:) ben o kdar çok şey yaşadımki kendi çapımda.hangisini nasıl idare edeyim,hangisine iArkadaşın yazdıklarına bakılırsa affedecek bu durumu sineye çekecek ve evlendikten sonra kafasında havai fişekler patlıycak.. evlendikten sonra ailemi ziyarete göndermiyolar.. ailemin gelmesini istemiyolar.. doğumumda bile annemi istemediler bla bla bla bi dünya sorunlu konu açar diye düşünüyorum.. perşembenin gelişi çarlambadan belli fakat kızımız yaşayıp gördükçe arada bağlantı kurucak ve çok pişman olucak.. bizde geçtik o yollardan.. konu sahibi senin en büyük hatan ailene bu durumu anlatmaman seni tanıyo olsam iyilik edip ben söylüycem ailene durumu o vaziyetteyim..
Ewet senin cwbın neydi ? Onuda söyle bari
Ewet senin cwbın neydi ? Onuda söyle bari
bana büyük ayıp ettin,bunu haketmedim dedimEwet senin cwbın neydi ? Onuda söyle bari
Üzüldüm,umarım sende halledersin acaba benmi abartıyorum diye düşünüyodum,ama yorumları okuyunca sanıyorum iyi bile idare etmişimKesinlikle söylemelisin.. nişanlıyken böyle durumlar aileye anlatılır ki ailen sana yol göstersin.. evlendikten sonra basit sorunlar yaşadığında anlatılmaz eşinden soğumasınlar diye.. babanı ve anneni al karşına güzelce ve sakince izah et durumu.. ailen senin için en doğru yolu gösterir.. ana babanızı dinleyin asla pişman olmazsınız.
Bahsetmek istemedim ama benim eşimin ailesi de epey bi sinyal vermişti babam kızım ne sen ne biz yapamayız bunlarla şeytana pabucu ters giydiren cinsten bunlar.. anasıyla ablası çok başını ağrıtır demişti ve ben dinlemedim babamı 5 yıllık evliliğimde 20 yıllık evliliklerde duyulmayan şeyleri duydum görülmeyen şeyleri gördüm.. anne babanın fikrini al asla tek başına hareket etme.. ben çok pişmanlıklar yaşadım senin de yaşamanı istemem
Çok düşünüyorum çok sorguluyorum. Eve gelen misafir istenmese dahi hürmet edilir,ben böyle gördüm,böyle büyüdüm
Şimdi çok ağır geldi, neyi nasıl yapacağımı bilemiyorum
Sorguluyorum tabiki ama tatmin olmadım cevaplarla.
Konuşma şeklinden dolayı özür diledi ama benim için yeterli değil bu
Kaçıncısını yaşıycamki böyle böyle
Çekirdek aileyi cümbür cemaat görmüyorum diyelim :)Biz de cümbür cemaat gidenlerdeniz diyorsun yani:) Peki.
Mrb. Nişanlıyım ve nişandan sonraki Bikaç ay nişanlımın ailesi ve benim ailem görüşmediler.çünkü ailemi aramadı kp ve kv
Bende çok sorun edip,nişanlımın canını sıkmamak için uzun süre bekledim,zaten o dönemde çok fazla sorun yaşadık
Ama nişanlıma durumdan ve duruma duyduğum rahatsızlıktan bahsettim
Nikah yapıcaz,şehir değiştircem ve hala ailemin yaşayacağım yeri görmemesi,bu kadar yok sayılmak çok canımı sıkmıştı,
Neyse ailesiyle konuştu nişanlım ve bisüre sonra babası babamı aradı,davet etti.
Haftasonu gidecektik,eniştem sizi götüreyim demiş
Nişanlıma bahsettim durumdan, eniştem ablam annem babam olacak dedim
Ve kurduğu cümle
"Annem babam sadece annen babanı davet etmemiş miydi?"
Kardeş sanki benim kızım öyle hırslandım ki.. herhalde kızım olsa kafayı yerim ben eşim de aynı malı mülkü yığar önüne evlendirmeyiz heralde.. böyle hanzoları gördükçeshilba ben sunu soyleyebilirim nisanli iken yasanan sorunlar ve gecimsizlik evlenenince bitmedigi gibi artiyor cekilmez hale geliyor..sen bana gore yolun basindasin daha ve sunu sor kendine aileleri koy bi kenara...sor kendine ben bu adamla yapabilirmiyim.?bunun cevabi olumsuzsa don kararindan..
buneyahunun dedigi gibi dugunden onceki zamanlardaki sorunlar aileden saklanmamali soz konusu senin mutlulugun ve huzurunun gelecekteki inşasiysa herkes ustune duseni yapmali..saklama gizleme mutsuzluga surukleme kendini..
