- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #20.441
kızlaarrr çok mutluyum kiiii :)) izin için uğraşıyorduk çok şükür istediğimiz tarih de izne gelebiliyor :) bi mehtabım var artık benımde o da 6 NİSAN :)) ÇOK İYİ GELDİ BU
süper haber bebekkkkbende nisanı bekliyorum iyi bari nisan arkadaşım olursun sen mehtap ben doğan güneş
kızlaarrr çok mutluyum kiiii :)) izin için uğraşıyorduk çok şükür istediğimiz tarih de izne gelebiliyor :) bi mehtabım var artık benımde o da 6 NİSAN :)) ÇOK İYİ GELDİ BU
Nisan 5 bende ankaraya gıdıyomm askerımeeee
O aralar benim de ankaraya gidesim var yalnız
süper haber bebekkkkBende nisanı bekliyorum iyi bari nisan arkadaşım olursun sen mehtap ben doğan güneş
[sıze=2]nisan 5 bende ankaraya gıdıyomm askerımeeee [/sıze]
Beraber gıdelımm
herkes kavuşsun yaa kısa anlar bile çok önemli bunu ancak biz anlarız
[sıze=2]tabıkııı .. 5 nısan gdcm 6 nısanda görup doncem izin işinide hallettım [/sıze]
Yönler ters be canım ben İzmir'den geliyo olucam, bi ihtimal Çanakkale olabilir belkii
izin işi hallolunca hayalleri elimle tutmuş gibi olurum ben herzman
[sıze=2]aynı duyguları yasıyorum su anda :) . Bundan ötesı içim cok tuhaf sabnkı ılk defa görecem şafagımı tuhaf bı duygu ya :) gıdecegımden haberı yok [/sıze]
sürprizlerin tadı da bi başka oluyor :) askerliğin de iyi yanlarını görmek lazım kıymet biliyoruz illaki ama sevgiye sevgi saygıya saygı kattığı bi gerçek.ortada büyük bi emek var hiç yabana atılır cinsten değil.ufak görüşmeler için yaşanan mutlulukta bundan kaynaklanıyor..
[sıze=2]kesınlıkle öyle ne doğru konustun . Zor bi ayrılıkdı fakat dedıgın gıbı sevgımıze sevgı kattı .. Deger daha cok anlaşıldı en önemlısı sabretmeyı ögrenır oldum :) . Beklenen askerlerımız zamanla degıl duamızla gelsınn hepimizz kavusalımm askerlerımızeee [/sıze]
Nisan 5 bende ankaraya gıdıyomm askerımeeee
mutluluk depoladım bu gazla bayaa bi giderim heralde :)) nisan bizim aşk baharımız olacak
hehehe ooo nısan ayı super desenıze bayıldımmm
İyi akşamlar kızlaar nasılsııınız
iyi akşamlar canım bu akşam da kimse yok :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?