- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #20.861
Bizimde bugün tam 7 ay oldu gideli canım bende hiiiiç mehtap yapmadım sadece yemin töreni ve dağıtım izni hepsi bu
Bende şimdi senin gibi diyorum 7 ay geçtiyse 1,5 ay da geçer elbet
Aynı şekildeyiz birazda mecburiyetten kullanmadık izin ceza falan aldı bide uzak olunca kar kış zaten gelmek istemedi. Ama iyiki gelmemiş hem aynı acıyı 2. kez yaşamadık hemde biraz daha erken gelicek fena mııı
Aynı şekildeyiz birazda mecburiyetten kullanmadık izin ceza falan aldı bide uzak olunca kar kış zaten gelmek istemedi. Ama iyiki gelmemiş hem aynı acıyı 2. kez yaşamadık hemde biraz daha erken gelicek fena mııı
maşallah sizee
Kızlarrr gunaydinnn.Mektubum geldi hediyem geldii biraz öncee bgn gelmesini beklemiyodumm.cok mutlu oldumm agladimm ck sevindimm.Btn duygulari bi anda yasatti sabah sabah bna:))
Günaydınnnn şubatta bitcek bugün hadi bakalm oh oh
Mart geliyo ama o daha beter Şubatın açığını kapatck resmen
çok mu duygusal yazmış???
ya ben teskere tarihini yanlış mı hesapladım acaba?
Bana birsey olr diye sknti yapma uzulme lafinda basladim aglamaya(
Ndnki 3gun var aramizda.o zmn bnde yanlis hesaplamis olurm:))
off off raşit de bana mektubunda "beni düşünüp üzülme" gibisinden bişeyler yazmıştı, anlıyorum duygularını şu anda..
yaa kübicim Yol izin hakkı diye bişey hesaplamadım ben. acemilikte verilen yol iznini mi ekliyoruz?
Sag salim gelsinn baska bisi istemiyorm surekli dusunsem delirirm ztn.
Ya bu safak isini pek beceremedm biliyosn:)acemilikte yol izniyle brlikte 7gun izn vardi bzm.7gun izin dustm iste sadece.bide izin kullanmycaz diyoruz ya kullansaydik eger yol izni +izin mi verceklerdi onu blmiyorm iste.cikis tarihi gelince ogrencez onu:))eger oylesyse safaktan vrrcekleri yol iznide dusucek.onuda en sona biraktm cikis tarihi gelsn bi
Günaydın herkeseeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?