- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #20.881
ben de 12 ağustosta göndermiştim.
7 gün dağıtım iznine ek olarak raşit 3 gün geç teslim oldu.
komutan geç geldiği için geç salacak galiba.
Günaydın Çağla ne bu sabah isyankarlığı
Annem şuan Ankara'da da bende de onun moral bozukluğu mevcut biraz seroş yaa
Annen niye Ankara'da kuzuuum
üzülmek yooook 5 ay sabır
Yaa bi akrabamızın poşet oğlunun yemin töreni var da bugün orada ama Mamak'ta yani, toplaşıp ona gittiler
Kızlaaar şafak konusunda tereddüte düşmüşsünüz 2 gün falan oynuyo şimdi yıl içinde mesafeye göre 2 ya da 4 gün yol izin hakkı varya 2013 te izin kullandılar zaten dağıtım ordan 7 gün siliyoruz 17 gün izin kalıyo hiç izin kullanmayanlar için buna 2014 ün yol izni ekleniyo bizim 2gün olduğu içn 2 gün düştü tabi bazı yerler düşmeyebilirmiş bunu ancak teskere tarihi açıklanınca öğrenirsiniz
Ay evet bugün bizim toruncukların yemin töreni benim sevgilim de yemin töreninde şimciik görevli bando çalıyor
Sende gitseydin ya böyle evde ah vah etmezdin
Almaya gidersin sende Handeciiiim yazın okul yok nasılsahımm tamam seroşcum çok sağol. artık 1-2 güne bakmayız.
şimdi 28 temmuz olarak hesapladım31 temmuz bizim tanışma yıl dönümümüz. o güne kadar gelsin de başka bişey istemem
Yok be bu poşet bi de torun olsa neyse
Tatlım Polatlı ile merkez arası çok fazla, hani önce oraya gideyim sonra aradan sıvışıp askerime giderim gibi bi şansım olmazdı. Yolda giderken Polatlı'da inmem gerekiyodu yani benim, böylesini de annem istemedi. Sen ineceksin bi ton insan var arabada ( 20 kişilik bir servis tutulmuş ) çoğu da akraba soracaklar bana ne yapacak ne edecek diye dedi, ayrıca sevdiceğimin orada da yemin töreni var gitsem askeriye de curcunadır şimdi ondan gitmedim ben de
poşet ne demek kız ben hiiiç anlamadım
Heee zor olurdu yani olsun kısmet böyleymiş canını sıkma hiiiiiiçç
Sizin askeriye acemi birliği mi tatlıııım
Bizim farklı bi yere gittiiler yemin töreni için kendi askeriyesin
Selammmm
kızlarr naber ben geldim
herkes iyidir umarımm?
Selammmm
kızlarr naber ben geldim
herkes iyidir umarımm?
Hoşgeldin nerelerdeydin yahu yoktun bayadır :44:
Aaa hoş geldin, nerelerdesin sen ? İyi diyelim iyi olsun be canım, seni sormalı :26:
hoşgördüm canımm ya sorma bazı sorunlar oldu okul tatilken memleketteydim ya ondan hiç giremedim şimdi okula geldim tekrar..
nasılsın canım herşey yolundamı?
Hayırdır kötü bşy degldir umarım :26:
Bende iyiym askercigim brz hastalıkla boğuştu ama şimdi iyi onun dışındada bşy yok idare ediyorz işte
Plaklara düşme sevinciinii yasıyorum bebeğim baya bi gider artık bu bana sen napıyosun döön artık aramıza
iyiym canım çok şükür ya giremedim Çağlacım bazı sorunlar olduda
okula döndüm işte Muğladayım girerim artık
sen nasılsın herşey yolundamı fotonuzz harika
anneannem rahatsızlandı canım kötü günler geçirdik halada geçiriyorlar annemler sıkıntılıydı yani.. boşver
geçmiş olsun canım iyi bakalım az kaldı zaten ya biraz daha sık dişini :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?