Merhaba iyi kilo vermişsiniz kısa sürede tebrik ederim. ben de pazartesi başlayacağım . İnşAllah vazgeçmeden yapabilirimMerhabalar,
Dün sıfır kaçamak bugün de sıfır kaçamak tam gaz devam! Pazartesi sabaha kaç saat kaldı ki :)
Yumurta jambon yeşil çay kahve ice tea şeftali light. Bugün yediğim içtiğim bunlar şimdilik :) akşam da et yerim sanıyorum. Dün biraz zorlandım gece çok acıktım ama iyiyim şimdi :)
Pazartesiye 85 küsüratla uyanmak için her şeye varım :) şunun şurasında 10-12 gün önce 92 kiloydum. Bu çabalar çöpe gitmemeli!
Merhaba iyi kilo vermişsiniz kısa sürede tebrik ederim. ben de pazartesi başlayacağım . İnşAllah vazgeçmeden yapabilirim
Merhaba iyi kilo vermişsiniz kısa sürede tebrik ederim. ben de pazartesi başlayacağım . İnşAllah vazgeçmeden yapabilirim
Selam çok iyi olur motive ederiz birbirimizi. Benim boy 1.60 __ kilo 79.2 bugun basladım . Ilk atak yapıp sonra dukan expres ile devam etmek istiyorum . Normal dukan ağır geliyor bir süre sonra bozuyorum. 5 gün atak yapmak hedefim .Selam ezo ben de yarin başlayacağım, destek olalım birbirimize olur mu:)
Sabah tartılıp ölçülerimi yazarak başlayacağım inşallah.
Sen kaç kilosun ve hedefin ne :)
11 günde 7 kilo versem mutluluktan uçarım ilk gün tatlı isteği var ben de ama direnicem. Siz tüm kurallarını uyguluyorsunuz sanırım . Ben yulaf kepeği aldım . Onun dışında light ürünler almadim . Peynir , yogurt derken çok külfet oluyor. Motive olsun diye hergün tartılmayı düşünüyorum . Buraya da yazarım . Birbirimize destek oluruzHerkese merhabalar,
O diyeti bozma isteğim gitti, geceleri açlık krizlerim azaldı, bugün tam 13. günüm ve baş ağrım da tamamen bitti. Aslında 10 gün dayansak bu iş tamam, direnelim kızlaar :)
11 günde tam 7 kilom gitti. Gramı gramına. En yakın hedefim 86 kilo olmaktı ama o hedefi 84,5 olarak düzelttim :) Kendi hedefimi yükselttim. 5 günde 500 gram da veririm inşallah :)
Şuanda verilecek ilk büyük hedef için yaklaşık 9 kilom var ama bunun için dolu dolu 79 günüm var :) Yani, 2 buçuk ayda bu 9 kiloyu ben hallederim gibi :)
Sonrası zaten daha da kolay 2 aydan az bi sürede de 8 kilo verip bu kilo işini çözmüş olacağım. Ufak hedeflerle ilerliyorum, umarım bu yoldan dönmem.
Herkese bol kilo vermeli haftalar :)
Boy : 1,76 cm
DUKANA BAŞLANGIÇ;
30.01.2019 : 91,9 Kg.
08.02.2019 : 86,2 Kg.
11.02.2019: 84,9 Kg.
İLK HEDEF 84,5 KG OLMAK , HEDEFE KALAN GÜN 5 GÜN. ( HEDEF : 16 ŞUBAT)
2. HEDEF 76 KG OLMAK, HEDEFE KALAN GÜN 79 GÜN. ( HEDEF : 20 NİSAN)
SON HEDEF 68 KG OLMAK, HEDEFE KALAN GÜN 127 GÜN. ( HEDEF : 20 HAZİRAN)
Selam canısı, sabah tartıldım kilom 63.3 çıktı asıl hedefim 54 olmak ama test sonucu 56 çıktım. Neyse ortada buluşuruz sorun değil :)Selam çok iyi olur motive ederiz birbirimizi. Benim boy 1.60 __ kilo 79.2 bugun basladım . Ilk atak yapıp sonra dukan expres ile devam etmek istiyorum . Normal dukan ağır geliyor bir süre sonra bozuyorum. 5 gün atak yapmak hedefim .
Bu arada dün 10500 adım yürüdüm 13 kat çıkmışım eklemek istedim iki litre su içtim bi de sıkanın içeceğinden içtimSelam canısı, sabah tartıldım kilom 63.3 çıktı asıl hedefim 54 olmak ama test sonucu 56 çıktım. Neyse ortada buluşuruz sorun değil :)
Ben de üç dört gün atak yapıp ekspresle devam etmeyi düşünüyorum .
Sabah üç tane yumurta ve yeşil çayla kahvaltı yaptım.
Öğle yemeği yiyemedim, şade Türk kahves içtim. akşam tavuk kızartması yağsız tavada yedim yanında bir kase yoğurtla. Akşam da yulaf ve süt tükettim.
Bi de Dukan Birası yaptım her gün içmeye çalışacağım.
Her gün girip birbirimize hesap verelim:)
Bugun 78.3 ___ 900 gr. Kesin ödemdir bu :) dukan birasını da yapmayı düşünüyorum . Güzel ödem attırıyor. Hepimize bol eksiler. Sporla desteklemişsin süper . ilk hafta yapmak istemiyorum. Halsiz kalırım diye . Tembellikte var bende :) suyu da sen yazınca aklima geldi . Benim de içmem gerek . TakipteyimBu arada dün 10500 adım yürüdüm 13 kat çıkmışım eklemek istedim iki litre su içtim bi de sıkanın içeceğinden içtim
Teşekkurler . Ben de tam anlamıyla yapamiyorum kuralları ağır geliyor. Elimden geldiğince uymaya çalışacağim . Kilo fazlam çok olmasına rağmen ataktan sonra express e geçicem. Yoksa 10 günde vazgecerim.Sizde arada uğrayın destek olalım birbirimize4 ayda 15 kilo vermiştim 2 sene korudum fakat nede olsa veriyorum deyip tekrar aldım
. Defalarca başladım dukana ama yapamadim. Inşallah başarırsın bol eksiler diliyorum.dengeli beslenerek vermeye başladım bugün bir hafta oldu.bakalim 15 günde bir tartilicam.dukan basligini gorunce yorum yapmak istedim.sevgiler
Canısı tebrik ederim seni böyle görmek beni de motive etti, inşallah sevdiceğin gelmeden fıstık gibi olursun :)Ben artık dayanamayıp her gün tartılıyorum :) Bunu yapmamam gerek evet ama gram gram görmek istiyorum sanırımm.
Ve bu sabaha 84,5 ile uyandım. Yine bir hedef tutturma :) cuma gününe bu kiloda olmayı planlıyordum o zaman artık cuma sabaha 84 diyoruz :)
Canım bugün iki yumurta yedim sabah lıght sütle beraber, dukan birasını dün akşam yapmıştım üçte birini sabah içtim öğlen eve gidemedim maalesef yulaf ve süt tükettim ama su an açım.Bugun 78.3 ___ 900 gr. Kesin ödemdir bu :) dukan birasını da yapmayı düşünüyorum . Güzel ödem attırıyor. Hepimize bol eksiler. Sporla desteklemişsin süper . ilk hafta yapmak istemiyorum. Halsiz kalırım diye . Tembellikte var bende :) suyu da sen yazınca aklima geldi . Benim de içmem gerek . Takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?