92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kızlar çok kötüyüm...ağlıyorum ağlıyorum...karakolda geçen arama oldu 1 kişi teli yakalatmıştı mahkemeye vermişler o çocuğu 5 gn hapiste yatckmış deminde herkese olan versin telefonları demişler herkes vermiş..Artk telefonumuz yok .çok kötüyüm sevgilimde öyle acaip alışmıştık..ağlıcaktı neredeyse nasıl dayanırım günde 1 kez konuşmaya nasıl...tek tesellim iznin yaklaşıo olması of...!! ama biz nöbetlerde konuşurduk her daim konuşuyorduk mesajlaşıyorduk lanet olsn herşey dahada zorlaşıcak...
kızlar bir şey diyin çok kötüyüm..çokk...

Son düzenleme:
kızlar çok kötüyüm...ağlıyorum ağlıyorum...karakolda geçen arama oldu 1 kişi teli yakalatmıştı mahkemeye vermişler o çocuğu 5 gn hapiste yatckmış deminde herkese olan versin telefonları demişler herkes vermiş..Artk telefonumuz yok .çok kötüyüm sevgilimde öyle acaip alışmıştık..ağlıcaktı neredeyse nasıl dayanırım günde 1 kez konuşmaya nasıl...tek tesellim iznin yaklaşıo olması of...!! ama biz nöbetlerde konuşurduk her daim konuşuyorduk mesajlaşıyorduk lanet olsn herşey dahada zorlaşıcak...

Edacımmm ay çok üzüldüm kıyamam yaaa..ama bi' sakin ol durr...şükretmek zorundasın tatlım ya günde bir kez bile arayamayacak bir yerde olsaydı..ve emin ol insan ne yaşarsa ona alışıyor..şimdi sürekli konuştuğunuz için bu kadar zor geliyor ama ona da alışacaksın canım sıkma bu kadar canınııı öyl eyaşamayı da öğreneceksinn...
Hem bi' izne gelsin dönsün ortalık yatışcak belki de tekrardan alacak telefonu vermeyecek dur bakalım biiii..şimdilik böyle sadece buna alış...sıkma bu kadar canını yaaa

canım benim ya...
bebeğim bak sen heryöne yaparsın dkları yinede uzun konuşursunuz bak hem örneğin bizi biliyosun çok sert çıktılar kaç ay kullanmadık şimdi tekrar serbest bi süre sonra yine sokarsınız ilk seferleri düşün telfonunuz yine yoktu.. dayan tatlım bi süre sonra alışcaksın malesef.. yakalatıpta ceza alsa çok daha kötü olurdu:26:

Canım gizemin dediği doğru bir süre sonra tekrar sokarsınız.Rızada yakalattı sonra tekrar soktuk bizde

canım öncelikle vermesi çok çok iyi olmuş.bak benimkini biliyorsun 7 aylık asker tel kullanmıyor.girişte teslim ediyor izne gelirkende veriyorlar.bende diyorum teslim et riske atma sonra zor durumda kalma öyle tetikte olmak daha kötü.böyle en azından kafamız rahat oluyor.seninkide vermemiş olsaydı ve yakalansaydı olacakları düşünsene :26:
üzülme bebeğim alışacaksınız zamanla bizede başta öyle geliyordu ama alıştık çok şükür.hatta o 1 kez görüşmeye bile defalarca şükrediyorum Rabbime.benim için en önemlisi onun nasıl oldğu sağlığı yerinde mi..ciddi şeyleri düşünüyoruz yani.aradğnda önce hal hatır sonra günün nasıl geçtiğini daha sonrada öyle havadan sudan yada geleceğe dair güzel planlar yapıyoruz..moral veriyorum bol bol her konuşmamızı gülerek hatta kahkaha atarak geçiriyoruz ÇOOOOK ŞÜKÜR ALLAHIMAA! bu benim elimde tabi.
sende ona üzüntünü belli etme moral ver.kötüleri örnek göster.beterin beteri var vs. falan de.
zor olacak keşke olmasaymış ama hayırlısı tatlım o iyi olsunda varsın tek dert tel olsun..hem daha iyi kıymetinizi daha çok bilirsiniz :34:

Hilalcim..
Neye alışılmıyorki canım ya haklısın alışırız elbet izinden sonra sokar yine inş ama çok ağır cezalar..

Gizem bebeğim...
Yok tatlım sokmaz daha izinden dönüşe ancak...2 ay telefonsuzuz yani bunada şükür ama..inş 5 gün eklemezler askerliğe bilmiyorum..
uzun uzun konuşamyız cnm çok yorgun oluyor zaten..anca yarım saa belki 45 dk...off ya askerlik sınıyor çok fena bitsin artık dayanamıyorum!

