Selam canlarim beniiiimm
veee yine sizlerleyiiimm sizi birakmicagmi solemistim
gulsahcim bebegim cok gecmis olsun uzuldum cnm ya
agdanin oyle yapmasida feci bi durum.lazere git sen en iyisi bizim yapamadigimizi yap
Bu arada bulustuk sevdicegimleee bugun full beraberdiiikk az once geldim evede
gizemcim kuzum agzim kulaklarimda valla masallah masallah
coooookkk ozlemisiz yaa doyamiyoruz nasil ayrilcaz tekrar hic bilmiyorum dusunmek bile istemiyoruuumm(
hersey mukemmel ya insallah hep oyle gideeerrr
darisi tez zamanda sizin basiniza insallah bebekleriiim..![]()
kimsecikler yok ama ben yine yazayımkızlarrr nasılsınız bakalım..
gülşahcımmm saçlarına BAYILDIMne güzel onlar öyle
cerencimmm noldu bakayım size?neden böle oldu?umarım konuşmayada başlamışsınızdır..
sinemcimmmm sende kavuştun sanırım sevgiline gözğnaydın canım..
mervecim sınavlarını bitirip gelmişisn ohh ne güzellll
gülşencimmmm mehtap nasıl geçiyor arada gir yaz ama(sanki kendim girebiliyorum dimi ama)
gizemcimmm sizdede her şey normal sanırım ne güzell
kızlarrr bana gelince 4 gün aradan sonra tekrar kavuştum ömerimedün gece 8:45 gibi indim manisaya ömer aldı beni ailesiyle yemeğe gittik 10:30 gibi falan biz kalktık eve yakın bi yerde bıraktı beni bende eve gittim tabiii bizimklerin haberi yok ya o saatte görünce şok oldular süpriz yaptım size dedim
biraz bozuldular neden bu saatte yalnız geldin haber vermedin dediler hemen süpriz yapmak istedim ama deyip sıyrıldım işin içinden Allahtan bi şey demediler daha fazla
bugünde buluştuk ömerle böyle istediğinde görebiliyorsun ya çok hoşuma gidiyor kızlar yaa
hımmm bu arada biletimiz alındı 28 inde yolcu ömer bey
![]()
Kamilecim iş çıkışı hep rızalayım bazen bakıyorum kimse yok ondan yazamıyorum.Bu gelişin birde dönüşü var sanırım 1 ay yıkım olucak yne bana
Neyse ki az kaldıı finalee tezkereye yani![]()
sizi gidii mehtap gülleri siziiiiiiii

edacım sabırr.. bitiyo işte

ceren evet ilk deneym olcak kesnlıkle deneme şimdi

Son düzenleme: