:(((

:) ben o kdar çok şey yaşadımki kendi çapımda.hangisini nasıl idare edeyim,hangisine i
Ewet senin cwbın neydi ? Onuda söyle bari
bana büyük ayıp ettin,bunu haketmedim dedim
beni anlamadan,neye kırıldığımı anlamadan beni arama dedim

Üzüldüm,umarım sende halledersin acaba benmi abartıyorum diye düşünüyodum,ama yorumları okuyunca sanıyorum iyi bile idare etmişim

Bak mesela biz hep kız kardeşiz, ille giderdim demem, cümbür cemaat gitmeyi sevmeyiz ama kardeşim gel gör yorumların önemli derse de en önde giderim Kardeş candır çünkü. Hele ki başka şehre yerleşecekse daha da üzerine titrerim, yani ablanı çok iyi anlıyorum. Kvde kalır mıydım gitsem, ben kalmak istemesem de bırakmaz ki zaten insanlar diye düşünürüm, yer yoksa da ailece bir otelde kalınır, yani hep böyle olur bu işler, değil mi? Mesela bizimkiler olsa yer olmadığı halde ağırlamak durumunda kalsalar, gider yatak çekyat, eksik ne varsa alırlardı da öyle bir laf gitmezdi karşıya. Ama ağırlayamamak değil bu yorum hoş değil zaten.

Özür dilemesi bir şeydir hiç değilse ama yeterli değil elbet. Acaba ailesi böyle konuştu da yanında, o da pat diye bu yorumu mu yaptı sana? Evliliğinizde de bu böyle olmaz mı o zaman, yani ailenin dediği sana böyle nezaket süzgeçinden geçirilmeden gelecek mi hep? Ben ayrılmasam da burnundan getirirdim gibi geliyor o lafı, ki kaprisli bir tip değilimdir. Ama herkes sınırını bilsin, asla ailesinin ağzıyla bana konuşmaması gerektiğini anlasın diye bunu yapardım. Buna ikna olmadan da evlenmezdim.

Bence sen bir ailene anlat mevzuyu. Aileyi görüp tanıdılar. Onlar da bir yorum yapsın derim.

Bir de yaşlarınız kaç? Ne kadardır tanıyorsun nişanlını. Flört edip iyice tanıdınız mı birbirinizi?

Son düzenleme:
Pardon da onun anası babası mı karar verecek?? Bırak bu adamı yol yakinken canimcim

Evlenmeye dusunmuyosun degil mi?
Bu adam eve misafir kabul etmez. Aileni cagiramazsin onlerine cay bile koyamazsin!!

shilba ben sunu soyleyebilirim nisanli iken yasanan sorunlar ve gecimsizlik evlenenince bitmedigi gibi artiyor cekilmez hale geliyor..sen bana gore yolun basindasin daha ve sunu sor kendine aileleri koy bi kenara...sor kendine ben bu adamla yapabilirmiyim.?bunun cevabi olumsuzsa don kararindan..
buneyahunun dedigi gibi dugunden onceki zamanlardaki sorunlar aileden saklanmamali soz konusu senin mutlulugun ve huzurunun gelecekteki inşasiysa herkes ustune duseni yapmali..saklama gizleme mutsuzluga surukleme kendini..

Bu erkeklerın pesınden koşmayın bukadar çekin resti onlar dönsün peşinizde. Baktınız dönmüyor peşinizde bırakın gitsin. Şimdiki erkeklerde kız gibi bu ne yahu? bu adamdanda bi cacık olmaz canım benim

Kız yabani bunlar. Yapacak bişey yok ama :)

Kardeş sanki benim kızım öyle hırslandım ki.. herhalde kızım olsa kafayı yerim ben eşim de aynı malı mülkü yığar önüne evlendirmeyiz heralde.. böyle hanzoları gördükçe bi de benim koca kendinden tecrübeli

Yahu yer sıkıntısı varsa bu insanlarda öküz değil ya anlarlar gunu birlik geldik aksam yola ciktik derler ... e ayrica kimsenin evi 1 oda ve mutfaktan ibaret degildr illaki en az iki oda vardir hic olmadi yer yatagı serer gene ağırlanır insan.. nisanlının ailsi biraz yabani heralde misafir agırlamak istemiyorlar... senin kendinizi zorla davet ettirdiğine bakilirsa... benden sana bir tavsiye yol yaķinken ayril belli ki siz farkli goruste farklı gorgude insanlarsiniz ...

Teşekkür ederim...muhakkak benimde hataların vardır.ama bu ve benzerlerini yaptığımı düşünmüyorum
Ağır geliyo

Zaten gitmiyorum demişsiniz. Ablan ve enişteni neden davet etmiyorlar onu anlamadım. Şimdi nasıl olacak anneni arayıp ayrı ve ablanı arayıp ayrı mi davet edecekler. Yoksa başka şehirden sizi alması icin araba mi yollayacaklar. Her türlü nişanlının artık bişeyler yapması lazım. Ne kadar süre sonra evleneceksin? Sehir degistirmekten vaz gecmen mumku mu bunu zorlayabilirsin bence artik. Gitme oraya bence

Ki annem biz kalmayız döneriz,sen eşya fln bakcaksan kalırsın,demişti,ben ona bahsetmedim.fırsatım olmadı

Ailesini hiç tanimiyorsunuz sizin için onların yanına gitmek çok zor olacak

Hiç misafir perver değiller bide patavatsızve rahat bi nişanlın var insan çekinir nişanlısıyla öyle konuşmaya neyse yol yakın iyi düşün

evlendiğimizde herşey düzelir bişey olmaz deyip silip atma sakın erkekler asla değişmez ve evlendikten sonra dahada değişiyorlar bence mutluluğunu gözden geçir aile çookk önemli evlendiğin zaman hepsiyle evleniyorsn unutma..

Ki annem biz kalmayız döneriz,sen eşya fln bakcaksan kalırsın,demişti,ben ona bahsetmedim.fırsatım olmadı

Valla canim iyi düsün falan demicem sana ..hiç düşünme balık baştan kokarmıs .. bile bile lades deme .. siz olmazsiniz uymazsıniz.. aileciğini bu tip insanlarla karıştırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…