93/3 asker yolu bekleyenler

Sen napıyosun kpss işleri nasıl gidiyor

​Ben daha kpss ye başlamadım ya bir grup kitap ald ım ama henüz başlamadım şu marttaki sınavdan sonra inşallah. Gerçi sınava da pek çalışamıyorum şu sıra , yarın bi atak yapıcam inşallah onun için de ama sıkıntı yaa 2 sene aradan sonra sınava hazırlanmak zor geliyo. Test y eteneğimi kaybetmişim resmen :/

İnsan 1-2 ay bakmazsa bile bi bocalıyor zaten senin 2 sene geçmiş çok normal sıkılabilirsinde yani

Aynen canım çok sıkılıyorum, eskiden işte molasız 3-4 saat çok rahat çalışırdım. Şimdi toplamda o kadar çalışırsam iyi kaldı ki kaç kere mola veriyorum

seni çok iyi anlıyorum bende normalde uyku problemim var çok aşırı yorgun olmam gerekiyor ki uyuyayım ama test çözerken pat üstünde uyuklayıp kalıyorum elalem vizelere finallere çalışıyor ben hala fatih sultan mehmetteyim

Aman ben vizeye finale çalıştım da ne oldu bak şimdi yine FSM yine FSM yanii, aman diyorum sırf yerleşmek için bir bölüme gitme. Maalesef tecrübe konuşuyor

Aman ben vizeye finale çalıştım da ne oldu bak şimdi yine FSM yine FSM yanii, aman diyorum sırf yerleşmek için bir bölüme gitme. Maalesef tecrübe konuşuyor

Bende öyle düşünüyorum aslında lisedeki bölümümü sevmiyordum işkence gibi sırf okumak için okundu yani ama herkes napcan öyle git bir şekilde bitir üniversite mezunu ol kpssde atanırsın diyorlar :44: Benim istediğim bölümde 390 2 senedir ne okul var ne dershane o kadar puan çıkarabilir miyim bilmiyorum babamla seneye dershaneye giderim diye konuştum ama o zaman üniversiteye girdiğimde 21 yaşında olucam herkes 3.senesinde olucak nerdeyse bitirmiş olucaklar zaman kaybı yani. Bende bilmiyorum açıkçası :44::44:

Gerçekten tamamdır ben bunu istiyorum dersen bence hiç bir zaman için geç değil başlamaya. Ama yaş ilerledikçe de haklı olarak kaygılar da artıyo. Benim de mesela bölümü değiştirdiğim takdirde gideceğim bölümün örgün kısmı 2 senelik, herhalde ben de cesaret edemezdim yani 4 sene örgün eğitimle kendimi bunca senenin üstüne bir o kadar daha bağlamaya. Devamını açıktan tamamlayıp o süreçte de çalışarak hem deneyim kazanmak hem de ruhsat meblağını biriktirmek istiyorum ben kendimce, tabi kpss nin gelmemesi durumunda olan planım bu. Önceliğim kpss ya kim ne derse desin daha 21 yaşını doldurmadan atanmış olucam yani devlet kadrosuna. Bir bayan için çalışma saatleri çok uygun, hafta sonları var, senelik izni var, maaş - sigorta desek günü gününe yatıyor. Bu devir için daha ne isteyebilirim ki yani

Tabi kpss benim içinde başta geliyor ama o olmazsa? Ev kadını olmakta istemiyorum bana çok ters sen hangi bölümü istiyorsun?

Tabi kpss benim içinde başta geliyor ama o olmazsa? Ev kadını olmakta istemiyorum bana çok ters sen hangi bölümü istiyorsun?

O da ayrı bir muamma, zaten marttaki şu sınava girecek olmamın da tek sebebi o benim de . Gönlüm adaletten yana ama şartlar muhasebe diyor ya, yine sırf bölüm olsun gibi duruyor biliyorum ama yok daha kararlıyım bu defa muhasebe olursa da bundan daha fazla severek gideceğim kesin

4 yıllıktan 2 yıllığa geçmek biraz cesaret işi aslında herkes 4 yıllığa gitmek isterken sen 2 yıllığa geçiceksin. 2 yıllık okuyan arkadaşlarım duysaydı taşlarlardı allah korusun

4 yıllıktan 2 yıllığa geçmek biraz cesaret işi aslında herkes 4 yıllığa gitmek isterken sen 2 yıllığa geçiceksin. 2 yıllık okuyan arkadaşlarım duysaydı taşlarlardı allah korusun

Bölümü sevmeyince inan hiç bir anlamı yok, zaten bitirmek durumundayım ben de istediğim ruhsat için fakülte gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…