93/3 asker yolu bekleyenler

Napıyosun seroçcum dün geceden bu yana, yok mu okulun bugün burdasın

Aay en sıkıldığım gün ve gece diyebilirim Çağlacııım bizimkinin telefonu kapalı dünden beri akşam inat ettim aramadım bakalım bugün açmazsa bu akşam arayacağııımm
Yok bebeğim bugün dersiim
Senn de mi yok evdesin

Aynen akşama kadar bekle bakalım da olmadı ararsın :/ Aynen hayatım benim de yok bugün dersim ben de evdeyim ama soru çözücem ya bir bakınayım dedim. Kahvaltı edip çalışıcam inşallahhhh

Aynen akşama kadar bekle bakalım da olmadı ararsın :/ Aynen hayatım benim de yok bugün dersim ben de evdeyim ama soru çözücem ya bir bakınayım dedim. Kahvaltı edip çalışıcam inşallahhhh

Burası uğursuz geliyo bana ya evdeyken herşey mükemmeldi buraya geldiğimden beri ni morelim bozuk böyle tuhaf yani bekleye bekleye ağaç oldum zaten bir gün daha beklesem bişey olmazÇAlış bebeğim çalış bende çalışıcam bugün bişiler

günaydın kızlar ne güzel çoğunuz erkencı ben de iyice uykucu tospaa oldum işe gitmek istiyorum bende ama işsizlik kapımda ne olacak böyle yaa 3 ay sonra mezunum psikolojim bozulmaya başladı bile

Selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.uzun zamandır giremiyorum malesef kötü günler geçiriyoruz ailecek pazar günü Muğlaya dönecem ondan sonra girerim artik . . hepinizi çok özledim kendinize dikkat edin fıstıklarrr :* :*beni unutmayın :)

daha dur böyle dersen çok sıkılırsın ileride. haftaya kavuşacağınızı, sonra 300 den düşeceğini falan hedef koy kendine.
küçük hedeflere ulaştıkça insan biraz da olsa mutlu oluyor.

perşembe 11 buçukta yola çıkıyorum evet ilk hedef o zaten ptsi okulda açılıyo aman çabuk geçer artık

kızlaarrr çok mutluyum kiiii :)) izin için uğraşıyorduk çok şükür istediğimiz tarih de izne gelebiliyor :) bi mehtabım var artık benımde o da 6 NİSAN :)) ÇOK İYİ GELDİ BU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…