93/3 asker yolu bekleyenler

ben de 12 ağustosta göndermiştim.
7 gün dağıtım iznine ek olarak raşit 3 gün geç teslim oldu.
komutan geç geldiği için geç salacak galiba.

Evet biliyormm.3gun gec girdi 3gun gec cikar heralde daha fazla gec salmaz.sizde izn kullanmycaksiniz dimi?izinleri dustn snde cnku safaktan.cikis tarihleri geldimi 1-2gun oynama olr azalir safagimiz diye dusunuyorm.3ay snra gelir ckis tarihlerimiz:))3ay snra diyorm bak 7-8ay degill ne gunlere geldik:)

hımm tamam seroşcum çok sağol. artık 1-2 güne bakmayız.
şimdi 28 temmuz olarak hesapladım
31 temmuz bizim tanışma yıl dönümümüz. o güne kadar gelsin de başka bişey istemem

Ay evet bugün bizim toruncukların yemin töreni benim sevgilim de yemin töreninde şimciik görevli bando çalıyor

Sende gitseydin ya böyle evde ah vah etmezdin

Yok be bu poşet bi de torun olsa neyse
Tatlım Polatlı ile merkez arası çok fazla, hani önce oraya gideyim sonra aradan sıvışıp askerime giderim gibi bi şansım olmazdı. Yolda giderken Polatlı'da inmem gerekiyodu yani benim, böylesini de annem istemedi. Sen ineceksin bi ton insan var arabada ( 20 kişilik bir servis tutulmuş ) çoğu da akraba soracaklar bana ne yapacak ne edecek diye dedi, ayrıca sevdiceğimin orada da yemin töreni var gitsem askeriye de curcunadır şimdi ondan gitmedim ben de

hımm tamam seroşcum çok sağol. artık 1-2 güne bakmayız.
şimdi 28 temmuz olarak hesapladım31 temmuz bizim tanışma yıl dönümümüz. o güne kadar gelsin de başka bişey istemem
Almaya gidersin sende Handeciiiim yazın okul yok nasılsa
12 ayın yanında 1 2 günün hiç önemi yok gerçekten

poşet ne demek kız ben hiiiç anlamadım

Heee zor olurdu yani olsun kısmet böyleymiş canını sıkma hiiiiiiçç

Sizin askeriye acemi birliği mi tatlıııım

Bizim farklı bi yere gittiiler yemin töreni için kendi askeriyesin

Oha seroşş, poşet = kısa dönem asker
Bizim askeriye karışık canım ya acemi geliyo usta geliyo poşet geliyo falan ortaya karışıklar yani

hoşgördüm canımm ya sorma bazı sorunlar oldu okul tatilken memleketteydim ya ondan hiç giremedim şimdi okula geldim tekrar..
nasılsın canım herşey yolundamı?

Hayırdır kötü bşy degldir umarım :26:
Bende iyiym askercigim brz hastalıkla boğuştu ama şimdi iyi onun dışındada bşy yok idare ediyorz işte

Hayırdır kötü bşy degldir umarım :26:
Bende iyiym askercigim brz hastalıkla boğuştu ama şimdi iyi onun dışındada bşy yok idare ediyorz işte

anneannem rahatsızlandı canım kötü günler geçirdik halada geçiriyorlar annemler sıkıntılıydı yani.. boşver
geçmiş olsun canım iyi bakalım az kaldı zaten ya biraz daha sık dişini :44:

iyiym canım çok şükür ya giremedim Çağlacım bazı sorunlar olduda
okula döndüm işte Muğladayım girerim artık
sen nasılsın herşey yolundamı fotonuzz harika

Çok geçmiş olsun tatlım okudum da aşağıda :/
Ben de iyi sayılırım işte canım şafak saymaca diyelim
Teşekkür ederiiim , o bizim asker eğlencemizden. 8 Ağustos'tu. Vay be düşününce zaman geçmiş

anneannem rahatsızlandı canım kötü günler geçirdik halada geçiriyorlar annemler sıkıntılıydı yani.. boşver
geçmiş olsun canım iyi bakalım az kaldı zaten ya biraz daha sık dişini :44:

Geçmş olsn tatlım ya kısa zamanda iyileşir inş :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…