Teşekkür ederim...muhakkak benimde hataların vardır.ama bu ve benzerlerini yaptığımı düşünmüyorumshilba ben sunu soyleyebilirim nisanli iken yasanan sorunlar ve gecimsizlik evlenenince bitmedigi gibi artiyor cekilmez hale geliyor..sen bana gore yolun basindasin daha ve sunu sor kendine aileleri koy bi kenara...sor kendine ben bu adamla yapabilirmiyim.?bunun cevabi olumsuzsa don kararindan..
buneyahunun dedigi gibi dugunden onceki zamanlardaki sorunlar aileden saklanmamali soz konusu senin mutlulugun ve huzurunun gelecekteki inşasiysa herkes ustune duseni yapmali..saklama gizleme mutsuzluga surukleme kendini..
Bam telime bastın,artık tolere etmiyorum dedim. Aslında biçok şey dedim,bana söylediği biçok şeyi hazmedebilirim ama bunu hazmedemiyorum
Ben onun bulunduğu şehre yerleşcem,evlenınce neden ablan geliyo mu diyecek!
Şuan hiç iyi bakamıyorum,iyi düşünemiyorum
Varsa iyi biyanı
Lütfen görmeme yardımcı olun
Ki annem biz kalmayız döneriz,sen eşya fln bakcaksan kalırsın,demişti,ben ona bahsetmedim.fırsatım olmadıYahu yer sıkıntısı varsa bu insanlarda öküz değil ya anlarlar gunu birlik geldik aksam yola ciktik derler ... e ayrica kimsenin evi 1 oda ve mutfaktan ibaret degildr illaki en az iki oda vardir hic olmadi yer yatagı serer gene ağırlanır insan.. nisanlının ailsi biraz yabani heralde misafir agırlamak istemiyorlar... senin kendinizi zorla davet ettirdiğine bakilirsa... benden sana bir tavsiye yol yaķinken ayril belli ki siz farkli goruste farklı gorgude insanlarsiniz ...
Ailesini hiç tanimiyorsunuz sizin için onların yanına gitmek çok zor olacakMrb. Nişanlıyım ve nişandan sonraki Bikaç ay nişanlımın ailesi ve benim ailem görüşmediler.çünkü ailemi aramadı kp ve kv
Bende çok sorun edip,nişanlımın canını sıkmamak için uzun süre bekledim,zaten o dönemde çok fazla sorun yaşadık
Nikah yapıcaz,şehir değiştircem ve hala ailemin yaşayacağım yeri görmemesi,bu kadar yok sayılmak çok canımı sıkmıştı,
Neyse ailesiyle konuştu nişanlım ve bisüre sonra babası babamı aradı,davet etti.
Ve kurduğu cümle
Hiç misafir perver değiller bide patavatsızve rahat bi nişanlın var insan çekinir nişanlısıyla öyle konuşmaya neyse yol yakın iyi düşünMrb. Nişanlıyım ve nişandan sonraki Bikaç ay nişanlımın ailesi ve benim ailem görüşmediler.çünkü ailemi aramadı kp ve kv
Ve kurduğu cümle
evlendiğimizde herşey düzelir bişey olmaz deyip silip atma sakın erkekler asla değişmez ve evlendikten sonra dahada değişiyorlar bence mutluluğunu gözden geçir aile çookk önemli evlendiğin zaman hepsiyle evleniyorsn unutma..Mrb. Nişanlıyım ve nişandan sonraki Bikaç ay nişanlımın ailesi ve benim ailem görüşmediler.çünkü ailemi aramadı kp ve kv
Ve kurduğu cümle
Ki annem biz kalmayız döneriz,sen eşya fln bakcaksan kalırsın,demişti,ben ona bahsetmedim.fırsatım olmadı
Ki annem biz kalmayız döneriz,sen eşya fln bakcaksan kalırsın,demişti,ben ona bahsetmedim.fırsatım olmadı
İkimiz içinde en iyisi olsun,hayırlısı olsunValla canim iyi düsün falan demicem sana ..hiç düşünme balık baştan kokarmıs .. bile bile lades deme .. siz olmazsiniz uymazsıniz.. aileciğini bu tip insanlarla karıştırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?