93/3 asker yolu bekleyenler

Daha çok var seroş bizim bir ay kalmasına , oraya ulaşsam nirvanaya ulaşmış gibi olurum ben yani

Daha çok var seroş bizim bir ay kalmasına , oraya ulaşsam nirvanaya ulaşmış gibi olurum ben yani

Bir an önce bir ay kalmasını diliyorum o zaman
Bir yandan diyorum ki daha dün gitti sankii diğer yandan da hey gidi günler heeey geçen yıl bu zamanları düşünüyorum gidicek diye ağlamya başlamıştım

ızzz ÇAğla bizim çarşı yokmuş bu hafta bugündü normal de kadınlar günü eylem falan olur diye çıkarmamışlar

Kadınlar gününde ne tür bir eylem olabilir ki yaa kilitlemeye yer aramışlar bence

Bende anlamadım
He ya adam teskereci hala çarşı sorunu var çok kızıyomuş hepsi geçen de de bişi olmuştu gene çıkarmamıştı sonra satt 2 3 gibi esiyo kafası 1 saat çıkın diyo neyin kafasını yaşıyo hiiiç anlamadım şu komutanı

aa öylemii? senin askerin nerdeydi canım usta birliğine geçtimi? askerlik psikolojisi herhalde canım bensiz ne yapıyor ne ediyor diyemi düşünüyor bilemiyorum kii:26:

aa öylemii? senin askerin nerdeydi canım usta birliğine geçtimi? askerlik psikolojisi herhalde canım bensiz ne yapıyor ne ediyor diyemi düşünüyor bilemiyorum kii:26:

hiç aramamasından iyi tatlım ustaya geçmedi daha 15gün sonra geçicek arkadaşları gitti bunların bölük kalmış ama rahatlamışlar az kişi kalınca telefnlar falan bunlara kalmış memnun şu an halinden

benimkide daha geçmedi canım nisanda dağıtımı var.. telefonlar onlara kalınca tabi sürekli arayabılıyor seninkiii

Sen nerede oturuyordun canım :44::44:

canım şöyle söyliyim ben berlinde yaşıyorum ailemle ama her iki üç ayda bi gidiyorum memleketime düzceliyim aslen yani sevgilimle daha hiç 2 ay ayrı kalmadık sayılır gıttığımde en az 2-3 ay kalıyorum orda. Okulumu falan bıtırdım işte askere gidene kadar böyleydi. karışık oldu biraz ama düzceye yakın bi yer olsa işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…