Inlh hedefıne ulasırsın cnmm kı emınım dukan mucıze
2 yıl önce dogum kılom 76 da takıldı 6 sene veremedım oncesı 57/58 ken
Dukanla 17 kg verdım
Suan 63 kıloyum 3.4 kılo aldım ve tekrar basladım
Ben netten alıyorum ekmegımı evde yapamıyorum mlaf ama bıttıgınde kendım yapmayı planlıyorum
Bol bol eksılerr dılıyorum sanaaa
Bende ara ara yazarım
Hedefım 60
Olsum cnm kılo kılo ısteHarikasın, çok sevindim. Umarım ikimiz de hedefimize ulaşırız. Sen kilonu en azından doğumdan almışsın, benimkiler hep hamburger pizza :)
Seni takip ediyorum canım güzel motive ediyorsun tebrik ederim:)Veeee merhabalaaar,
Atak dönemim çok şükür bitti, az önce de kocaman bir tavuklu salata yedimm, nasıl özlemişim salatayı
Muhteşem bir haber; sabah tartıldım veeee 86,5 kg'yi gördüm! İnanılır gibi değil, sanırım 6 kere falan tartıldım :)
Yani, ilk hedefim olan 86 kiloyu görmeme sadece yarım kilo kaldı ve önümde kocaman 9 gün var! Tabi ilk başta ödemler ve sular atılıyor, nasıl ödem tutmuşsam 5 kilom gitti! Bundan sonra çok daha yavaş ilerleyecek biliyorum ama psikolojik sınırım olan 79,9'u görmem çok uzun olmayacak gibi. Mart ayı sonunda bunu halledebilirim en geç :)
9 günde her ne kadar ilk hedefim 86 dediysem de, ödemin çokluğunu hesaba katmadığımdan dolayı bunu 85 olarak revize ediyorum :) 9 günde 1,5 kiloyu verirsem değmeyin keyfime :)
Bundan sonra 2 günde 1 tartılacağım ve sizleri bilgilendireceğim.
Herkese bol kilo vermeli günler...
Boy : 1,76 cm
DUKANA BAŞLANGIÇ;
30.01.2019 : 91,9 Kg.
06.02.2019 : 86,5 Kg. ( ATAK SONU)
İLK HEDEF 85 KG OLMAK , HEDEFE KALAN GÜN 9 GÜN. ( HEDEF : 16 ŞUBAT)
2. HEDEF 76 KG OLMAK, HEDEFE KALAN GÜN 71 GÜN. ( HEDEF : 20 NİSAN)
SON HEDEF 68 KG OLMAK, HEDEFE KALAN GÜN 131 GÜN. ( HEDEF : 20 HAZİRAN)
Harika kilo verdin.Ben bu dukanı bilmiyorum.Nasıl beslendin biraz anlatırmısın?Veeee merhabalaaar,
Atak dönemim çok şükür bitti, az önce de kocaman bir tavuklu salata yedimm, nasıl özlemişim salatayı
Muhteşem bir haber; sabah tartıldım veeee 86,5 kg'yi gördüm! İnanılır gibi değil, sanırım 6 kere falan tartıldım :)
Yani, ilk hedefim olan 86 kiloyu görmeme sadece yarım kilo kaldı ve önümde kocaman 9 gün var! Tabi ilk başta ödemler ve sular atılıyor, nasıl ödem tutmuşsam 5 kilom gitti! Bundan sonra çok daha yavaş ilerleyecek biliyorum ama psikolojik sınırım olan 79,9'u görmem çok uzun olmayacak gibi. Mart ayı sonunda bunu halledebilirim en geç :)
9 günde her ne kadar ilk hedefim 86 dediysem de, ödemin çokluğunu hesaba katmadığımdan dolayı bunu 85 olarak revize ediyorum :) 9 günde 1,5 kiloyu verirsem değmeyin keyfime :)
Bundan sonra 2 günde 1 tartılacağım ve sizleri bilgilendireceğim.
Herkese bol kilo vermeli günler...
Boy : 1,76 cm
DUKANA BAŞLANGIÇ;
30.01.2019 : 91,9 Kg.
06.02.2019 : 86,5 Kg. ( ATAK SONU)
İLK HEDEF 85 KG OLMAK , HEDEFE KALAN GÜN 9 GÜN. ( HEDEF : 16 ŞUBAT)
2. HEDEF 76 KG OLMAK, HEDEFE KALAN GÜN 71 GÜN. ( HEDEF : 20 NİSAN)
SON HEDEF 68 KG OLMAK, HEDEFE KALAN GÜN 131 GÜN. ( HEDEF : 20 HAZİRAN)
Seni takip ediyorum canım güzel motive ediyorsun tebrik ederim:)
Harika kilo verdin.Ben bu dukanı bilmiyorum.Nasıl beslendin biraz anlatırmısın?
Valla helal olsun ben de son 4 ayda 17 kg verdim.Ama öyle bir durdu ki gram ilerlemiyor artıkÇok teşekkürler :) Gerçi giden 5 buçuk kilo son 1-2 ayda aldığım kilolar olduğundan ve ödem olduğundan gitti, bundan sonrası önemli, desteğinizle başaracağım inşallah :) Azmettim!
Dukan'ın resmi internet sayfasından boy-kilo ve diğer sorulan bilgilerini girip test yapıyorsun. Mailine kaç gün atak-seyir vs yapman ve kaç kilo vermen gerektiği bilgileri geliyor. Buna göre, ben 7 gün atak yaptım. Şimdi de uzunca bir seyir dönemine girdim.
Atak dediği salt protein. Yani hiç meyve sebze yok.
Seyir dediği de 1 gün salt protein 1 gün sebze ile protein. Yani protein ağırlıklı beslenme.
Ben sabahları yumurta ve peynir yanında da biber yedim. Öğlenleri de kuşbaşı-tavuk-et yedim. Akşamları dana jambon-yoğurt-yulaf kepeği tükettim.
Bu esnada günde 1 tane yeşil çay ile bol bol -ama gerçekten bol- su tükettim. Zaten protein ağırlıklı beslenince öyle bir susuyorsun ki :)
Bugün de seyire geçtiğim için ızgara sebze-tavuk ve tavuklu salata yedim. Sabah yine yumurta peynir biber.
Valla helal olsun ben de son 4 ayda 17 kg verdim.Ama öyle bir durdu ki gram ilerlemiyor artıkben de protein ve sebze ağırlıklı beslendim ama böyle değil tabii.Hadi takipteyim seni çok kısa zamanda hedefine ulaşacağını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?