93/2 Asker yolu bekleyecek arkadaşlar toplanalıııımm :(

Allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun..İnşallah çabucak geçer alışırım bir an önce böyle günler geçmezz..

alısırısın cnm alısmak zorundasın bak bızlerde öleydık sureklı aklımız ordaydı ama alısıosun canım Allah sabrını verıyo merak etme

alısırısın cnm alısmak zorundasın bak bızlerde öleydık sureklı aklımız ordaydı ama alısıosun canım Allah sabrını verıyo merak etme

İnşAllah dediğin gibi olur canım sanki zaman durdu gibi geliyo canım hiç bişey yapmak istemiyo şimdiden çok özledim onu :/

İnşAllah dediğin gibi olur canım sanki zaman durdu gibi geliyo canım hiç bişey yapmak istemiyo şimdiden çok özledim onu :/

Canım zaman hepimiz için durmuştu o ilk gidişler olduğunda ilk zamanlar hep yalnız hissedersin kendini.. Bi ajanda, bi kalem yaz yazabildiğin kadar duygularına tek tercüman parmaklarındır. Ben o gittiğinden beri hep yazıyorum bitmek üzere yeni bi tane alacağım. Ve bu askerlik herşeyi öğretiyor insana en önemlisi sabretmeyi. Bekleyenlerin nasıl bittiyse askerliği hepimizin tek tek bitecek. Önce biz kavuşacağız, sonra sen kavuşacaksın hayırlısıyla sabret ve güçlü ol bol bol dua et.
Şu saatler geri alındığından zaman hepten durmuştu benim için geçmiyordu ama insanın bi uğraşı yada ne bilim çok saate bakmamak falan sonra havaya bi bakıyorsn kararmış. 94 gün bugün bizimkiler asker olalı.. Geçiyor canım geçiyor.. Zaman durmuyor ki..

öyle oluyo canım bızde yasadık 1 hfta ıcınde alısmaya baslıosun ama aklın hep onda telefon caldıgında o sanıcaksn baskası olunca cokuceksn hepsını yasadım.. yasadıkk
dagtm ıznınden donunce dahada zor

Beklemek kadar zor bşey yok gerçekten ne olacak ne yapıcaz diye beklemek acemilik bir bitsin de Allah kolaylığını verecek inşallah tek yapabileceğim dua etmek iyi şeyler düşünmek kendimi tutuyorum arayınca ağlamaamak için ama teelfonu kapattığım an ağlamaya bsşlıyorum

Allah herşeyin kolaylığını verecek herkes yapıp geliyo bizimde bitecek inşallah ilk gün çok zor bişeymiş ama alışmak zorundayım

93/2 ler gitmeye başladımı kızlarrr
dün sanki kapıdan asker konvoyu geçti ama emin de değilim

bizimde artık alt devremiz var =) Edacım doğru duymuşsun gidiyolar galiba yavaş yavaş ..Allah herkesin yolunu açık etsin

93/2 ler gitmeye başladımı kızlarrr
dün sanki kapıdan asker konvoyu geçti ama emin de değilim

bizimde artık alt devremiz var =) Edacım doğru duymuşsun gidiyolar galiba yavaş yavaş ..Allah herkesin yolunu açık etsin

Eveet begüüşş bizimde alt devrelerimiiz var artıkın
Edaaaa evet canım gitmeye başladılar dün bizim burdanda giden oldu, çok kötü oldum ya Allah yar ve yardımcıları olsun

Eveet begüüşş bizimde alt devrelerimiiz var artıkın
Edaaaa evet canım gitmeye başladılar dün bizim burdanda giden oldu, çok kötü oldum ya Allah yar ve yardımcıları olsun

Evet kızlar bugun itibari ile gittiler bizde inşallah sizin gibi oluruz sizce ilkten kaç gün sonra arayablir.

Evet kızlar bugun itibari ile gittiler bizde inşallah sizin gibi oluruz sizce ilkten kaç gün sonra arayablir.

Allah kavuştursun tatlım
Bizim gibi olacaksınız canım, pek bi süre zarfı yok arada geçecek geçecek..
Gittiği yere göre değişir canım, ama arayacaktır sana haber vermek için sabırla bekle.

Allah kavuştursun tatlım
Bizim gibi olacaksınız canım, pek bi süre zarfı yok arada geçecek geçecek..
Gittiği yere göre değişir canım, ama arayacaktır sana haber vermek için sabırla bekle.

Annesini aramış 10 saniye iyiym deyip kapamış beni aramadı daha o kadar çok merak ediyorum ki inşallah en kısa zamanda arar sizi de Allah kavuştursun inşallah askeriniz nerde ?

Annesini aramış 10 saniye iyiym deyip kapamış beni aramadı daha o kadar çok merak ediyorum ki inşallah en kısa zamanda arar sizi de Allah kavuştursun inşallah askeriniz nerde ?

Arar tatlım arar. Şimdi annesini ilk arayan sonra ilk seni arar oluyo bak zamanla göreceksin
Askerim Ankara da canım..

Ben de dün denk geldim bi asker konvoyuna. Bi yandan zaman geçmiş demek ki diye sevindim diğer yandan da bu askerlerin de anneleri sevdicekleri yol gözlemeye başlayacak diye üzüldüm. Çok garip bi duyguydu

Kızlar biz de 450lerden başladık. Ne kadar geçmez gibi görünse de geçiyo işte öyle ya da böyle

Allah kavuştursun alt devrem

Allah hepimizi sevdiğine kavuştursun inşallah sağ salim gidip gelirler..İlk gün çok çok zor geçti merak heyecan korku ama aradı ya içim rahatladı biraz olsun sesini duymak yetti şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…