- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #20.901
kızlar 20lik dişim ağrıyor dişçiye gidecm şimdi akşam görüşürüz öpüldünüzzz
Çok geçmiş olsun tatlım okudum da aşağıda :/
Ben de iyi sayılırım işte canım şafak saymaca diyelim
Teşekkür ederiiim , o bizim asker eğlencemizden. 8 Ağustos'tu. Vay be düşününce zaman geçmiş
Bende bayıldım fotoğrafınıza canım çok güzel ya
Oha seroşş, poşet = kısa dönem asker
Bizim askeriye karışık canım ya acemi geliyo usta geliyo poşet geliyo falan ortaya karışıklar yani
Hee tamam napim kızııııaam bilmiyorum ne gülüyon
Her telden çalıyo yani sizinkiler bizde bazen kısa dönem geliyo okadar zaten 50 60 asker var
50-60 asker herhalde bizim orada tek koğuşta falandır ya çok kalabalık
Kalabalık olması iyi bence bizde az asker var ama heralde bi 100 120 tane komutan vardır
Bu durum daha vahim öksürseler duyuyor
Şimdi iyi de tabi ilk zamanlarda da ankesörlüde konuşurken çok sıkıntı oluyodu, ustaydık sözde ama acemideki gibi saniyelik konuşmalarımız oluyodu. Vay be diyorum neleri atlattık da geldik buralara
Öyle tabi canım çok zor geçti ama bak az kaldı sizinde artıkBiz daha düne kadar acemi gibiydik be siz gene iyisiniz
Kızlaaar şafak konusunda tereddüte düşmüşsünüz 2 gün falan oynuyo şimdi yıl içinde mesafeye göre 2 ya da 4 gün yol izin hakkı varya 2013 te izin kullandılar zaten dağıtım ordan 7 gün siliyoruz 17 gün izin kalıyo hiç izin kullanmayanlar için buna 2014 ün yol izni ekleniyo bizim 2gün olduğu içn 2 gün düştü tabi bazı yerler düşmeyebilirmiş bunu ancak teskere tarihi açıklanınca öğrenirsiniz
Çok ara bi dönemdeyiz be canım ne az kaldı diyebiliyorum ne de çok var diyebiliyorum . arada yuvarlanıp gidiyoruz işte ama daraldım yine bu ara
Çoğu gitti azı kaldı demek daha doğruu şimdi 300 lerde olduğunu düşün bide
Bak seni dövüceem çok morelini bozuyosun kendini sıkma yoksa hiç geçmeeeeez şimdiye kadar olan kısmı nasıl geçtiyse sonrası da geçicek inşAllah hem bak sen gittin gördün o geldi daha ne istiyosun biz hiç görmeden bitirdik haline şükret morelini bozma yoksa benden dayak yiceksiiiiin
Gidip görmek ya da onun gelmesi durumu daha da fena yapıyo seroş sürekli arıyosun bu sefer gelseydi gitseydim diye. Amaaan ya nasıl geçicek bilmiyorum işte yuvarlanıp gidiyoruz
O zaman bundan sonra izin kullanmayın derim sana
Bende ilk bir kaç ay senin gibiydim aynı ay nasıl geçicek napcaz ne etcez hatta gidişinden 1,5 ay geçmesine rağmen kurban bayramında gel bile dedim o da çok istedi gelmek ama sonra vazgeçtim alışmışken gelme dedim sabredicez başka yolu yok ki böyle en iyisi oldu zırt pırt aynı şeyleri yaşamadık çok şükür bitti sona geldik buraya kadar dayandıysak bundan sonrası da geçer diye umut ediyorum inşAllah öyle olur
Sana da tavsiyem sürekli düşünme keşke yanımda olsaydı gitmeseydi flan diye yoksa gerçekten insann psikolojisi bozuluyo
Bozuldu zaten seroş sürekli ne çıksa da ne olsa da Ankara'ya gitsem düşüncesindeyim. Belki de yerin erişebilirliği olduğu için bu kafadayım, hani gidilemeyecek bi mesafe olsa bu kadar sıkmıcam kendimi göremiyorum diye ama bilemiyorum ya şımarıklık yapıyo gibiyim resmen , kendime de kızıyorum yani
Senden önce ben sana kızıyorum
Dayanmak zorundasın canımcım mecbuur zor ama böyle başka yolu yok 12 15 ay görmeden duranlar var ama yapcak bişey yok malesef aklından çıkar kötü düşünceleri şu andan itibaren
Yakın olmasaydı diyorum bazen öyle olunca paşa paşa sabredecektim. Bir çok kişiye göre az sayılır ama 75 gün bizim de şu askerlik boyunca en uzun görüşmeme süremiz, şimdi diyorum 2,5 ayı nasıl durmuşsun Çağla yani çok sabırsızım şu ara , konuşmamız falan da normal aramız da çok iyidönemsel bunalmam mıdır nedir :26:
Bunalım falan yok çok şükür iyisiniz de bak istediğin zaman konuşabiliyosun da sesini bile duyamayan insanlar var canım şükret sabret lütfenn:26:
ehehee teşekkür ederim yaa ama keşke benim de yüzüm az biraz görünseydi
evet merakım giderdi en azındanama yinede çok güzel :) allah hep böyle mutlu etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?