iyiyim canım benim sen napıon? plan proje var hep kafamda
delice manyakca çocukça her türlü şeyi yapmak istiyorum ya benimkinede dile getirdim kafamızda oluşturmaya çalışıyoruz bişeyler
bide 19 temmuzda yıldönümümüz bizim ameliyat olursa o tarihte de burada olacak o zamanda beraber olcaz hayırlısıyla.onun planınıda düşünmeye başladık..
inşallah herşey çok güzel gönlümüzce olur
ya kızlar benimki ne zaman izne geldiyse biz tartıştık hep arkadaşları yüzünden falan bana karşı ilgisiz oldğnu hissettirmişti gelince.çok üzmüştü bu durum beni.hatta bikaç gün küs bile kaldık.umarım inşallah böyle bi durum yaşamayız bir daha.her dakikamızı değerlendirmek istiyorum çünkü..:26:
ve hep iyi olmak istiyorum.o arkadaşları benim sinirlerimi bozuyor.bide beni burda biyere salmıo ailemlede olsam.biyer derken park falan.bende dedim geldiğinde bana sakın arkadaşlarımla parka gitcem vs. bişi deme.beni ailemle bile salmadın sen kesnlkle arkadaşlarınla gidemezsin.bu ilk ve son konuşmamız olsun bu konu için dedim.oda ben askerim dedi gırgıra vurmaya çalıştı.acaba benim yapmamı istemediğim şeyleri yapar mı gelince değişir mi??? :44: :26:
Cnm bırak sıkma deme öyle içinden gelen insan zaten yapmaz arkadaşlarıyla senin işin olduğunda görüşür eder oda 1-2 kere o kadar sıkma am yanlış şeyler yapmasın tabiki...!