- 10 Kasım 2013
- 907
- 63
- 118
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #20.941
Bölümü sevmeyince inan hiç bir anlamı yok, zaten bitirmek durumundayım ben de istediğim ruhsat için fakülte gerekiyor.
Hakkında hayırlısı olsun o zaman canım
Aynen canım hepimiz için inşallah. Bu sene baya hareketli geçecek yani. Bir an evvel kasım- aralık falan gelsin de ne olacağı ne biteceği belli olsun istiyorum ben de. Eylülde her halükarda okula başlıcam ama net olarak her şey kasım- aralık gibi belli olucak
Aynen tercihler o zaman belli olacak inşallah iyi sonuçlar alırız. Bu sene kendi başıma özgür hür irademle alıcam arkama bakmadan hareket edeceğim için benim için daha iyi olacak
İnşallah yaa artık bir düzen istiyorum gerçekten. 20 yaşını doldurmamış biri olarak söylemem biraz komik olabilir ama belirsizlikten fazlasıyla yoruldum. Normalde ( destek oldukları takdirde ) hiç bir erkek arkadaş, nişanlı, eş vs bunlara ayak bağı demem ama gerçekten kösteksiz ve ayak bağsızsın bu sefer. Bence de her şey daha iyi olacak senin için
Fazlasıyla köstektikurtulduğuma şükür belki iyi şeylerin başlangıcıdır inşallah herşey daha iyi gider.
Bazı şeyler bitecek ki daha iyileri başlayabilsin
Aynen canım bir şey bitmeli ki yeni şeyler başlamalı
İyi akşamlar kızlarr nabersinizz
1 saat snra Mart ayına giriyoruz seroş daha ne olsun yaaaa iyi olmaya çalışıyorz
Evet evet şu mart hemeeen geçsin istyorum hemen
Naslsın Ecetoşuuum seni göremedim dünden beri buralarda
Buralardaydımda aslında pek yazasım yok ya seroş koray kuzum hasta sürekli keyfim yok ondan
Sen nasılsın?
Geçmiş olsun kuzucum hala iyleşemedi mii sevdiceğiiiinn neyii var
İyiym bebeğim bende zaman geçiriyorum işte hep aynı
ohhhhh sonunda mart
birden bi rahatlama geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?