- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #21.281
canım şöyle söyliyim ben berlinde yaşıyorum ailemle ama her iki üç ayda bi gidiyorum memleketime düzceliyim aslen yani sevgilimle daha hiç 2 ay ayrı kalmadık sayılır gıttığımde en az 2-3 ay kalıyorum orda. Okulumu falan bıtırdım işte askere gidene kadar böyleydi. karışık oldu birazama düzceye yakın bi yer olsa işte
aynen senn ki ne alemde aynı mı hala az mı arıyo
Belki de olur tatlım şans işi bu biraz da , Kırkağaç'tı yanılmıyorsam sizinki. Oradan Afyon'a düşen arkadaşım var benim
ay inşallahsınıra gitmesinde:26:
yok canım artık arıyabılıyor allaha şükür daha rahatız hatta bugün çarşı izinine çıktı kamerada görüştükmanisa kırkağaçta benimki çok büyük alay ilk başlar aramak için sıra gelmiyordu
zor diyolar oraya zor muymuş cidden
Her şeyden önce hayırlısı , kendi rahatı canım
açıkcası dedikleri gibi çıkmadı yani askerlik bu sonuçta yorulucak zorlanıcak ama ekstra bi zorlama görmedik benimki çokta memnun komutanları falan çok iyi. her söylenene itibar etmicekmişsin canım :)
ay inşallahsınıra gitmesinde:26:[/
benim askerimde kırkağaçta yaptı acemiği..şimdi siirtte kayseriye falan da düşenler oldu ama.şans meselesi
açıkcası dedikleri gibi çıkmadı yani askerlik bu sonuçta yorulucak zorlanıcak ama ekstra bi zorlama görmedik benimki çokta memnun komutanları falan çok iyi. her söylenene itibar etmicekmişsin canım :)
Iyi akşamlar kızlar herkese merhabaa nasılsınız? :)
kızlar doğudaki askere erken terhis konuşmaları geçiyor..bi haberi olan var mı ? nette baktım ama hiçbir haber yok,,umutlanmak ıstemıyorum ama aklıma takıldı :44::44:
onu bilmiyorum ama benmki bedelli duymuş çıkıcak diye 15 bin diyolarmış oturur ağlarım diyo
evet canım o nerdeyse kesin zaten.. kısmet ne yapalım benimki de içerleniyor biraz ama elden bişey gelmez,,bizimde şansımıza 3 ay düştü askerlik buna da şükür :)
kızlar doğudaki askere erken terhis konuşmaları geçiyor..bi haberi olan var mı ? nette baktım ama hiçbir haber yok,,umutlanmak ıstemıyorum ama aklıma takıldı :44::44:
onu bilmiyorum ama benmki bedelli duymuş çıkıcak diye 15 bin diyolarmış oturur ağlarım diyo
iyiyiz tatlım rahatladık artık alıştık sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?