93/3 asker yolu bekleyenler

dersane de kızlarla konuşuoduk asker yolu bekliosun falan diolardı bana,, benle yaşıt bi erkek öğretmen var aaa asker yolumu bekliosun herkes yapmaz bunu falan filan dedi,, sonra da en az 1 yıldır konuşuosundur yoksa beklemezdin dio.. çok sinir oldum ya böle bi mantık var mıdır? seviyorsan isterse 1 aydır konuş beklersin..
çünkü o senin sevdiğindir hayalindeki adamdır..

geçmiş olsun canım.. kavanozlarında hayırlı olsun bende daha hiç o tür şeyler yok bi anda çok ağır olcak

Saol cnm.bnce smdidn basla cnku hepsini birden alinca tutar fazla oluyo.bn byle her ay bisiler aliyorm o yuzdn cok tutuyoms gbi gelmiyo:)gecen gunde tantitoniden alisveris yaptm.bu aylik yeter bi dahaki ay tekrardan:))

katılıyorum sweet cim :)

iyi akşamlar kızlar.

geçmiş olsun canım, bende günlük tabak takımlarımı almayı düşünüyorum daha 0 hiç bişi yok

Tsk ederim.bn gunluk yemek takimini hallettim ama 1set daha gunluk yemek takimi alicam.kahvalti setimde var.farkli pasta tabaklarida gorunce aliyorm kahvaltida cesit cesit kullanirm diye:)

İşten cktm erken geldimm doktora gttim faranjit olmusum.bide gelirken dayanamadim ceyizime kavanoz aldim:))

canım geçmiş olsun bugün bende gittim bende faranjiz sinüzit hepsinden olmuşum kavonozların hayırlı olsun bnde internetten çeyizime karikatürlü kalpli pasta tabağı bide fincan takımı sipariş ettim bekliyorum gelmelerini heycanla :)

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 11. MART. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 36 ->>> KARS'A SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 47 ->>> MARDİN'E SELAM, YOLA DEVAM

... Snt55 ... 69 ->>> BAYBURT'A SELAM, YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 130

... sweet71 ... 135

... apple2 ... 136

... KUBB88 ... 136

... zeytinagaci ... 139

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

... meritoo ... 152

... Kanaryam35 ... 155

... KorEc ... 156

... blss ... 156

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

...NeLs ... 227

... tuqbaCadi ... 237

... AskerYariyim ... 240

... dilanumut ... 241

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... prety54 ... 281

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... Bella9292... 329

... kobayfare ... 329

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

... wishw ... 331

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

doğum günüdaşım varmıs demek burda,,benim de şuan itibari ile doğum günüm,,bu kez yalnız geçiyor ((

Coooook tesekkr ederm Çağlaaaaa seneye daha güzel olsun inş bu seneyi pek önemsemiyorm

Tsk ederim cnm sanada cok gcmis olsun.salgin var vallahi.
Aa neydi adlari unuttum peker ile sekermiydi:)onlardanmi aldn?

Aaaa senin de kutlu olsun o zaman, nice senelereee
Sevdiceğim benim doğum günümden bir gün önce teslim olmuştu ilk olarak askeriyeye, en iyi ben bilirim o duyguyu

teşekkür ederim canım sağol :) bende onun doğum gününde konuşamamştım bile,,gideli bir hafta olmuştu acemideydı o da zor bu da zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…