93/2 Asker yolu bekleyecek arkadaşlar toplanalıııımm :(

benim sevdiğimde burdurda, 19 haziranda gitti. sizin dağıtımlarınız oldumu usta birliğiniz bellimi. en çok nereler çıkmış. çok soru sordum kusura bakmayın :)

ne kusuru canım yeni gördüm iletini benim eşimi tokata sevk ettiler şöför olarak 28 gün yapacağına hudud askeri oluverdi bi anda 75 gün oldu acemiliği ustaya da şırnağa düştü

ne kusuru canım yeni gördüm iletini benim eşimi tokata sevk ettiler şöför olarak 28 gün yapacağına hudud askeri oluverdi bi anda 75 gün oldu acemiliği ustaya da şırnağa düştü

allah hayırlısıyla gidip gelmelerini nasip etsin, bizim daha usta birliği belli olmadı 19unda yemin töreni var hemen dağıtım iznine gelicekler allah kısmet ederse

Haklısın hemşom herkeze nasip olmaz, Allah yüzümüzün akıyla beklemeyi nasip etsin bizi utandırmasın inşallah

mutluluk_06 sen de benim gibi eş yolu gözleyenlerdenmişsin.
şanssızlık olmuş eşin için. ama olsun bir şekilde yapıp gelecekler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…