92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Şafağı yedin bitirdin maşş:nazar: yok yavrum hala sokamadık ama geçen arkadaşının yanında refakatçi olarak hastaneye gitti o man hattnı vermişler haber almak için,o da dönüşte farklı bi hat alıp vermişş:1: hattı var ama telefon yok henüz,Allaha şükür bi sıkıntı yok haberleşebiliyoruz şafak da ilerliyor bi güzel.Bende sınavları bitirdim hepsini geçtimm rahatımm attım kendimi yanınıza:21:

ohhh caliskan kizzz :1: canim bu bile gelisme belki yakindada telefon sokar

merhaba canım :3: biz tanışmış mıydık? :44:
tanışmadıysak tanışalım ben sinem 23 yaşındayım askerim Tuncelide görev yapıyor jandarma komando :34:
sende durumlar ne :1:

Sineeem yavrum seni ben tanıyorum tanıştık hatta bikç defa ama sen her seferınde beni unutuyorsunbak alınıyorum ama:1: benim askerim Hatay isknderunda güzelim,93/2 B grubu gittiği için kızlardan bir ay gerideyim ve hiç izin kullanmadık 263 gündür yüzüne hasret bekliyorum.Trabzondayım burda hukuk okuyorum 3e geçtimm aslen konyalıyımm:) hatırladın mı bakim benii?:1: Senin bu mehtap şafağı dimi hayırlı olsun güzelmm darısı başımızaa

ohhh caliskan kizzz :1: canim bu bile gelisme belki yakindada telefon sokar

Bizim için nasıl iyi olcaksa öyle olsun yavrum ben artık alıştım şahsen o yüzden tehlikeye atmsın diyorum malum +10günümüz daha var bizimm tedirginm bidaha tutanak flan uğraşamayz bu arada saçlarını gördüm önceki sayfalarda nasıll güzel olmuşş öylee:34:

Eda bu arada bugün ben adliyeye gittim,duruşma izlemeye 2 tane cezaevinden ttuklu getirdiler mahkemeye yanlarında da cezaevinden gelen askerler duruyodu hemen sen geldin aklıma valla bunu da girince okursun:) kızlar bende de bi ergen kardeş var ona vericem şimdi gece görüşürzz:36:

Bizim için nasıl iyi olcaksa öyle olsun yavrum ben artık alıştım şahsen o yüzden tehlikeye atmsın diyorum malum +10günümüz daha var bizimm tedirginm bidaha tutanak flan uğraşamayz bu arada saçlarını gördüm önceki sayfalarda nasıll güzel olmuşş öylee:34:

dogru bebegim hayirlisi neyse o olsun tesekkur ederimm tatlimmm kiz bu arada sineme 93\2 yazmissin o 92/3 olmasin :1:

iyi akşamlar yarenlerrrrr nasılsınızz..

oo mervede dönmüş.. ay merve bu topiktede çoğumuzda birer ergen var ya:1:

sinemmm terapi terapi kuaför:1: yarın bende gidiyorum hafiflemeyeeee:21::21: eda sende duyy azcık cesaret tek lazım olan :1:

Sineeem yavrum seni ben tanıyorum tanıştık hatta bikç defa ama sen her seferınde beni unutuyorsunbak alınıyorum ama:1: benim askerim Hatay isknderunda güzelim,93/2 B grubu gittiği için kızlardan bir ay gerideyim ve hiç izin kullanmadık 263 gündür yüzüne hasret bekliyorum.Trabzondayım burda hukuk okuyorum 3e geçtimm aslen konyalıyımm:) hatırladın mı bakim benii?:1: Senin bu mehtap şafağı dimi hayırlı olsun güzelmm darısı başımızaa

canımm yaaa kusura bakma bende kafamı kaldı :27: kızım sende gir de unutturma kendini aaa ayıp sana :37:
evet tatlım malesef mehtabımız bu diğerini artık döndüğü zaman yazarım hem epey azalmış oluruz :1:
nasılsın canım nasıl gidiyor?

kuafore gitmekte insanin stresini alio walla kiz

birazda olsa zaman geçti orda valla yavrum :1:
saçımıda boyatablrm ama ona daha kesn karar vermş değilim.
aradı şimdi benimki istanbula inmiş.taksime servisine biniyorlarmış ordanda bahtlarına ne çıkarsa ona binceklermiş kuzum benim ya :50:

kızlar bilginiz var mı?istanbul anadolu yakasından esenlere (avrupa yakasına) ulaşmaya çalışıyor.hangi güzergahı kullanmalı???

sinemmm terapi terapi kuaför:1: yarın bende gidiyorum hafiflemeyeeee:21::21: eda sende duyy azcık cesaret tek lazım olan :1:

ayy ben en cok kaşla biyik aldirinca hafifliomm cok yok ama bi tane bile ciksa dayanamiom

iyi akşamlar yavrum ii sen naslsın? :1:

haha git valla canım çok iyi geliyor :8:
pamık gibi oldummmm :1:
bide beyazım zaten :9:
kııız tam bacak gittim ben sadece kuaföre. geri kalan yerleri evde kendim aldım yapıştıra yapıştıra bi hal oldum :36::35:

ayy ben en cok kaşla biyik aldirinca hafifliomm cok yok ama bi tane bile ciksa dayanamiom

insan kaş adldırınca yüzü gözü açılıyo gibi gelyo bana:1: bıyıkta bnde hiç bekletmem tek tük alır durrurum ama kaşı bekletmeynce bozuluyo...
iyi akşamlar yavrum ii sen naslsın? :1:

haha git valla canım çok iyi geliyor :8:
pamık gibi oldummmm :1:
bide beyazım zaten :9:
kııız tam bacak gittim ben sadece kuaföre. geri kalan yerleri evde kendim aldım yapıştıra yapıştıra bi hal oldum :36::35:

iyiyim bebeğimmmm
gitcem gitcem yarın..daha iyi olcam :1:
sen bide beyazsın tam bildiğin pamuk olmuştur.. ne bitmez çilemiz varmışşş:1:

Kizlar yaa ben artik vucut kremi yerine bebe yagi kullanmayi dusunuom hem cok guzel kokuoo hem bebis gibi yumusacik yapioo :1:

Kizlar yaa ben artik vucut kremi yerine bebe yagi kullanmayi dusunuom hem cok guzel kokuoo hem bebis gibi yumusacik yapioo :1:

bebeğim ben bebe yağı kullanıyorum zaten yüzüm hariç heryerime ...:1: kışın asıl süper oluyo.. bak özellkle kurulanmadan sürüceksn vücuduna ıslakken... o zaman daha güzel emiyo ve daha yumuşak oluyo:34:

insan kaş adldırınca yüzü gözü açılıyo gibi gelyo bana:1: bıyıkta bnde hiç bekletmem tek tük alır durrurum ama kaşı bekletmeynce bozuluyo...

iyiyim bebeğimmmm
gitcem gitcem yarın..daha iyi olcam :1:
sen bide beyazsın tam bildiğin pamuk olmuştur.. ne bitmez çilemiz varmışşş:1:

valla ya biz kızlar ne çektik bi bilse erkekler :9:
erkekte bi sünnet bi askerlik o kadar

EDA: aranzda olamcm bkc gn babm pcye el koydu kardsmle kawga ettk dye sirkete gotrdu :50:
gizem ağdaya gitcem :1:
merve oyy okudum benimkide öyle jandarma :ssz:

kızlar eda bunları size iletmemi söyledi.açıklamalı olarak ilettim bende :1:
nasıl edacım güzel olmuş dimi :34:
(bizim yazılarımızı okuyor ama cwp weremiyor:26:)

Back
X