93/3 asker yolu bekleyenler

Ya poşet olmaya ne var allah aşkına , anlaşılmıyo ki gidip geldikleri hoop bi anda bakıyosun plakadasın

Tabikii poşetlerin yeri degil burasii onlarin ozledimm ay zamn nasl gecicek muhabbetlerine katlanamazdm acikcasii.Cok fazlada agzimi acmak istemiyormm:))

Ya poşet olmaya ne var allah aşkına , anlaşılmıyo ki gidip geldikleri hoop bi anda bakıyosun plakadasın

Poşet olsak bitirmistikk.belki biz uzun donem oldugumuz icn 12aya endekslendigimzden byle diyoruz ama yk yani bi sekile Allah veriyo sabrını.Geçiyo zaman bir sekildee ne safaklardan geldik buralara

Poşet olsak bitirmistikk.belki biz uzun donem oldugumuz icn 12aya endekslendigimzden byle diyoruz ama yk yani bi sekile Allah veriyo sabrını.Geçiyo zaman bir sekildee ne safaklardan geldik buralara

önce 460 sonra 365 nerede , 170 falan nerede yanii açtırmasınlar benim bayramlık ağzımı

Günaydın canlarııım bir haftanın daha sonuna geldik nihayet yeni haftamız hepimize şans mutluluk huzur getirsin inşAllah..En önemlisi de Mart ı getirecek bütün olarak bekleyeceğim son ay Allahıma şükürler olsun

Akşam ben gittik ten sonra ne kadar çok kaynatmışsınız öylee hiç gözümden kaçmadı ve okudum teker teker..Hepiniz haklısınız askerlik bu elden hiç bişey gelmiyor öncelikle telefon konusuna değineyim bende o konuda şanssızlardanım hepiniz bilirsiniz bakın kaç günümüz kaldı daha yeni yeni rahat iletişim kurabiliyoruz oda pek rahat sayılmaz ya neyse..Görüşme konusunda da bahstsızım bende 7 aydır yüzünü görmüyorum ama dayanılıyo işte ucunda ölüm yok ya çok şükür 7 ay da bitti

Doğusu batısı hepsi askerlik diyoruz ama buna kendimiz bile inanmıyoruz Doğudakiler bambaşka Kübracııım Allah sonsuz sabır versin sevdiğini de tüm kötülüklerden korusun inşAllah o endişe ve tereddütle beklemek ne kadar zor bilirim bizden önceki dönemlerde bir arkdaş vardı aynı senin gibi Tunceli-Ovacık tı askeri hop oturup hop kalkıyodu ulaşamayınca deli oluyo du ama çok şükür ki sağ salim döndü dualarını eksik etme hiç bi zaman Allaha emanet et geri kalan günler de su gibi geçsin inşAllah
:26::26:

Of of sabah sabah ne kadar çok konuştum..
Ama okuyuncada yazmadan edemedim hepinizi çok seviyorum

Tünaydın herkeseeeee bi hafta daha geçti oh 5 gün snra bu ayıda bitiriyorz inş

Ne de güzel yazmışsın öyle seroşcuğum çok da haklısın, sana da günaydınlar olsuun

selam kızlarrr nasılsınız ?? günün ilk yarısı bitti bile :) geçen zamana bakıyorum da,,zaman denen şey ne garip,önüne bakıyorsun dağ gibi geriye bakıyorsun su gibi

Bak buraların daimi bekçisiyim artık

Yazdım yazdım içimde kalmasın dedim duygulandım da yazarkenn

Koskoca 7 ay iyi dayanmışım beehh

Önünde 2 ay daha var toplamda 9 ay edecek seroş, bu kadar çabaya kimse ağzını dahi açamaz yani
Napıyosun alabildin mi sevdiceğinden haber dün karmaşada tam okuyamadım sanırım :26::26:

selam kızlarrr nasılsınız ?? günün ilk yarısı bitti bile :) geçen zamana bakıyorum da,,zaman denen şey ne garip,önüne bakıyorsun dağ gibi geriye bakıyorsun su gibi

Ne de güzel söyledin ya gerçekten geçen su gibi de darısı da önümüzdekilere olsun. Yarısını hatta daha fazlasını yedik btirdik sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…