92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

gizemcimmmm seninde mehtabın yaklaşıyor ama bak :34: son günler biraz sıkıntılı geçti canım ama çok şükür her şey planladığımız gibi oldu :16:
sinemcimmm inş en kısa zamanda sende diğer kızlarda yaparsınız:16: cidden çok güzelmiş..gerçi senin az kalmış bile..son günler geçmek bilmez dimi :1:
evdeydi canım ev arkadaşımda sorun olmadı yani..

valla be canım kesinlikle geçmiyor :50:
şafağın son günleri napcaz kimbilir :1:

gizemcimmmm seninde mehtabın yaklaşıyor ama bak :34: son günler biraz sıkıntılı geçti canım ama çok şükür her şey planladığımız gibi oldu :16:
sinemcimmm inş en kısa zamanda sende diğer kızlarda yaparsınız:16: cidden çok güzelmiş..gerçi senin az kalmış bile..son günler geçmek bilmez dimi :1:
evdeydi canım ev arkadaşımda sorun olmadı yani..

yaklaşıyor gibiii :1: ama çok var bebeğim daha . ama napalm başa gelen çekilirrr:ssz:

daha çok var mehtabınızın bitmesiinee yaşancak çok güzel günlerde sizi bekliyo ne kadar manisada da olmuş olsanız görüşceksnz tatlımmm:16:

Kızlarrr tartıştık boşu boşuna...
Üstelik arkadaşndan gece tel aldı hattını taktı 3-6 nöbetinde konuştuk..gayet güzeldiii
demin aradı makyaj yapma dedi dedm zaten ben hafif yapıyorum bana dediğine bak koşulsuz Evet diyemiosn dedi.Zaten aklım sende mahvolcam mahvoldum her şey üstüste gelio dedi (çarşı olayı telefon kaptrmamız ve bu düğün olayı)
Aa doğru ama git hatta kuaföre Çırağan nede olsa dedi laf yaptı..Dedim gitmiorm falan gitmcm fön çekicem evde hafifde makyaj yapıcam eyeliner falan şeklinde..
Ben onun için gittim evdeki biton elbisem dururken önü kapalı bir şey aldım bana yaptığına bakın.Yok sol kolu uyuşuomş her sabah yok sigarayı fazlalaştırmış işte her şey üstüste geliomş bir daha böyle bir şey olursa tepkisi çokçok farklı ve kötü olurmuşşş bunaldım ya...Her şey yolundayken olana bakın..
Bi yalan bulup gitmesem of.! geçti artık....babamda b.k vardı emrivaki yaptı Lanet olsn ya.

Üstelik arkadaşndan gece tel aldı hattını taktı 3-6 nöbetinde konuştuk..gayet güzeldiii
demin aradı makyaj yapma dedi dedm zaten ben hafif yapıyorum bana dediğine bak koşulsuz Evet diyemiosn dedi.Zaten aklım sende mahvolcam mahvoldum her şey üstüste gelio dedi (çarşı olayı telefon kaptrmamız ve bu düğün olayı)
Aa doğru ama git hatta kuaföre Çırağan nede olsa dedi laf yaptı..Dedim gitmiorm falan gitmcm fön çekicem evde hafifde makyaj yapıcam eyeliner falan şeklinde..
Ben onun için gittim evdeki biton elbisem dururken önü kapalı bir şey aldım bana yaptığına bakın.Yok sol kolu uyuşuomş her sabah yok sigarayı fazlalaştırmış işte her şey üstüste geliomş bir daha böyle bir şey olursa tepkisi çokçok farklı ve kötü olurmuşşş bunaldım ya...Her şey yolundayken olana bakın..
Bi yalan bulup gitmesem of.! geçti artık....babamda b.k vardı emrivaki yaptı Lanet olsn ya.

