93/3 asker yolu bekleyenler

Belki de olur tatlım şans işi bu biraz da , Kırkağaç'tı yanılmıyorsam sizinki. Oradan Afyon'a düşen arkadaşım var benim

açıkcası dedikleri gibi çıkmadı yani askerlik bu sonuçta yorulucak zorlanıcak ama ekstra bi zorlama görmedik benimki çokta memnun komutanları falan çok iyi. her söylenene itibar etmicekmişsin canım :)

aynen benmkide öle dedi komutanları çok iyimiş yemekleri kötümüş sadece askerliğin böle olduunu bilsem 10 sene önce gderdim diyo kırkağaç bizim memleket

açıkcası dedikleri gibi çıkmadı yani askerlik bu sonuçta yorulucak zorlanıcak ama ekstra bi zorlama görmedik benimki çokta memnun komutanları falan çok iyi. her söylenene itibar etmicekmişsin canım :)

50 ankesör 1500 2000 arası asker varmış orda.benimki 45 dk sıra beklediğini söylemişti bi kere.geldiğinde 20 kilo vermişti bu arada,,en sevdiği şey de o olmuştu :) intikal diye bişey varmış bide dağa çıkıyorlar orda kalıyorlar falan.özellikle son haftalar sıklaşıyor..benimki 60 gün ordaydı 50 günü aramıştır :) ama bunun için yemek yiyemiyordu herkes yemeğe gidince boş olduğu için telefonu tercıh edıyordu :)dağıtıma geleceği zamanda ben gittim almaya küçücük bi çarşısı var ama birliğe uzakta 5 saatlik iznin 1 saati yolda geçiyordu :)) gelince anlatacağı çok şey olacaktır benimki hala anlatır :))

kızlar doğudaki askere erken terhis konuşmaları geçiyor..bi haberi olan var mı ? nette baktım ama hiçbir haber yok,,umutlanmak ıstemıyorum ama aklıma takıldı :44::44:

kızlar doğudaki askere erken terhis konuşmaları geçiyor..bi haberi olan var mı ? nette baktım ama hiçbir haber yok,,umutlanmak ıstemıyorum ama aklıma takıldı :44::44:

onu bilmiyorum ama benmki bedelli duymuş çıkıcak diye 15 bin diyolarmış oturur ağlarım diyo

Doğru tatlım burda bi kac tane dogu yareni var onlar şafaklarından düşmştü bile 1 hafta fln erken teskere alıyolar sanırm ama dahada fazla olabilr son zamanda belli olur ztn :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…