92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

oda olucak ttalım ya ilerde :1: zaten benm için erkende .. sizin olsa iyi olurdu tabi..

eda o pudra gerçekten güzelmişşş :1:

siyah ama saraya güzel gider tatlımda kırda olmaz..
hem cihandan hemde ya fazla dikkat çekerm gibi geliyo vücut yapımdan dolayı.. aile arasında sonucta bide mezunyet elbsem dardı..

o geleceğin tam tarihini öğrenmek istiyorum artık :1:
evlendiğimizde her şey yoluna girecekmiş gibi geliyor bana nedense..

Gülşahhhhhh plakalara 2 gün kalmışşş beraber sayarız artıkk:52:
Benm daha mehtaba 54 falan:26: Ahh çilelii başımmm

hepimizin hakkinda hayirlisi olsun tatlim sen yine bir yil duruon ben 6 ayda evlenirdim bide kesin askerligini yapmis isli guclu bulurdum tam annem gibi konustum simdi :1:

yok cnm 1 yıl hepsi içinde tanışma söz nişan düğün :1:
yıldönümümüzü evimizde kutlardık :9:
ama evet kesnlkle askerliğini yapmş biri olurdu.ee iş desen o kesin olmalı zaten :1:

ben bu akşamda alt yapıyı yaptım canım incenden de söylüyorum dediğin gibi.bu ilk ve son konuşmamız olsun bu konu hakkında dedim.restide çektim bi anlamda..
bide işleri yoğun şimdi bunların baban tölerans gösterir mi planlarımızı gerçekleştirebilcez mi ki falan diye ağzını aradım.oda tabiki gerçekleştircez hepsini asker oldğm için biraz torpilliyim ben dedi.bakalım gelnce görcez.
arkadaşlar konusunda da sıkmak istemiyorum gerçekten.ztn ara ara o uyuz oldğm kişiyi sordm ona arıyormu askerdeyken seni die.oda 1 kez aradı o kdr dedi.bak gör 7 ayda 1 kez aramış ayıp ayıp sen pervane olmaya devam et ona dedim.o öyle pinti dio.pinti oldğnu biliorum ama bu asla geçerli bir sebep değil!!!
gör bunlarıda gelince ona göre davranırsın demiştim..
bakalım canım telde iyi güzel gelince görcez neler olacağını.sizde dualarınızı eksik etmeyin çok güzel mehtap geçirelim diye :31:
iyi yapmışsın cnm işinede gitsn arkadaşlarınada ama en büyük zaman dilimi senin olmalı gündüz işe gittyse akşam senle olsunn yada gndüz senleyse akşam arkadaslarına vakit ayırsın en güzeli..:1:

biz bu şeklde yaptık mehtabı ve 12 gündü 12 günde görştük. hiç sıkıntısız .. dua ederm bebeğim senin içinde..:16:
acaba kamile nasıl yaaa

iyi yapmışsın cnm işinede gitsn arkadaşlarınada ama en büyük zaman dilimi senin olmalı gündüz işe gittyse akşam senle olsunn yada gndüz senleyse akşam arkadaslarına vakit ayırsın en güzeli..:1:

biz bu şeklde yaptık mehtabı ve 12 gündü 12 günde görştük. hiç sıkıntısız .. dua ederm bebeğim senin içinde..:16:
acaba kamile nasıl yaaa
bende merak ediorm kamilyi en son faceten konuşmuştuk.Akarada karışık şanslarına ya gezememişlerdir.:26:

bizim cihanla saydığımız şafakta şuan :155 kızalr yani onun saydığına göre izinde şafak saymıyoruz o açıdan 13 gün fark var .. az önce mesaj atmış polis imdat diye.. bende polis yok hemşire olur mu ddim aradım ne alaka be diye:D

155 polis imdatmış hay allahım dedim ya .. ben kaç gndür bu anı bekliyorum diyo:1:

bizim cihanla saydığımız şafakta şuan :155 kızalr yani onun saydığına göre izinde şafak saymıyoruz o açıdan 13 gün fark var .. az önce mesaj atmış polis imdat diye.. bende polis yok hemşire olur mu ddim aradım ne alaka be diye:D

155 polis imdatmış hay allahım dedim ya .. ben kaç gndür bu anı bekliyorum diyo:1:

Aa senin şafağın 13 gün fazlamıı mehtapta saymadınızmııı eksilt öyleyse :1:
hahahah iyi demişsin tatlımm :1: 156 da jandarma imdat :1:

bende merak ediorm kamilyi en son faceten konuşmuştuk.Akarada karışık şanslarına ya gezememişlerdir.:26:

evet ya fena rast geldi.. istanbul da öyle gerçi gülşenlern açısındanda kötü ...:ssz:ama sakin olan yerlere giderler artık antalyadada belli yerlerde var..

acaba kamile nasıl yaaa

canım gündüz yada gece benimle buluşsa o geceyi arkadaşlarınla bitiriyor.beni 11 de eve bıraksa gece 3 e kadar yne arkadaşlarıyla oluyordu.benimle buluşmadığı zamanda full time arkadaşlarıyla.nasıl kızmayayım şimdi :47:
artı günlerce küs olduk izinde.o günlerinide hep arkadaşlarıyla değerlendirdi.1 ay kaldı izinde.
yanımda en fazla 30 saat kalmıştır 1 ay içinde.sabır Allahıımm sabıııırrr...

