- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #21.261
Yeni durum
Amaan isterse hiç çarşı olmasın şundan sonra pek umrumda değil
Ben son hafta bir nete girsin webcam den son bir hatıra pozu çekelim istiyorum yaa , bu son daha da yok diye paylaşıcam bi de
Ay alemsin Çağla yap yap hatıra kalır
Bende ilk karşılaşma anımızı çekmesi için fotoğrafçı istiyorum
Olabilir çok mantıklı bence
Bakalım nasıl olucaaak çok heyecanlıyım 1 ay nasıl geçicek acaba
Geçer geçer bşey kalmadı artık
1 ay kaldığında beni iyi anlıycaksın canım zaman durdu sanki öyle bişey yani bide sevdiceğim de artık böyle bi an önce bitsin istiyo sabırsızlaştık ikimizde 39 gün uyusak hiç uyanmasak diyoruz bazen
Daha çok var seroş bizim bir ay kalmasına , oraya ulaşsam nirvanaya ulaşmış gibi olurum ben yani
ızzz ÇAğla bizim çarşı yokmuş bu hafta bugündü normal de kadınlar günü eylem falan olur diye çıkarmamışlar
Kadınlar gününde ne tür bir eylem olabilir ki yaa kilitlemeye yer aramışlar bence
Belli olmuş mu peki dağıtım yerleri , ahh bilmez miyim canım o hali biz de az kıvranmıyoruz mehtap zamanlarında :26:
tatlım beni durmadan arıyor ilk başlarda senin gibiydik 1dakikaya hasrettim şimdi her saat arıyo okulda oluyorum meşgule alıyorum boğuyo beni bu ara evde arasa neyse diyicem ama bide askerde diye sürekli nerdesin naptın falan olduk ama evdeyken aradığında memnunum okulda sürekli araması gıcık ediyo
aa öylemii? senin askerin nerdeydi canım usta birliğine geçtimi? askerlik psikolojisi herhalde canım bensiz ne yapıyor ne ediyor diyemi düşünüyor bilemiyorum kii:26:
yok canım daha olmadı dağıtıma 1 hafta kala falan belli olucakmış herhalde benimki komando doğu çıkıcak gibi duruyor:26:
Hakkınızda hayırlı olanı dilerim tatlım , askerlik bu elbet yapacaklardı neresi olursa olsun
orası öyle canım ama yakın bir yer çıksa en azından ziyaret edebilirdim.. hayırlısı olsun ne çıkarsa bahtımıza
hiç aramamasından iyi tatlım ustaya geçmedi daha 15gün sonra geçicek arkadaşları gitti bunların bölük kalmış ama rahatlamışlar az kişi kalınca telefnlar falan bunlara kalmış memnun şu an halinden
benimkide daha geçmedi canım nisanda dağıtımı var.. telefonlar onlara kalınca tabi sürekli arayabılıyor seninkiii
Sen nerede oturuyordun canım :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?