annen babanla neden gitmiyor canım?
üzülme ve çok üstünede gitme sevgilinin..oluruna bırak biraz.düğünede git.oda senin bu kadar üstüne gelmesin.
sen onu dinledikçe of pof yaptıkça o daha üstüne gelir sana yüklenir üzülen sen olursun.
nolcak düğüne giderseniz?ayrılacak mı?günlerce aramıcak mı?
babanlasın sen ya! sana diorum ama aynı dert bende de var.ben bu kdr üstüne gitmiorum ama kızıyorum beni zor durumda bırakıyorsun, ailemle tartışmama neden oluyorsun diye.saydıklarımın hiçbiri olmıcak canım git sen düşünme.
o zaten düşünür farkına varır.makyaj yapmadan gitcek değilsin herhalde.oldu eşofmanla git bari.kıskançlığı normal tatlım seni görmüyor ya benimkide öyle.ama düşün diyorum ona oda düşünüp farkına varıyor.
dediğimi yap :34:

eda saçmalama ya kuaforunede gıt makyajınıda yap ya ayrıca babanada ole bısı soleme adam gururla kızını koluna takıp gıtmek ıstıyo babanın ıstegı cok normal bana karısmak düşmez ama senınkı naz yapıo yaptırma sen yap nazı asker olabılır ama senınde bı canın aılen var kusura bakma ama el oğlu her yerde bulunur ama aile hiç bi yerde bulunmaz ben bunu cok ıyı anladım

eda saçmalama ya kuaforunede gıt makyajınıda yap ya ayrıca babanada ole bısı soleme adam gururla kızını koluna takıp gıtmek ıstıyo babanın ıstegı cok normal bana karısmak düşmez ama senınkı naz yapıo yaptırma sen yap nazı asker olabılır ama senınde bı canın aılen var kusura bakma ama el oğlu her yerde bulunur ama aile hiç bi yerde bulunmaz ben bunu cok ıyı anladım

yok tatlım gitmicem kuaföre fln hç keyfm kalmadı...maşa falan yaparım toplarım dağınık hallederim makyajıda hafif yapıcam...
yok cnm haklısın sen el oğlu doğru ama o ordayken içim içimi yiyordu zaten istmyrdm...verdiği tepki azmış aslnda büyütmüomş falan...akşam geldiğimde yne normal konuşcak biliorm ama benn üzülüorm..

ah edacım bnm ya ... şu lafı bnde çok duyuyorum: bi kerede sadece evet veya tamam desen bişey eklemesenn !! ya insanız ve haliyle düşünen varlıklarız . kendi fikrimizi eklemek kadar doğal bişey olamaz ! ama anlamıyo bunu inadına söyluyolar. bu sebepten bzmde çok tartıştığımız olur . kısa da olsa bi saatte bi anlıkta olsa insanı üzüyo.bu konudda seni çok iyi anlyıorum.

cnm gidiceksin tabi ya asker diye abartmasınlar yok açık olmasın çok şurası şöyle burası böyle alışverişe gtsek bile komutlar çoktan verilmştr valla anlamıyorum ben biraz kıskançlığı abartıyo bzmkiler.. bizim topikteki tüm askerler..hepimiz kıskançlıktan dem vuruyoruz yeri geliyo.:ssz:

baban yanında içi rahat olmalı ötesi var mı:26:

o kesin canım :1:
şimdi günler çok çabuk geçsin istiyorum o gelincede dursun :1:
ah bu kulların kolayı bulunmuyor :51:

yaklaşıyor gibiii :1: ama çok var bebeğim daha . ama napalm başa gelen çekilirrr:ssz:

daha çok var mehtabınızın bitmesiinee yaşancak çok güzel günlerde sizi bekliyo ne kadar manisada da olmuş olsanız görüşceksnz tatlımmm:16:

eda düğündeee gülşen kamile mehtaptaa ee kızlar siz nerdesinizzzz

sinemcimmm bencede şu 3 gün çabucak geçsin sonra zamn dursun :1:
gizemcimmm yaklaşıyor yaklaşıyor kızzz ben 150 dediğim günü biliyorum düşün halimi :1: evet tatlım yaa manisaya gitmke istiyorum artık :31:
gülşahcımmm ben mehtapdayım ama ömerimden ayrıyım salı görücem daha :31:

eda düğündeee gülşen kamile mehtaptaa ee kızlar siz nerdesinizzzz
yavrumm kayınvalidecime gittim bugn , evede geldm pc açmadım öylee ... sen napıyosunnn
sinemcimmm bencede şu 3 gün çabucak geçsin sonra zamn dursun :1:
gizemcimmm yaklaşıyor yaklaşıyor kızzz ben 150 dediğim günü biliyorum düşün halimi :1: evet tatlım yaa manisaya gitmke istiyorum artık :31:
gülşahcımmm ben mehtapdayım ama ömerimden ayrıyım salı görücem daha :31:

kamilecim evet hatrlıyorum o 150 dediğin günleri.. bizim şuan tahmini 70-80 faln heralde ..

Back
X