92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Evet canm sizinki kır düğünü mü ne güzel siyah dantelli giyme tatlım renkli uçuş uçuş biseyler giy altada pembe yada kırmızı stiletto ile kombin et harika olurr valla, bizimkide havuzbasında olcak su düğün olsada bitse aylardır geril geril bi hal oldum cenklerin düğünü sonucta raht olamıycam :ssz:

evet cnm aynen pudra rengi gibi bi stiletto düşünyorum bakalımm.. elbsede renkli olucak..

hımm evet ya cenklern olunca tabi bide senin üzerinde de çok göz olcak.. olsunda btsn cnm biran önce..

evet cnm aynen pudra rengi gibi bi stiletto düşünyorum bakalımm.. elbsede renkli olucak..

hımm evet ya cenklern olunca tabi bide senin üzerinde de çok göz olcak.. olsunda btsn cnm biran önce..

elbseni paylasırsın burda bakarız canımm, heyecanlıyım umarım istediğim gibi hazırlanıp gidebilirim makyaj ve sac faicasına ugramam ins korkuyorum:53:

elbseni paylasırsın burda bakarız canımm, heyecanlıyım umarım istediğim gibi hazırlanıp gidebilirim makyaj ve sac faicasına ugramam ins korkuyorum:53:

paylaşırım tatlım tabi..

ya tabi cnm ben olsam da çok heyecanlanırdım . ama bildiğin bi kuaföre gt bence mutlaka ve hatta nasıl yaptrcan saçını önceden konuş bi kuaförünle.. saç çok önemli..

makyajda abarttrma sakın. ben mezuniyette yaptım o hatayı daha da kuaföre makyaj yatrmadım kendm gayet güzel yapıyorum.. sadece kendi nişan kına düğünde yaptrcam onun dışında kendm:1:

paylaşırım tatlım tabi..

ya tabi cnm ben olsam da çok heyecanlanırdım . ama bildiğin bi kuaföre gt bence mutlaka ve hatta nasıl yaptrcan saçını önceden konuş bi kuaförünle.. saç çok önemli..

makyajda abarttrma sakın. ben mezuniyette yaptım o hatayı daha da kuaföre makyaj yatrmadım kendm gayet güzel yapıyorum.. sadece kendi nişan kına düğünde yaptrcam onun dışında kendm:1:

ay ben abartmayı düsünüyodum kız:27: takma kirpik ve siyah dumanlı göz makyajı yaptırcam ama bilemedim ki tatlım bende normalde güzel makyaj yaparımda o gün özel yaa bi degisklik olsun istiyorum

ay ben abartmayı düsünüyodum kız:27: takma kirpik ve siyah dumanlı göz makyajı yaptırcam ama bilemedim ki tatlım bende normalde güzel makyaj yaparımda o gün özel yaa bi degisklik olsun istiyorum

hı dumanlıyı falan diyosan ben onu abartı görmüyorum bak o güzel olur bayılıyorum o göz makyajına.. ona kirpik mutlaka gür olmalı..taktır takma kirpikte..

ben böyle renkli makyajları kastettim hiç sevmyorum ben .. benm makyajım ya kahveli golddur.. yada dumanlı, eyelinerli faln..

sen şimdi kırmızı ruj sürersin ayakkabın kırmızıydı .. :1:

hı dumanlıyı falan diyosan ben onu abartı görmüyorum bak o güzel olur bayılıyorum o göz makyajına.. ona kirpik mutlaka gür olmalı..taktır takma kirpikte..

ben böyle renkli makyajları kastettim hiç sevmyorum ben .. benm makyajım ya kahveli golddur.. yada dumanlı, eyelinerli faln..

sen şimdi kırmızı ruj sürersin ayakkabın kırmızıydı .. :1:

Evet bebeğim cok asil duruyo abartı durmuyo bence renkli makyaja bende karsıyım düğünlerde abartıyolar cünkü kuaförler farını kalemini falan. Bende hep siyah kahve tonları yaparım makyajımı. Kırmızı ruj sürmem pembe sürerim mat bi pembe olur sanırım bana kırmızı ruj yakısmıyo yaa:27:

Evet bebeğim cok asil duruyo abartı durmuyo bence renkli makyaja bende karsıyım düğünlerde abartıyolar cünkü kuaförler farını kalemini falan. Bende hep siyah kahve tonları yaparım makyajımı. Kırmızı ruj sürmem pembe sürerim mat bi pembe olur sanırım bana kırmızı ruj yakısmıyo yaa:27:

aynen öyle kuaföreler ne sürceğini şaşırıyo onu kastettim:1:

o zmn çok pembede olmasın kırmızı ayakkabın olucak ya ayakkabı baya iddalıydı çnkü:34: , yada kırmızıyı çokk hafif yapıp sırf renk versn diye ufak ufak dokundurarak sür üstüne renksz parlatıcı..

aynen öyle kuaföreler ne sürceğini şaşırıyo onu kastettim:1:

o zmn çok pembede olmasın kırmızı ayakkabın olucak ya ayakkabı baya iddalıydı çnkü:34: , yada kırmızıyı çokk hafif yapıp sırf renk versn diye ufak ufak dokundurarak sür üstüne renksz parlatıcı..

tamam bebeğim öyle yaparım artık bi o gün gelsinde kararlastırırım:23:
ben cıkıyorum canım soslu makarna yapıcam kendine cok iyi bak grsrz:54:

aldığım o elbiseye yarın için böyle makyak yapıcam kızlar ve saç nasıl ??
saçtan emn değilim de $images.webp $timthumb.webp

evet cnm biliyorum ya :1: ama olsun zevk almaya bak .. hani söz var ya söylemym şimdi onu sen anla.. kaçınılmaz olan bişeyle ilgli zevk alma olayı:1:

ahahha biliorm o lafııı cnm aynen öyle yapıcamhayatımda kaç kere gidicem yani ben onun için mezuniyetime bile gitmedim dünde söyledim telefonda...artık kıyafetimi görünce harp çıkcak ama napalım :1: kısa çünkü ona göre :1:
sen napıosnn
bu arada topicte kmse yok faceden yazsana

ahahha biliorm o lafııı cnm aynen öyle yapıcamhayatımda kaç kere gidicem yani ben onun için mezuniyetime bile gitmedim dünde söyledim telefonda...artık kıyafetimi görünce harp çıkcak ama napalım :1: kısa çünkü ona göre :1:
sen napıosnn
bu arada topicte kmse yok faceden yazsana

yazdım faceden :1:

$129817.webp
kızlar nasıl sizce?sevdiceğime hediye edeyim ikimizin fotosunu giderken yanına alsın..hatta 2 tane sipariş edeyim bi ona bi bana..
yoksa gereksiz mi?

ne de güzel anlatmışsın ya kendi mehtabım geldi bnmde aklıma:14: çok güzel heyecanlar bunlar .. herşeyde planladığınız gbi olmuş ne güzel..

oy oy oyyy sizi çifte kumrular siziiii kıyamaaaammm :16:
darısı başımıza inşallaaaaahhhhh :46:
çok sevindim ya ne kadar güzel 4 gün geçirmişsiniz.bizimde mehtap 1 hafta içinde olacak kısmetse ama biz kalamıcaz mecburen öyle imkanım yok benim :50:
ev arkadaşın naptı bu arada 4 gün boyunca :1:
aahhh ahhhh inşallah bizde ÇOOOOOOOK güzel mehtap geçiririiiizz :52:
sen anlatınca daha bi heycanlandım valla :8:

gizemcimmmm seninde mehtabın yaklaşıyor ama bak :34: son günler biraz sıkıntılı geçti canım ama çok şükür her şey planladığımız gibi oldu :16:
sinemcimmm inş en kısa zamanda sende diğer kızlarda yaparsınız:16: cidden çok güzelmiş..gerçi senin az kalmış bile..son günler geçmek bilmez dimi :1:
evdeydi canım ev arkadaşımda sorun olmadı yani..

Back
X