Aa senin şafağın 13 gün fazlamıı mehtapta saymadınızmııı eksilt öyleyse :1:
hahahah iyi demişsin tatlımm :1: 156 da jandarma imdat :1:
aynen mehtapta saymadık 243 tü geldi 12 gün boyu 243 dedik oda kötü oluyo:1: bende çüft taraflı sayıyırom ama asıl olarak cihanla olana bağlıyım burdakine pek bakmıyorum ..cihanla olan daha önde ya daha hoş . burdan eksltmym çnkü mehtapta da düşmeye devam edcek ya bu tesskereyi erken gösterir.. zaten bu izinden sonra eşitlenyo yavrum:9:

112yide söylicem dedi:D ondan önce ben söylym degıcık olsun:1:

hahahah :1: çok alem bu cihan :1:

canım gündüz yada gece benimle buluşsa o geceyi arkadaşlarınla bitiriyor.beni 11 de eve bıraksa gece 3 e kadar yne arkadaşlarıyla oluyordu.benimle buluşmadığı zamanda full time arkadaşlarıyla.nasıl kızmayayım şimdi :47:
artı günlerce küs olduk izinde.o günlerinide hep arkadaşlarıyla değerlendirdi.1 ay kaldı izinde.
yanımda en fazla 30 saat kalmıştır 1 ay içinde.sabır Allahıımm sabıııırrr...

oda fazlaymış cnm ben bi gn iki gün için dedim cnm ya ayrıca ben o kadar gece 3 lere kadar kalmasını dışarda pek istemyorum yani.. kalmazda..

sinr olmamak elde değil be sinemcim:47: arkadaşta neymş ya . allahtan cihan arkadaş hastası değil.. o hastalık bende var ama hiç bi zmn cihandan önde tutmam kmseyi önemli olan da o.

o dengeyi kurabilmesi lazım..

bizim mehtaba kadar biter hralde ya bitmezse zaten baya da kötü bi halde olur edacım o kadar uzarsa..işler baya ciddileşmş olur:26:

valla ya güldürüyo benii:1:

evet ya ... inş olmz antalya yne çok şey değildir istanbul fena..da duruldu sadece eylem devam edio biber gazı olayı bitti

Son düzenleme:
oda fazlaymış cnm ben bi gn iki gün için dedim cnm ya ayrıca ben o kadar gece 3 lere kadar kalmasını dışarda pek istemyorum yani.. kalmazda..

sinr olmamak elde değil be sinemcim:47: arkadaşta neymş ya . allahtan cihan arkadaş hastası değil.. o hastalık bende var ama hiç bi zmn cihandan önde tutmam kmseyi önemli olan da o.

o dengeyi kurabilmesi lazım..

benimki kesinlikle kıskançlık değil tatlım..anlamışsınızdır zaten..
benim yapmamı istemediği şeyi kendide yapmasın.tamam 1-2 gün takılır ilk geldiği günler muhabbetler birikmiştir falan.ama her gece her gece bu ne böyle?
her akşam yine buluşsunlar ama makul bi saatte gitsinler yine evlerine.
benimki böyle arkadaş aşığı değildi dedim ya o 1 arkadaşı var o yaptı onu böyle kendi grubuna sokmaya çalıştı falan.ah elimde kalıcak bigün o çocukkk :47:
:57:

benim yapmamı istemediği şeyi kendide yapmasın.tamam 1-2 gün takılır ilk geldiği günler muhabbetler birikmiştir falan.ama her gece her gece bu ne böyle?
benimki böyle arkadaş aşığı değildi dedim ya o 1 arkadaşı var o yaptı onu böyle kendi grubuna sokmaya çalıştı falan.ah elimde kalıcak bigün o çocukkk :47:

Relaxxx sinemm
bak relax olmak için evde nutella varsa al kaşıkla demin öyle yaptım ben:9:

evet ya ... inş olmz antalya yne çok şey değildir istanbul fena..da duruldu sadece eylem devam edio biber gazı olayı bitti

yok ya aynen antalyada duruldu meydanda kmse varmı şuan bilmuorum face de faln bile sakinlk var meydandayız vs bilidrileri yok..

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler görüşürüz yine.. iştee bu topiğe yakışanda bu böyle konuşalım ya özledik sohbetleriii:16::54:

yok ya aynen antalyada duruldu meydanda kmse varmı şuan bilmuorum face de faln bile sakinlk var meydandayız vs bilidrileri yok..

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler görüşürüz yine.. iştee bu topiğe yakışanda bu böyle konuşalım ya özledik sohbetleriii:16::54:

he ii o zmn tatlım...
bende kaçıcam yarın 9da kalkcam sınavm var pofffffffff
aynen aynen tam kadro olaydık iyiydi :1:
bende kaçıyorum öpüyorum iyi geceler çavvv:54:

bebeğim senin derdin kıskançlık değil tabi anladım .. kısıtlamakta değil ama abartmasın yani.. hepmz aynısını istyoruz vede hakkımız ..
arkadaş çok önemli işte. allah bizimkilere de böyle nişnlı evli arkadaşlar versn ya en iyisi ..

Back
X