Benimde mehtp günüm belli oldu 6 sında geliyorr![]()
gülşeennn 2 güncük kalmış ya hatta ne 2 si 1.. neden bu kadar geç netleşti ki ama olsun önemli olan gelicek olması..

sen tez elden yapacaklarını yapmaya bak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde mehtp günüm belli oldu 6 sında geliyorr![]()
kızlar çok kötüyüm...ağlıyorum ağlıyorum...karakolda geçen arama oldu 1 kişi teli yakalatmıştı mahkemeye vermişler o çocuğu 5 gn hapiste yatckmış deminde herkese olan versin telefonları demişler herkes vermiş..Artk telefonumuz yok .çok kötüyüm sevgilimde öyle acaip alışmıştık..ağlıcaktı neredeyse nasıl dayanırım günde 1 kez konuşmaya nasıl...tek tesellim iznin yaklaşıo olması of...!! ama biz nöbetlerde konuşurduk her daim konuşuyorduk mesajlaşıyorduk lanet olsn herşey dahada zorlaşıcak...
kızlar bir şey diyin çok kötüyüm..çokk...
kızlar çok kötüyüm...ağlıyorum ağlıyorum...karakolda geçen arama oldu 1 kişi teli yakalatmıştı mahkemeye vermişler o çocuğu 5 gn hapiste yatckmış deminde herkese olan versin telefonları demişler herkes vermiş..Artk telefonumuz yok .çok kötüyüm sevgilimde öyle acaip alışmıştık..ağlıcaktı neredeyse nasıl dayanırım günde 1 kez konuşmaya nasıl...tek tesellim iznin yaklaşıo olması of...!! ama biz nöbetlerde konuşurduk her daim konuşuyorduk mesajlaşıyorduk lanet olsn herşey dahada zorlaşıcak...
gülşeennn 2 güncük kalmış ya hatta ne 2 si 1.. neden bu kadar geç netleşti ki ama olsun önemli olan gelicek olması..
sen tez elden yapacaklarını yapmaya bak![]()
Hilalcim..
Neye alışılmıyorki canım ya haklısın alışırız elbet izinden sonra sokar yine inş ama çok ağır cezalar..
Gizem bebeğim...
Yok tatlım sokmaz daha izinden dönüşe ancak...2 ay telefonsuzuz yani bunada şükür ama..inş 5 gün eklemezler askerliğe bilmiyorum..
uzun uzun konuşamyız cnm çok yorgun oluyor zaten..anca yarım saa belki 45 dk...off ya askerlik sınıyor çok fena bitsin artık dayanamıyorum!
Gülşencim canım rıza rahatmış demekki burdaki komutanlar bazıları yani affetmiomş bak çocuğu askeri mahkemeye çıkartıcaklarmış yakalananı..
Sinemcim..
Haklısın cnm benm siz hiç kullanamadınız ama alışınca çok kötü oluyor..Arad ı haber vermek için dio 'hayatm sana bunları yaşatmaya hakkım yok die..'' dedim saçmalama bizim için soktun nedemek bu ağlıyordum o ara moral ver bana eskisi gibi nolur anca öyle ayakta kalırım bnm içinde çokçok zor dedi...öyle yapıcam ama zor olucak birde final dönemim yıkıldım resmen...
Hepinize teşekkürler canlarım alışıcam elbet...öpüyorum hepinizi
sakın canım sakınnn bidaha ağladığını duymayayım hele ki telefonda askerine
bak oda çok üzgün.bol bol moral vereceksin yavrum sen ona.
hepsi geçecek umudum hala çok var benim ne olursa olsun
bu sayılı günler biteceeek, terör hiç yaşanmayacaaak, askerlik düşeceeeekk, komutanlar tölerans göstereceeek...:26:
Ah be sinemcim moralim berbat tutamadım kendimi oda dokunsam ağlayacaktı o şeyde 1 kişi vermemiş telini ondan rica etmiş hattını takmış aradı gitmiş valizliğe yine yakalanma pahasına haber verdi...of....
Geçecek elbet tabi cnm....
Yaa ya polyanna olmayalm bence hiçbiri olmayacak....
Sen nasılsın cnm bnm ?
olacak..en azından günler çok çabuk sağlıklı bi şekilde geçmeli!!
sabret tatlım hepsi geçecek tekrar kullanır bence zamanla..
iyiyim canım ya çok şükür napim işte oturuyorum öyle misafirler geldi gitti bugün belim ağırıyor yordum sanırım kendimi fazla :26:
sahi bugün tuncelide de eylem olmuş ve sevdiceğim ve diğer askerlerde gitmişler eyleme haberde veremedi giderken birden gitmişler
bu gecede tetikteler.orda birde olaylı oluyormuş.inşallah hayırlısıyla geçirirler bu geceyide
dua edin sizde canlarım nolur
bide bugün 92/3 ler izne gidecekmiş süpriz olarak söylemiş komutanlar sabah bugün gidiyorsunuz diye.bikaç saat sonra bi haber geliyor eylem var olay var herkes gidiyor diye.izne gidememişler 1 hafta 10 gün sonra gideceklermiş..üzüldüm be yazık![]()
Edacim canim cok uzuldum ama sıkma canini herseyde bir hayir vardir elbet bundada bir hayir vardir isyan etme bitanem yine sokar telefon o seninle konusmamaya dayanamaz.
Gülşen canimm hadii gozun aydinn zaten herkes kayiplarda riza gelince seni iyice goremicezz neyse siz hasret giderinde biz bekleriz seni :)
iyi akşamlar kızlar ...
edacım nasılsın braz kendne gelebildn mi
Canım benim sağol bizde çok üzüldük valla...ankesörlüden konuşucaz artık çokta alışmıştk ayda 4500 dk rahat bitirdik yani...Off şimdi nasıl olck bilmiorm....
Bu arada fotoğrafın harika cnm maş![]()
sen nasılsın gülşahcım? aranız nasıl
Zaten sabretmekten başka çare yok sınanıyoruz...Yok tatlım kullanmaz daha....
Canım bnm ya eğer geziparkı eylemiyse bir şey olmz m.etme....
hadi ya kötü olmş izinlerini ayarlayanlar plan yapanlar...işte bitsede şu askerlik kurtulsak ya...
iyi akşamlar bebeğim. geldim geldim kötüyüm tabiii ama kader işte...
wıııyy bütün kızlar toplandık toplandık toplandıııkk
nabersiniz cicişler![]()