- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #20.561
iyi geceler yarenler yeni gün bi öncekinden daha hızlı geçer umarım:)) öpüldünüz
Valla yapicaz be Çağla oyle gozukuyoo.Yani dusunuyorm da evet cok ozledimm hic mehtabımda olmayack bn bu adamin yuzunu 9.5ay gormiycemm diyorm.Ama cok zorlandimmi hayir.cok ozledimmi evet 1saat gormeye bile raziyim sarilsam yeter.
Kisa donem olsaymisiz hic zorlanmycakmisiz demek biz:))
iyi geceler yarenler yeni gün bi öncekinden daha hızlı geçer umarım:)) öpüldünüz
Ne demek Kübicim diyorum ya destek için buradayız kösteklik bana göre değil , bu topiktekiler için de olmamalı. zamanında poşetleri dahi kendi konularında sohbete sevk etmemizin sebebi buydu, uzun dönemlerin yeri burası illa birinin gönlü kalırdı yani. Gerçi poşetleri aratmayan çok muhterem ( ! ) arkadaşlar var sağ olsunlarBen de öperimm
Tabikii poşetlerin yeri degil burasii onlarin ozledimm ay zamn nasl gecicek muhabbetlerine katlanamazdm acikcasii.Cok fazlada agzimi acmak istemiyormm:))
Ya poşet olmaya ne var allah aşkına , anlaşılmıyo ki gidip geldikleri hoop bi anda bakıyosun plakadasın
Ben açtım Kübi valla tutabilne aşk olsunn
Poşet olsak bitirmistikk.belki biz uzun donem oldugumuz icn 12aya endekslendigimzden byle diyoruz ama yk yani bi sekile Allah veriyo sabrını.Geçiyo zaman bir sekildee ne safaklardan geldik buralara
O zaman bakalim devamiina kmler dahil olacak:))
O zaman bakalim devamiina kmler dahil olacak:))
Tünaydın herkeseeeee bi hafta daha geçti oh 5 gün snra bu ayıda bitiriyorz inş
Günaydın canlarııımbir haftanın daha sonuna geldik nihayet yeni haftamız hepimize şans mutluluk huzur getirsin inşAllah..En önemlisi de Mart ı getirecek bütün olarak bekleyeceğim son ay Allahıma şükürler olsun
Akşam ben gittik ten sonra ne kadar çok kaynatmışsınız öylee hiç gözümden kaçmadı ve okudum teker teker..Hepiniz haklısınız askerlik bu elden hiç bişey gelmiyor öncelikle telefon konusuna değineyim bende o konuda şanssızlardanım hepiniz bilirsiniz bakın kaç günümüz kaldı daha yeni yeni rahat iletişim kurabiliyoruz oda pek rahat sayılmaz ya neyse..Görüşme konusunda da bahstsızım bende 7 aydır yüzünü görmüyorum ama dayanılıyo işte ucunda ölüm yok ya çok şükür 7 ay da bitti
Doğusu batısı hepsi askerlik diyoruz ama buna kendimiz bile inanmıyoruz Doğudakiler bambaşka Kübracııım Allah sonsuz sabır versin sevdiğini de tüm kötülüklerden korusun inşAllah o endişe ve tereddütle beklemek ne kadar zor bilirim bizden önceki dönemlerde bir arkdaş vardı aynı senin gibi Tunceli-Ovacık tı askeri hop oturup hop kalkıyodu ulaşamayınca deli oluyo du ama çok şükür ki sağ salim döndü dualarını eksik etme hiç bi zaman Allaha emanet et geri kalan günler de su gibi geçsin inşAllah:26::26:
Of of sabah sabah ne kadar çok konuştum..Ama okuyuncada yazmadan edemedim hepinizi çok seviyorum
Ve herkese tünaydın günaydın adı artık her neyse ondannnn
Bak buraların daimi bekçisiyim artık
Yazdım yazdım içimde kalmasın dedim duygulandım da yazarkenn
Koskoca 7 ay iyi dayanmışım beehh
selam kızlarrr nasılsınız ?? günün ilk yarısı bitti bile :) geçen zamana bakıyorum da,,zaman denen şey ne garip,önüne bakıyorsun dağ gibi geriye bakıyorsun su gibi
Ne de güzel söyledin ya gerçekten geçen su gibi de darısı da önümüzdekilere olsun. Yarısını hatta daha fazlasını yedik btirdik sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?