- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #20.461
Haftasonları hep böyle oluyo nerdesinz heeeeeeeeeyyyyyyyyyyy
Eceeee ben burdayıııım
Bende geldim gittim hiç imsecikler yoktu tüm akşaaamm herkess nerde kiiii
Haftasonları hep böyle oluyo nerdesinz heeeeeeeeeyyyyyyyyyyy
Bilmiyorm ki tatlm ezgi mehtaba gitti Çağlayla Hande ders çalışıyo sanırm yada Hande uyumşta olblrHazalda bi görünüyo bi kayboluyo ztn biliyosnz
Ay herkes dolu bi biz mi boşuz yani
Ee naptın tatlım sen haber aldın mı gitti mi hastaneye Koray
Gitmş ama koraydan haber almadm sabh facebooktan msj atmş bna hastaneye gitcem brzdan diye bidahada ses cıkmadı bnde akşam hastaneyi aradım ordan bilgi aldm önemli bşyi yokmş bakalm yarın arar sanırm iyi olursa :26:
Sen nasılsın konusabildinz mi ?
Geçmiş olsun kuzuum bir an önce iiyi olur umarım sevdiceğinn iyi bari öğrenmişsinn
İyiym canım şükür bende ya akşama kadar bekledim açmadı telefonunu sonra aradım ankesörlüden banyodaymş neyse 10 dk snra msj actı teli banyodaydım falan filan babası gelince cıktı ya dısarı teli nizamiyede bırakmş almamış daha ondan kapalıymış şimdi açık telfunu msjlaşıyoruz ankesörlüyü arıyorum diye kızdı yine bidaha aramıycakmışım
Merhaaba kızlaar iyii geceeleer herkese :)
Şafaak attırmaya geldiiimmmmm
Hoşgeldin Hazalcım
Gelceksin tabi plakalara az kaldı huuu huuuu
Teşekkr ederm tatlım
Aman iyi ztn o telini acsa sende ankesörlüyü aramazsn ankesörlü antipatisi var sanırmNese haberleşme şeklinizin düzelmesine sevindim
Merhaaba kızlaar iyii geceeleer herkese :)
Şafaak attırmaya geldiiimmmmm
Erkenden attırayım şafağımı been
Şafak:54 Güzel Sakarya ya selam koşarak yola devam
Eki Görüntüle 989508
200lere düşmeme 1 bucuk ayım kalmış günaydın herkese akşam kmse yoktu bende başka dertlilere yazıp çıktım
Gunaydınnn ilk gttıgı andan ıtıbaren bnde sen gbıydım 365,64,63 ... kendı kendımı dıodumm 299 dmeye bıle ragzıyım agzıma kolay gelıyordu ikiyüz demekGunlerı saatlerı hesaplıyodum ki hale dha öyleyım bence zaman gecıyorrrr şükürler olsun
güzel memleketiim sakaryamdanda sana selamlar ve güle güle koş koş
200lere düşmeme 1 bucuk ayım kalmış günaydın herkese akşam kmse yoktu bende başka dertlilere yazıp çıktım
Günaydın yasemiiiiiinnnTrabzon Laz Kızı Yasemin'den Hepinizee Cünaydunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?