93/3 asker yolu bekleyenler

Haklısın Kübiciğim çok da haklısın ve kimse de sana böyle düşünüyorsun diye kızamaz. Benim askerimin yeri malum ama ben yine de sizleri düşünerek hareket ediyorum, bu özeni gösteriyorum, buraya bişey yazmadan evvel bile 2 kere düşünüyorum, benim askerim tehlikesiz bi bölgedeyse herkes böyle değil ki . Ne olursa olsun yerinize koyuyorum kendimi , bugünler destek olarak geçer köstek olarak değil. Keşke herkes de bu sağ duyuya sahip olabilseler de neyse artık

Özlem hasret mesefaler tabiki cokk zor bn bu knuda herkesi anlarimm.ayni ozlemi hasreti her asker bekleyen gbi bende yasiyorm.he doguda deil diye basina birsey gelmez birsey olmaz diyede birsey yokk tabi neler oluyor izliyoruz duyuyoruz.Allah her askere sag salim donmeyi nasip etsin.
Benim sadece dusundugm kelimelere bile dokmeye korktugum dusuncelerim var az cok tahmin edilir.ilk zamanlara gore toparlanmis halimdeyimm..

canım malesef barış süreci dedikleri şey laf.öyle bişey yok..benım askerim siirtte benım bildiğim 3 kere taciz ateşi açıldı karakola.yüreğim ağzıma geliyor ulaşamayınca,geceleri uyuyorum ama o da uyuyor mu çatışıyor mu bilemiyorum..bana söylemiyor aslında çok üzülüyorum diye ama kendisi de ölümle burun buruna bazen haberını alıyorlar o gece geleceklerini biliyorlar hakkını helal et diye telefon kapatıyoruz bu askerlik sadece 1 yılımızı değil ömrümüzü de yedi bitirdi allah hepsini korusun

Emre tuncelide.en kotunun en iyisi dencek bi karakolda.en son 92yilinda saldiri olmus.halk yerli ve askeri cok seviyp koruyo.koyde cok fazla korucu varmis.ya bnde surec var surec var diyodm da yalan tabii rahat durmuyolar kendilerini hatirlatiyolar.emrede bana anlatmiyo.bikac kere agzindan kacirirsa iste.burasi tunceli burda surec yok diyolarmis telsizlere.duvarlarda burasi tunceli mezar olur adama falan yaziyoms.marttan snraki durum nasl bi hal alir bni korkutuyo acikccasi.Allah sag salim kazasiz belasiz donmeyi nasip etsn hepsine.bu askerlik
Bnm omrumu aldi daha dgrusu tunceliii

İşte sağ duyu kızlar biraz sağ duyu, ben bu yazdıklarınızı göz yaşıyla okuyorsam burada, şuraya yazıp çizen her insandan da bu inceliği beklerim. Göstermiyorsa da sert çıkarım , kimse de kusura bakmasın. Arada mesafe olmasıyla , canından endişe etmek aynı şey değil. Artık herkes duracağı yeri bilsin yani

Hehhee biz bu yola 465le basladikk sans yuzumuze guldu 90dusmek moral oldu resmen.dusunsene su safagin ustune 90koydugumuzzzu cildirilir resmen

Biz bu şartlarda daha çıldırmadık, millet daha şimdiden patır patır dökülüyor . Sana bana bişey olmaz be Kübi, harç meselesi yaparız biz , idmanlıyızzz

duayla sabırla bekleyceğiz bitecek bu kötü günler inanıyorum ben sende üzme kendını allahım korur hepsini..

sizin gibi sağduyulu dilimizden anlayanlar insanlarla bişeyler paylaştıkça bi nebze olsun rahatlıyor insan,teşekkürlerr..

Ben yazarken goz yaslarimla yazdim..bnm cok geldi agzima acikcasi ama sus dedim kendime knsma bosver gec ddm.sn agzini acinca yuru dedim arkadan:))anlayisin destegin hosgorun icn ck tsk ederim Çağlacım operim cok:)

Biz bu şartlarda daha çıldırmadık, millet daha şimdiden patır patır dökülüyor . Sana bana bişey olmaz be Kübi, harç meselesi yaparız biz , idmanlıyızzz

Valla yapicaz be Çağla oyle gozukuyoo.Yani dusunuyorm da evet cok ozledimm hic mehtabımda olmayack bn bu adamin yuzunu 9.5ay gormiycemm diyorm.Ama cok zorlandimmi hayir.cok ozledimmi evet 1saat gormeye bile raziyim sarilsam yeter.
Kisa donem olsaymisiz hic zorlanmycakmisiz demek biz:))

Ben yazarken goz yaslarimla yazdim..bnm cok geldi agzima acikcasi ama sus dedim kendime knsma bosver gec ddm.sn agzini acinca yuru dedim arkadan:))anlayisin destegin hosgorun icn ck tsk ederim Çağlacım operim cok:)

Ne demek Kübicim diyorum ya destek için buradayız kösteklik bana göre değil , bu topiktekiler için de olmamalı. zamanında poşetleri dahi kendi konularında sohbete sevk etmemizin sebebi buydu, uzun dönemlerin yeri burası illa birinin gönlü kalırdı yani. Gerçi poşetleri aratmayan çok muhterem ( ! ) arkadaşlar var sağ olsunlar
Ben de öperimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…