Gülşencim canım rıza rahatmış demekki burdaki komutanlar bazıları yani affetmiomş bak çocuğu askeri mahkemeye çıkartıcaklarmış yakalananı..

Sinemcim..
Haklısın cnm benm siz hiç kullanamadınız ama alışınca çok kötü oluyor..Arad ı haber vermek için dio 'hayatm sana bunları yaşatmaya hakkım yok die..'' dedim saçmalama bizim için soktun nedemek bu ağlıyordum o ara moral ver bana eskisi gibi nolur anca öyle ayakta kalırım bnm içinde çokçok zor dedi...öyle yapıcam ama zor olucak birde final dönemim yıkıldım resmen...

Hepinize teşekkürler canlarım alışıcam elbet...öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:
Hilalcim..
Neye alışılmıyorki canım ya haklısın alışırız elbet izinden sonra sokar yine inş ama çok ağır cezalar..

Gizem bebeğim...
Yok tatlım sokmaz daha izinden dönüşe ancak...2 ay telefonsuzuz yani bunada şükür ama..inş 5 gün eklemezler askerliğe bilmiyorum..
uzun uzun konuşamyız cnm çok yorgun oluyor zaten..anca yarım saa belki 45 dk...off ya askerlik sınıyor çok fena bitsin artık dayanamıyorum!

Gülşencim canım rıza rahatmış demekki burdaki komutanlar bazıları yani affetmiomş bak çocuğu askeri mahkemeye çıkartıcaklarmış yakalananı..

Sinemcim..
Haklısın cnm benm siz hiç kullanamadınız ama alışınca çok kötü oluyor..Arad ı haber vermek için dio 'hayatm sana bunları yaşatmaya hakkım yok die..'' dedim saçmalama bizim için soktun nedemek bu ağlıyordum o ara moral ver bana eskisi gibi nolur anca öyle ayakta kalırım bnm içinde çokçok zor dedi...öyle yapıcam ama zor olucak birde final dönemim yıkıldım resmen...

Hepinize teşekkürler canlarım alışıcam elbet...öpüyorum hepinizi

sakın canım sakınnn bidaha ağladığını duymayayım hele ki telefonda askerine :20:
bak oda çok üzgün.bol bol moral vereceksin yavrum sen ona.
hepsi geçecek umudum hala çok var benim ne olursa olsun :19:
bu sayılı günler biteceeek, terör hiç yaşanmayacaaak, askerlik düşeceeeekk, komutanlar tölerans göstereceeek...:26:

sakın canım sakınnn bidaha ağladığını duymayayım hele ki telefonda askerine :20:
bak oda çok üzgün.bol bol moral vereceksin yavrum sen ona.
hepsi geçecek umudum hala çok var benim ne olursa olsun :19:
bu sayılı günler biteceeek, terör hiç yaşanmayacaaak, askerlik düşeceeeekk, komutanlar tölerans göstereceeek...:26:

Ah be sinemcim moralim berbat tutamadım kendimi oda dokunsam ağlayacaktı o şeyde 1 kişi vermemiş telini ondan rica etmiş hattını takmış aradı gitmiş valizliğe yine yakalanma pahasına haber verdi...of....
Geçecek elbet tabi cnm....
Yaa ya polyanna olmayalm bence hiçbiri olmayacak....
Sen nasılsın cnm bnm ?

Ah be sinemcim moralim berbat tutamadım kendimi oda dokunsam ağlayacaktı o şeyde 1 kişi vermemiş telini ondan rica etmiş hattını takmış aradı gitmiş valizliğe yine yakalanma pahasına haber verdi...of....
Geçecek elbet tabi cnm....
Yaa ya polyanna olmayalm bence hiçbiri olmayacak....
Sen nasılsın cnm bnm ?

olacak..en azından günler çok çabuk sağlıklı bi şekilde geçmeli!!:25:
sabret tatlım hepsi geçecek tekrar kullanır bence zamanla..

iyiyim canım ya çok şükür napim işte oturuyorum öyle misafirler geldi gitti bugün belim ağırıyor yordum sanırım kendimi fazla :26:

sahi bugün tuncelide de eylem olmuş ve sevdiceğim ve diğer askerlerde gitmişler eyleme haberde veremedi giderken birden gitmişler :14:
bu gecede tetikteler.orda birde olaylı oluyormuş.inşallah hayırlısıyla geçirirler bu geceyide:14:
dua edin sizde canlarım nolur :50:
bide bugün 92/3 ler izne gidecekmiş süpriz olarak söylemiş komutanlar sabah bugün gidiyorsunuz diye.bikaç saat sonra bi haber geliyor eylem var olay var herkes gidiyor diye.izne gidememişler 1 hafta 10 gün sonra gideceklermiş..üzüldüm be yazık :50:

olacak..en azından günler çok çabuk sağlıklı bi şekilde geçmeli!!:25:
sabret tatlım hepsi geçecek tekrar kullanır bence zamanla..

