93/3 asker yolu bekleyenler

Hazalcıııım hoş gelmişsin plakacılar kervanına o mutluluğu anlayabiliyorum hergün bir şehir diyoruuuzz ve hemencik bitiriyoruuz

Ayy hosbuldum seroscum gören bitirdik sanıcak plaklara düşmenin bu kadar mutlu ediceğini düşünmemiştim valla İnşallahhh dediğin gibi hemencik bitiririz canım son zamanlar daha zor geçicek gibi duruyo

Ayy hosbuldum seroscum gören bitirdik sanıcak plaklara düşmenin bu kadar mutlu ediceğini düşünmemiştim valla İnşallahhh dediğin gibi hemencik bitiririz canım son zamanlar daha zor geçicek gibi duruyo

Canım o kadar şafaktan sonra plakalar doğan güneş mutluluğu yaşatıyo vallahiEhh biraz sıkıcı yorucu ama kavuşmaının heyecanıyla güzel geçicek inşAllah canım benim kaç ay katlandık bunuda atlatırız diye umuyorum

bilmiyorum ki nasıl.. iyidir herhalde.
akşamüzeri 2-3 dk konuştuk.
"aynı" diyor ne sorsam :26:
değişik bi şey yok, ufukta mehtap da yok. sıkıldık biraz.

Bir sorun mu var canıımmm
:26:
Sizin cep telefonunuz yok mu sürekli iletişimdeydiniz diye hatırlıyorum ben

alt devreler ispiyonluyormuş herkesi, o yüzden pek konuşamıyoruz son aydır

alt devreler ispiyonluyormuş herkesi, o yüzden pek konuşamıyoruz son aydır

Aaa nasıl alt devreymiş onlar öyle tam sopalık hee çok gıcık olduuuumm

O
of bu telefon olayları heeep can sıkıcı yahu bak bizde henüz 1 aydır var telefon ama çok rahat değil sadece msj atabiliyo konuşcağımız zaman ankesörlü yine o da her zaman değil

Yarın toruncukların yemin töreni var bandocu sevgilim çalacak erkencikten uyudu dinlenmek için yarın çalacak diye bu gece görevden kaçış

Aynen öyle biraz daha yaklaşıyoruz onun mutluluğu var birde tabi. 8 aydır görmüyorum canım valla şu 80 gün hiç bişey gibi geliyo gözüme ki öylede zaten.
Senin şafağınında maşallahııı vaar siz kavuşuun sıra bizde

Bizimde bugün tam 7 ay oldu gideli canım bende hiiiiç mehtap yapmadım sadece yemin töreni ve dağıtım izni hepsi bu

Bende şimdi senin gibi diyorum 7 ay geçtiyse 1,5 ay da geçer elbet

Bizimde bugün tam 7 ay oldu gideli canım bende hiiiiç mehtap yapmadım sadece yemin töreni ve dağıtım izni hepsi bu

Bende şimdi senin gibi diyorum 7 ay geçtiyse 1,5 ay da geçer elbet

Aynı şekildeyiz birazda mecburiyetten kullanmadık izin ceza falan aldı bide uzak olunca kar kış zaten gelmek istemedi. Ama iyiki gelmemiş hem aynı acıyı 2. kez yaşamadık hemde biraz daha erken gelicek fena mııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…