- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #21.421
doğum günüdaşım varmıs demek burda,,benim de şuan itibari ile doğum günüm,,bu kez yalnız geçiyor((
teşekkür ederim canım sağol :) bende onun doğum gününde konuşamamştım bile,,gideli bir hafta olmuştu acemideydıo da zor bu da zor
O zmn İyiki dogdunuz kizlarrr mutlu yillara:)
Onun doğum günü de sıkıntılıydı bizim, dağıtım izni 21 Ekim ' de bitti. Doğum günü de 24 'ydü zaten. Bu sene askerlik her işe taş koydu be
evet ya ucu her işe dokundu,neyseki bitiyor artık :) çok mu erken konuştum
Tsk ederim.bn gunluk yemek takimini hallettim ama 1set daha gunluk yemek takimi alicam.kahvalti setimde var.farkli pasta tabaklarida gorunce aliyorm kahvaltida cesit cesit kullanirm diye:)
Ahahaha demi o var sıradaa
ay evet canım pasta tabakları var pip studio diye markadan çok şekerler tabi renkli çiçekli böcüklü şeylerden hoşlanırsan :))
Bilmemmii pip studio nun fiyatlarini gordukten snra hemen vzgctm:)
doğum günüdaşım varmıs demek burda,,benim de şuan itibari ile doğum günüm,,bu kez yalnız geçiyor((
of hemde nasıl türkiyedeki fıyatları tam olarak bilmiyorum ama sanırım almanyada daha uygun bende burdan alıp götürüm diye düşünmüştüm
Ozamn doğum günün kutlu olsunseneye daha güzel olck inş
Gunaydinn Ececik nasil gidiyoo istanbull:))
Tsk ederim cnm sanada cok gcmis olsun.salgin var vallahi.
Aa neydi adlari unuttum peker ile sekermiydi:)onlardanmi aldn?
Pek bi yere cıkmıyorm ki kübHavalar bozuk biliyosundur ondan dün iş görüşmesine giderken bile zor gittim orduevinde takılıyorm
sağol canım evet onlardan ama benimkinin ismi aşk kapıyı çalınca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?