93/3 asker yolu bekleyenler

Vay be 8 saatlik konuşma Okan tatilde gibi İzmirde ne mutlu

öyle valla ya dünde 1 3 nobet vardı telefnda uyuyup kalmışım ninni söylüyodu en son duydugumda

Olsun yavruum ne güzel konuşabiliyosunuz biz konuşamıyoruz komutan genelde yanında oluyo bugünlerde sorunluyuz

uykusuzluğa şükret yani

Aman sukrediyorum zaten bebegimm :) sesini duyamasam iletişim sorunu ceksem kafayı yerdim sanırım

Ben kaçar kızlaaaaar uykum geli hafiften hasta gbiyim askımın da telefonu kapalı bu aksam uyuyayım en iyisi hepinizi öpüyorum iyi geceler

öyle valla ya dünde 1 3 nobet vardı telefnda uyuyup kalmışım ninni söylüyodu en son duydugumda

Aman sukrediyorum zaten bebegimm :) sesini duyamasam iletişim sorunu ceksem kafayı yerdim sanırım

Ne romantik
Ayrıca iletişim sorunu çekince kafayı yemiyosn merak etme,buna askerlik deniyo bnce

Ne romantik
Ayrıca iletişim sorunu çekince kafayı yemiyosn merak etme,buna askerlik deniyo bnce

Ben yerdim her gün yanyana olduğumz icin çoook daha kötü gelirdi bana... ona bakarsan eskidenmis askerlik bi mektup kac günde gidiyomus işte şans meselesi bizede Allah güldü şükürler olsun :)

Ben yerdim her gün yanyana olduğumz icin çoook daha kötü gelirdi bana... ona bakarsan eskidenmis askerlik bi mektup kac günde gidiyomus işte şans meselesi bizede Allah güldü şükürler olsun :)

Her gün yan yana olan bir tek sen değilsin ki, bizleri geçtim aramızda evli arkadaşlar var ya onlar ne yapsın , en azından uyumadan uyumaya bari ayrılıyoruz hiç değilse bizler , ya onlar evlerinde kocaman birer boşluk şimdi ... Askerlik hala aynı askerlik, yani bir çok yer hala aynı sıkıntılarla uğraşıyor. İletişim falan en basiti kalır bunun yanında, doğudaki arkadaşlarımız canıyla uğraşıyor, mektup telefon vs değil yani onların derdi. Ama sen de haklısın Allah dağına göre kar verirmiş, harç meselesi biraz da

Eskiyle kıyaslamıyorm ztn hiç bi zaman ama bu kadar rahat olan bi asker ben ilk defa duydum gercekten hani bu sizin şansınız mı yoksa askeriyenin bi açıgımı bilemiyorm ama her asker aynı şartlarda olmalı bna göre nese Allah bozmasın tatlım sizdeki bu şansı

Ooo konu nerelere geldi ben bizim rahatlktan bahsediyodum :) bizim tek sıkıntımız birbirimizden uzak olmamız Allah zor durumda olan askerlerindr yardımcısı olsun

Ya okan anlatıyo milletin elinde s4ler rahat rahat takiliyolar dio ipleri sağlam tutamamislar askeriyenin açığı kesinlikle mesela Kütahya da böyle değildi ankesorluden zor arıyordu acemiydi o zmnlar ama orda nefes aldirmiyolardi burasida böyle kesinlikle dediğine katılıyorum keşke hepsi aynı şartlarda olsa

yemezdin hilal duruma alışırdın, daha doğrusu kabullenirdin, bak ben aynı yatağı paylaştığım 8 sene yanımda olmamasına 1 dk tahammül edemediğim adamın yeri geldi kaç gün sesini duymadım.
yeri geldi 1 dakikaya neler sığdırmaya çalıştım ankesörlü telefon başında.
şimdi gayet rahat konuşabiliyoruz ama biliyorum ki burada ve çevremde bir sürü kişi var askerliğinin sonuna gelip de telefonu bile daha olmayan, günlerce konuşmadan sevgilisinin sadece çaldırıp kapatmasına bile razı gelecek olan. o yüzden empatiyi öğrendim bu süreçte, tavsiye ederim

Ben kaçar kızlaaaaar uykum geli hafiften hasta gbiyim askımın da telefonu kapalı bu aksam uyuyayım en iyisi hepinizi öpüyorum iyi geceler

seroşum hızla azalmaya devam ediyosun, hadi görüşürüz yarın

Tabii ki öyle bi durum olduğunda kabullenmekten başka bi seçeneğm olmazdı... Senin durumun nerdeyse hepimizden çok farklı evlisiniz aynı evi yatağıı paylasiyorsunuz telefon konusu nasıl açıldı anlamadim ama ben kimsenin telefonda ne kdr konustuguna konusamadigina bisey demedim dedigim gibi okanin orda rahat olmasının nedeni biz degiliz ki bizde secmedik bu durumu fakat ortada yani bazıları zorluk çekerken bazıları rahat askerlk yapıyor

Dogu dedikce icim hopluyoo.secimler bitince baris surecinin durumu belli olacak.o yzdn bna ozledim oluyorm bitiyorm ddklernde ya bn sagmi gelecek gelmeyecekmi onu dusunuyorm insanlar bana ne diyo modunda oluyorm bzn.herkesn derdi farkli tabii.ozlem hasret cok zor evet ama bnm kabuslarim cok farkli.(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…