- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #20.601
Hep destek tam destek kübracımbende yanınızdayım
Günaydın canlarııımbir haftanın daha sonuna geldik nihayet yeni haftamız hepimize şans mutluluk huzur getirsin inşAllah..En önemlisi de Mart ı getirecek bütün olarak bekleyeceğim son ay Allahıma şükürler olsun
Akşam ben gittik ten sonra ne kadar çok kaynatmışsınız öylee hiç gözümden kaçmadı ve okudum teker teker..Hepiniz haklısınız askerlik bu elden hiç bişey gelmiyor öncelikle telefon konusuna değineyim bende o konuda şanssızlardanım hepiniz bilirsiniz bakın kaç günümüz kaldı daha yeni yeni rahat iletişim kurabiliyoruz oda pek rahat sayılmaz ya neyse..Görüşme konusunda da bahstsızım bende 7 aydır yüzünü görmüyorum ama dayanılıyo işte ucunda ölüm yok ya çok şükür 7 ay da bitti
Doğusu batısı hepsi askerlik diyoruz ama buna kendimiz bile inanmıyoruz Doğudakiler bambaşka Kübracııım Allah sonsuz sabır versin sevdiğini de tüm kötülüklerden korusun inşAllah o endişe ve tereddütle beklemek ne kadar zor bilirim bizden önceki dönemlerde bir arkdaş vardı aynı senin gibi Tunceli-Ovacık tı askeri hop oturup hop kalkıyodu ulaşamayınca deli oluyo du ama çok şükür ki sağ salim döndü dualarını eksik etme hiç bi zaman Allaha emanet et geri kalan günler de su gibi geçsin inşAllah:26::26:
Of of sabah sabah ne kadar çok konuştum..Ama okuyuncada yazmadan edemedim hepinizi çok seviyorum
Aynen kuzum ya bitsede kurtulsak..Dayanamıcamı düşünüyodum ama dayanılıyomuş gerçekten ölmüyosun yani geçiyo bi şekilde
iyiym bebeğiiim aldım aldım o telefonu kapatıyo hep bu ara başka göreve geçti de komutn yanında oluyo genelde pek konuşamıyoruz ama olsun naapalım kaç gün kaldı artık şafak da sıkıştırıyo üstüne gitmek istemiyorum
Dün çarşıdaydı kamerada konuşmadık girmiycem bugün dedi tamam dedim bak ne kadar sakinim
Kübimmmm dediklerin içime oturdu resmen
ama biz çok güçlüyüz, bazen düşünüyorum raşitten 1 kez bile haber almayacak bir yerde olsa ne yapardım diye, yine beklerdim, gerekirse ömrümün son gününe kadar beklerdim.
geceleri özellikle onun yastığına sarılıyorum, o varmış gibi uyuyorum, sanki sabah uyandığımda yanımda görecekmişim gibi...
ama biliyorum o gün de gelecek.
hiç gitmemek üzere gelecekler..
kısa dönem asker bekleyenleri de anlıyorum ama ona da askerlik demesinler, zaten alışana kadar bitti işte.
bizimkiler kısa dönem olsa bugünlerde döneceklerdi biraz daha bekleyeceğiz işte,
bizim ilişkilerimiz bu bir sınav DEĞİL, sınanacak kadar sallantıda değiliz diye düşünüyorum.
Askerlik sadece hayallerimizin önünde aşılması gereken bir engel ve biz o dağın zirvesine tırmandık şu anda inişe geçtik artık.
sonunda hepimiz güzel günler göreceğiz, güneşli günler...
ne kadar doğru dedinn ya
11 gün snra hayatım değişiyo huuu huuuu bekle bni zorluklar
Vay bee o kadar az mı kaldı yaniii
Azaldıkca gözümde büyüyo ya sabh 7.30 da başlıyomş işİş çıkışı pestil gibi olcm :18:
Hiii sabah 7:30tamı cokkk erkenmis ya niye oyle
Bende bilmiyorm çalışan demir ışıldar hesabı sanırm
Bu ışıldama fazla olmus :))
Belki iş çıkış saati erkendirOndan daha haberim yok bakalm gittigimde öğrencem
5te bitmesi gerekir bnce :)
HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
:92: 24. ŞUBAT. 2014:92:
TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER
PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER
... seros08 ... 52 ->>> ORDU'YA SELAM, YOLA DEVAM
... endoplazma ... 62 ->>> TUNCELİ'YE SELAM, YOLA DEVAM
PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... Snt55 ... 84
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... ARAZIM ... 145
İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER
... sweet71 ... 150
... apple2 ... 151
... KUBB88 ... 151
... zeytinagaci ... 154
... meritoo ... 167
... Kanaryam35 ... 170
... KorEc ... 171
... blss ... 171
183 ..! YOLUN YARISI EDER !
YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
...NeLs ... 242
İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER
... tuqbaCadi ... 252
... AskerYariyim ... 255
... dilanumut ... 256
... prety54 ... 296
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:
HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER
... Bella9292... 344
... kobayfare ... 344
... wishw ... 346
Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
şafaklar attığına göre hepinize iyi geceler şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?