93/3 asker yolu bekleyenler

Bizimde bugün tam 7 ay oldu gideli canım bende hiiiiç mehtap yapmadım sadece yemin töreni ve dağıtım izni hepsi bu

Bende şimdi senin gibi diyorum 7 ay geçtiyse 1,5 ay da geçer elbet

maşallah sizee

Bizde uzaklık hemde nerdeyse 20 gün önce ne kadar erken o kadar iyi bi de gelip gidince yine düzeni bozuluyo alışma evresi falan çok daha zor en iyisi böyleydi

SAol canımm

Ohh be yarinn bitmek bilmeyen Şubat ayinin son gunuu.Ayrica sevgilimm sonunda mektubumu ve hediyemi kargoya vermisss:)sali crs gbi elimde olr mrkla bekliyormm:)ayrica 150yi bekledm bekledmm ne ara atarsa 147olduu anlamadim yahuu

Şafak:47
Doğu'nun Güzel Şehri Mardin'e Mardin Kalesinden Selaaamm
Ne demişler Mardin Kapı şen olur yarim gelse bayram olur sonunu ben uyduruk yaptım ama olsun

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 28. ŞUBAT. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 47 ->>> MARDİN'E SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 58 ->>> SİVAS'A SELAM, YOLA DEVAM

... Snt55 ... 80 ->>> OSMANİYE'YE SELAM, YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 141

... sweet71 ... 146

... apple2 ... 147

... KUBB88 ... 147

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... zeytinagaci ... 150

... meritoo ... 163

... Kanaryam35 ... 166

... KorEc ... 167

... blss ... 167

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

...NeLs ... 238

... tuqbaCadi ... 248

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... AskerYariyim ... 251

... dilanumut ... 252

... prety54 ... 292

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... Bella9292... 340

... kobayfare ... 340

... wishw ... 342

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Kızlarrr gunaydinnn.Mektubum geldi hediyem geldii biraz öncee bgn gelmesini beklemiyodumm.cok mutlu oldumm agladimm ck sevindimm.Btn duygulari bi anda yasatti sabah sabah bna:))

Günaydınnnn şubatta bitcek bugün hadi bakalm oh oh
Mart geliyo ama o daha beter Şubatın açığını kapatck resmen

Bana birsey olr diye sknti yapma uzulme lafinda basladim aglamaya(

off off raşit de bana mektubunda "beni düşünüp üzülme" gibisinden bişeyler yazmıştı, anlıyorum duygularını şu anda..

Ndnki 3gun var aramizda.o zmn bnde yanlis hesaplamis olurm:))

yaa kübicim Yol izin hakkı diye bişey hesaplamadım ben. acemilikte verilen yol iznini mi ekliyoruz?

Sag salim gelsinn baska bisi istemiyorm surekli dusunsem delirirm ztn.
Ya bu safak isini pek beceremedm biliyosn:)acemilikte yol izniyle brlikte 7gun izn vardi bzm.7gun izin dustm iste sadece.bide izin kullanmycaz diyoruz ya kullansaydik eger yol izni +izin mi verceklerdi onu blmiyorm iste.cikis tarihi gelince ogrencez onu:))eger oylesyse safaktan vrrcekleri yol iznide dusucek.onuda en sona biraktm cikis tarihi gelsn bi

ben de 12 ağustosta göndermiştim.
7 gün dağıtım iznine ek olarak raşit 3 gün geç teslim oldu.
komutan geç geldiği için geç salacak galiba.

Kızlaaar şafak konusunda tereddüte düşmüşsünüz 2 gün falan oynuyo şimdi yıl içinde mesafeye göre 2 ya da 4 gün yol izin hakkı varya 2013 te izin kullandılar zaten dağıtım ordan 7 gün siliyoruz 17 gün izin kalıyo hiç izin kullanmayanlar için buna 2014 ün yol izni ekleniyo bizim 2gün olduğu içn 2 gün düştü tabi bazı yerler düşmeyebilirmiş bunu ancak teskere tarihi açıklanınca öğrenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…