92 Kilo ile Dukan'a Başlıyorum!

Canısı tebrik ederim seni böyle görmek beni de motive etti, inşallah sevdiceğin gelmeden fıstık gibi olursun :)

Çook teşekkür ederim.

Bugün de dukan bisküvilerimi yedim, tavuk ızgara ( yanında bol bol patates kızartması ve şahane makarna vardı elimi bile sürmedim) yedim.

Yeşil çayımı ve sade türk kahvelerimi içtim, şimdi son bi kahve içip günü kapatacağım.

O kadar hareket etmeme çalışmama rağmen ve yeşil çayı ihmal etmememe rağmen wc sorunum var umarım geçer bir an önce.

Cumaya da 84 olarak uyanırsam, sevgilim gittiğinde gördüğünden tam 8 kilo zayıf olacağım :) bu da sanıyorum baya fark edilir bir kilo kaybı olacak. Umarım haftasonu çok bozmam.

Çok güzel canısı o kadar emek verdin bozma lütfen :)
Seni görünce çok şaşıracak :))

Helal sana.Fark edilmez mi hiç boyun da uzun aynı boydayız:)Ben 90 kg ile bile 40 beden pantolon giyiyordum.Boy çok büyük avantaj.Hele 8 kg ile çok iyi olmuşsundur.Hadi devam sakın bırakma.İnanıyorum kısa sürede bitireceksin sen bu işi:)

Çok güzel canısı o kadar emek verdin bozma lütfen :)
Seni görünce çok şaşıracak :))

Yaaa :) Beni kimsenin beğenmediği kadar beğeniyordu ve kilomu hiç yüzüme vurmadı sağolsun :) ama şimdi tabi 44 bedenden 40 bedene düştüm, hantallığımı attım hala kiloluyum tabi ama boydan kaynaklı daha düzgün duruyorum en azından. En önemlisi bi 15 gün içinde ailesi beni görecek bi ortamda ilk defa. Onların gözünde de şişman olmak istemiyorum :))) en azından balık etli etine dolgun falan desinler :)))

İnanıyorum sana 15 gün içinde fıstık gibi olacaksın:)
Sevdiceğin tabi bişey demez seven sevdiğini her haliyle beğenir :) ama şu anki mutluluğun paha biçilemez dimi:) ben bile dün 1.2 kilo verdim diye havalara uçtum seni tahmin edebiliyorum:)
Bakalım bol eksili günlere :)

Bugun 78.7 günlük tartilmanın da bu sıkıntısı var. Moralimi bozmayacağim ama yarın eksiyi görürüm. 400 gr. Fazla çıktım dünden. Bugun daha dikkat edip dukan birasını da içicem.

Çok çok teşekkürler :) Ben de dün Zara'dan 40 beden dar pantolon aldım :) 44 bedenden kurtuldum çok şükür, darısı 38 bedene. Gerçi şuan dolu dolu 40 bedenim :) Sanıyorum 38 beden için 78 falan olmam lazım :) Dediğin gibi boy uzun olunca aslında çok fazla olan 84,5 kilo öyle durmuyor, en yakınlarım bile bana maksimum 76sındır diyor :)

Bugun 78.7 günlük tartilmanın da bu sıkıntısı var. Moralimi bozmayacağim ama yarın eksiyi görürüm. 400 gr. Fazla çıktım dünden. Bugun daha dikkat edip dukan birasını da içicem.

Moral bozmak yok, ilk gün açlıktan çok su içtiysen o da ödem yapar, 2 litreden fazla su içtiysen.

Bence ilk hafta haftada 1, sonra da 2 günde 1 tartılmak en doğrusu. Ben bugün tartılmadım, yarın tartılacağım.

Ohh maşallah:)Azcık spor yapabilsen daha da düşük bedenler giyeceksin.Olsun çok iyi gidiyorsun.Takipteyim:)

Kızlar selaaamm, n’aptınız bakalkm bugün. Bol su içmekten WC den çıkamıyorum :)))
Sabah tartılmadım yarın belki tartılırım. Dukan Birasını ihmal etmiyorum. Sabah yumurta kıght süt, öğlen tavuk yoğurt şu an aç değilim yulafımı yiyeceğim.
İki buçuk litre su içiyorum .
Sizde durumlar ne:)

Süpersin, aynen devam!

Ben de sabah dukan bisküvim, bol bol su, peynir, öğlen de tavuk sote yedim. Yanında az bi salatayla.

Yeşil çayımı içiyorum şimdi de :)

Süpersin, aynen devam!

Ben de sabah dukan bisküvim, bol bol su, peynir, öğlen de tavuk sote yedim. Yanında az bi salatayla.

Yeşil çayımı içiyorum şimdi de :)
Sen süpersin asıl maşallah sana:)
Cumartesi eksprese gecicem su an tek hayatım balık yanında salata:)))
Öbür Cumartesi De biticek korumaya alıcam. Sabırsızlanıyorum yaa :))

Sen süpersin asıl maşallah sana:)
Cumartesi eksprese gecicem su an tek hayatım balık yanında salata:)))
Öbür Cumartesi De biticek korumaya alıcam. Sabırsızlanıyorum yaa :))
Kızlar nerdesiniz bi ses verin hele:)
Neler yaptınız anlatın çabuk:)

Merhabalar,

İlk başladığım günden beri bugünü bekliyorum, akşam erkek arkadaşım geliyor :) Maalesef 84,5'te takılı kaldım :) ama olsun ilk hedefim zaten 86'ydı dolayısıyla hedefimi tam 12'den vurdum :) hatta geçtim bile.

Bundan sonraki hedefim 20 Nisan'dı ama ben uzun hedefleri sevmiyorum. İlk hedefim 15 Mart'ta tam 80 kilo olmak :)

Sizlerde ne var ne yok ??

Haftasonu malum giremeyeceğim, pazartesi tam gaz devam buraya da:)

Boy : 1,76 cm

DUKANA BAŞLANGIÇ;
30.01.2019 : 91,9 Kg.
08.02.2019 : 86,2 Kg.
11.02.2019: 84,9 Kg.
15.02.2019: 84,5 Kg.

1. HEDEF 86 KG OLMAK - HEDEF 84,5 KG. İLE TAMAMLANDI.
2. HEDEF 80 KG. OLMAK, HEDEFE KALAN GÜN 28 GÜN. ( HEDEF : 15 MART )
3. HEDEF 76 KG OLMAK, HEDEFE KALAN GÜN 64 GÜN. ( HEDEF : 20 NİSAN)
SON HEDEF 68 KG OLMAK, HEDEFE KALAN GÜN 125 GÜN. ( HEDEF : 20 HAZİRAN)
[/QUOTE]

Ben de pazartesi tartılıcam . Bu ara giremedim internete. Takipteyim .
Kızlar selam, bugün eksprese geçmiş bulunmaktayım. Sebzeyi bu kadar özleyeceğim aklıma gelmezdi.
Sabah iki tane salkım domates ve iyi haşlanmış yumurta yedim (11 de) limonlu yeşil çay ile birlikte.
Gün boyu 2 litre su içtim içmeye devam üçe tamamlayacağım inşallah.
Beş gündür Dukan Birası yaptım ama bugün yapamadım dışarı çıktık.
Akşam yemeğini de ocakbaşına gittik
Bir orta boy yağsız et iki büyük parça da tavuk yedim afedersiniz öküz gibi:) domates ve soğanla ve büyük açık ayran içtim.
Bugün regl oldum şişkinlik de var
Sabah tartıda 61.2 yi gördüm çok şükür regl olmama rağmen. Haftaya ekspresi bitirip başka bi diyete geçmeyi düşünüyorum.
52 görene kadar yılmak yok:))
Siz n’aptınız anlatın çabuk

[/QUOTE]
Bebişimmm çok merak ediyorum naptın sevdiceğin seni görünce çok şaşırdı mı :)))

Bebişimmm çok merak ediyorum naptın sevdiceğin seni görünce çok şaşırdı mı :)))[/QUOTE]

Yaaaaa merhabalar! Anca girebildim özür dilerim hepinizden :)

Şok oldu şok, ama tüm haftasonu ne bulsa yedirdi bana, reddedince de kızdı yiyeceksin diyip bugün tartılmaya korktum kesin 2 kilo aldım

Bu cumaya kadar dukan atağa devam, cumartesi tartılınca 84,5'sam bana yeter :)

Sizlerde ne var ne yok ???

Bebişimmm çok merak ediyorum naptın sevdiceğin seni görünce çok şaşırdı mı :)))

Yaaaaa merhabalar! Anca girebildim özür dilerim hepinizden :)

Şok oldu şok, ama tüm haftasonu ne bulsa yedirdi bana, reddedince de kızdı yiyeceksin diyip bugün tartılmaya korktum kesin 2 kilo aldım

Bu cumaya kadar dukan atağa devam, cumartesi tartılınca 84,5'sam bana yeter :)

Sizlerde ne var ne yok ???[/QUOTE]
Ayyyyy çok sevindim
Ne özrü kız Estağfirullah hoşgeldin
Sıkı bir hafta geçir madem o kadar yedirdi
Ben sabah tartıldım2.1 kilo vermişim bir haftada
Cumartesi sebzeye başladım expres devam bitince bakalkm kaş kilo olucam

Merhabalaar,

Valla ben şunu anladım, bana kilo aldıran erkek arkadaşımmış

Dün dukana devam edecekken yine bir sürü şey yedirdi bana ama bugün itibariyle ağzıma bir lokma karbonhidrat sokmayacağım, sizlere söz! Ailesiyle karşılaşmama 10 günüm falan kaldı yani, ne yapıyorum ben

Bugün atakla başlayıp pazara kadar atak yapacağım. Tartılmaya korkuyorum çünkü yeni aldığım pantolon zorlamaya başladı yine

Pazar sabahı sizlere söz 84,5 göreceğim, başka yolu yok. Öbür hafta da aynen devam ve 83le öbür haftayı kapatacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…