Günaydınn kızlarrr
Kargom artvinde gözüküo şubede mesaj atıorum git al die cevap yok inş çıkıp alabilir bugn veya yarınnn heyecan yaptımm![]()
ayy canım sükür sağ salim gitti bak yarınmı cıkıp alabilcek bugün cıkamazmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınn kızlarrr
Kargom artvinde gözüküo şubede mesaj atıorum git al die cevap yok inş çıkıp alabilir bugn veya yarınnn heyecan yaptımm![]()
Edacim gozun aydinnn tatlim
cerencim baktim buldum ama kapida odeme yokmus yaa sen nasil aldin
kredi kartıyla aldım canım kargo ücreti sana ait kapıda sen ödüyosun 3 4 lira bisey
tatlim ben asiri begendimmmmmm kapida odeme olsaymis keskee
kizlar bu arada bizim icin askerlik 29 agustosta bitio 30 u sabahi burda ameliyt isini halletmis
canm kapıda ödemeli satan birsürü site war fiyatları 120 170 arasında google dan ararsan bulursun, hadi gözün aydın canm agustosa ne kaldıki hava degisimi kac ay olucak cagatayın
kizlar bu arada bizim icin askerlik 29 agustosta bitio 30 u sabahi burda ameliyt isini halletmis
gülşaaaaah çok sevindim canıımm ne güzel ya ağustosta bitiyor bu çile temelli kavuşuyorsunuz
darısı bizim başımızaaaa..
canım bu siteden mi aldın? http://www................/
orjinal mi bide burdakiler?
ceren nn ben sanalpazarda 43 ede buldum ayyy
tatlim 14 gun izin 45 gun hava degisimi 26 gun askerligi kaliyo hava degisiminden sonra 30 gunden az askerldigi kalanlar kendi memleketindeki askerlik subesinde sabah 8 aksam 5 calisir gibi askerlik yapiolarmis 26 gunde ole yapicak
aa kız siteyi yazmamış. sanalpazarı nokta com dan mı aldın canım![]()
Gülsah alcakmısın canım 43 liralık tigerı
Canlarıumm kargom ulaştı almış
komutan kapıdan girerken bakmış yasak yemek bir defalık demiş mektubu görmğüş okumamıış sok cebine demiş.Askerler ayı olduğu için gördükleri için saldırmışlar kurabiyelere hepsini bitirmişler beğenmişler![]()
Sonra bnmki dediki çok kötü oldum sevglm kokunu duyunca 15 dk oturdum kokladım geceleride koklıcam ağladım demiş seside kötydüüü ama çok sevindi çok teşekkür etti kızlar
cevzleri falan bir ara yer artık![]()