iyiyim canım ya çok şükür napim işte oturuyorum öyle misafirler geldi gitti bugün belim ağırıyor yordum sanırım kendimi fazla :26:

sahi bugün tuncelide de eylem olmuş ve sevdiceğim ve diğer askerlerde gitmişler eyleme haberde veremedi giderken birden gitmişler :14:
bu gecede tetikteler.orda birde olaylı oluyormuş.inşallah hayırlısıyla geçirirler bu geceyide:14:
dua edin sizde canlarım nolur :50:
bide bugün 92/3 ler izne gidecekmiş süpriz olarak söylemiş komutanlar sabah bugün gidiyorsunuz diye.bikaç saat sonra bi haber geliyor eylem var olay var herkes gidiyor diye.izne gidememişler 1 hafta 10 gün sonra gideceklermiş..üzüldüm be yazık :50:

Zaten sabretmekten başka çare yok sınanıyoruz...Yok tatlım kullanmaz daha....
Canım bnm ya eğer geziparkı eylemiyse bir şey olmz m.etme....
hadi ya kötü olmş izinlerini ayarlayanlar plan yapanlar...işte bitsede şu askerlik kurtulsak ya...

Edacim canim cok uzuldum ama sıkma canini herseyde bir hayir vardir elbet bundada bir hayir vardir isyan etme bitanem yine sokar telefon o seninle konusmamaya dayanamaz.

Gülşen canimm hadii gozun aydinn zaten herkes kayiplarda riza gelince seni iyice goremicezz neyse siz hasret giderinde biz bekleriz seni :)

Edacim canim cok uzuldum ama sıkma canini herseyde bir hayir vardir elbet bundada bir hayir vardir isyan etme bitanem yine sokar telefon o seninle konusmamaya dayanamaz.

Gülşen canimm hadii gozun aydinn zaten herkes kayiplarda riza gelince seni iyice goremicezz neyse siz hasret giderinde biz bekleriz seni :)

Canım benim sağol bizde çok üzüldük valla...ankesörlüden konuşucaz artık çokta alışmıştk ayda 4500 dk rahat bitirdik yani...Off şimdi nasıl olck bilmiorm....
Bu arada fotoğrafın harika cnm maş :nazar:
sen nasılsın gülşahcım? aranız nasıl

Canım benim sağol bizde çok üzüldük valla...ankesörlüden konuşucaz artık çokta alışmıştk ayda 4500 dk rahat bitirdik yani...Off şimdi nasıl olck bilmiorm....
Bu arada fotoğrafın harika cnm maş :nazar:
sen nasılsın gülşahcım? aranız nasıl

tesekkur ederim bebegimm..
Amann ya nasil olsun aramiz iki gun duzelmistik bugun arkadaslarim tasiniodu ev temizlemeye yardima gelirmisin dediler gitmeme bi suru laf etti bide internete girelim demisti oraya gidince giremedim küstük yatti kirk yilin basinda bi arkadasimin isi dusmus onu laf ediyo internete her zaman girebilioz hic anlayisli diil bu erkekler sinir oldummmmm herkesin ayri bi derdi var iste bitanem

Zaten sabretmekten başka çare yok sınanıyoruz...Yok tatlım kullanmaz daha....
Canım bnm ya eğer geziparkı eylemiyse bir şey olmz m.etme....
hadi ya kötü olmş izinlerini ayarlayanlar plan yapanlar...işte bitsede şu askerlik kurtulsak ya...

ne eylemi bilemicem ama ordaki halk buranın halkı gibi değil o yüzden olaylı geçiyormuş.bi karakolu basmışlar saldırmışlar falan :26:
Allahım yardımcıları olsun aklım yine kaldı askerimde :14:
izinleri ayalarma gibi bişileri olmamıştır cnm çnkü onlarda bugün öğrenmşler izne çıkçaklarını..
bitecek inşallah Allahın izniyleee :16:

iyi akşamlar bebeğim. geldim geldim kötüyüm tabiii ama kader işte...

kader demekten fazlasını söyleyemiyoruz tatlım bazen ya .. :ssz: klasik kelime: SABIR!
wıııyy bütün kızlar toplandık toplandık toplandıııkk :46:
nabersiniz cicişler :1:

iyi bebğim ya..senden yine yormuşun kendini temzlikti misafirdi ne çektn be sinemmm..

ya bu arada senin şafakta göze ne hoş geliyo ya..:1:

Back
X