93/3 asker yolu bekleyenler

Diyorum ya ozlem hasret mesefeler cokk zor.hepimiz bunlari yasiyoruz brda hep birlikte birbirimizi en iyi burda bz anliyoruuz.bzde hic mehtap yapmycaz.izinsiz bitircez askerligii.yani ozlem ve hasret disinda baska korkularda yasiyo insan doguda askerlik olunca.bnde oyleyim brdaki arkadaslar bilir ulasamayinca karakolu ariyorum bisimi var ne haber alicam diye.Allahim hepsini korusun sag salim bitsin insallah.telefon sorunumuz yk ck sukur serbest birakmis komutan.ne carsi var ne bisi sadece telefnla knusabiliyorz iste.en azndn napiyo ne ediyo haberdar olabiliyormm icin rahat ediyo birazcik.

Bnde 9ay hic gormeden olurmu dayanamaz olmaz oyle sey diyodum ama oluyomus.4ayi gecti gormedim bi 5ay daha goremiycem.bazi arkadaslari goruyorm gormeden yapamam o bu diyolar.nasl olmuyo oluyo iste ornekler var burda.Allah sabrini veriyoo.bi sekilde dayaniyo insan

Handecimm birde sen evlisin sen icn durum cok daha farkli.ama güçlüyüz kndimizi birakmadik cok sukur dayaniyoruz.kisa donem olsaymis cok zorlanmayacakmisiz galiba biz:))biz 12aya endeksledigimiz icn kendimizi belki byle dusunuyorzz oda ayri bir durum.Ama zaman geciyor oyle yada boyle.her zaman kucuk hedefler koymak insani daha rahatlatiyoo.bn smdi bakiyorm 5ay var oha diyorm gecermi.ama geciyoo onumdeki kucuk hedefler daha rahat ettiriyo insani.
5yildir birlikteyiz emreyle bu askerlik sadece engeldi bzm icn oda engeli kaldrmak icn gtti.soranlarada evlenmek icn gttim diyo yerim onu:))
Kim isterdi bu ayriligi bu hasreti ama yapacak birsey ykk.aksine bu zaman hasret ozlemm daha cok guclendiriyo bnce iliskiyi.

11 gün snra hayatım değişiyo huuu huuuu bekle bni zorluklar

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 24. ŞUBAT. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 52 ->>> ORDU'YA SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 62 ->>> TUNCELİ'YE SELAM, YOLA DEVAM

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... Snt55 ... 84

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 145

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... sweet71 ... 150

... apple2 ... 151

... KUBB88 ... 151

... zeytinagaci ... 154

... meritoo ... 167

... Kanaryam35 ... 170

... KorEc ... 171

... blss ... 171

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

...NeLs ... 242

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... tuqbaCadi ... 252

... AskerYariyim ... 255

... dilanumut ... 256

... prety54 ... 296

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... Bella9292... 344

... kobayfare ... 344

... wishw ... 346

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

şafaklar attığına göre hepinize iyi geceler şekerler

günaydınn ankara turundan döndüm been havalar süper derken yağmur yağmaya başladı gene allahtan ben ankaradayken hava süperdi çok güzel bi hafta sonu geçirdimm 2 gün gördüm hem askeriyede hem dışarda ve dün gece geç saatte geldimm

Selam kızlar benim bir sorum olucak nette buna dair hic bi bilgi edinemedim. Benim askerim "nitelikli komando" seçildi ama nasıl bisey olduğunu bilmiyorum bana yardımcı olabilecek varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…