- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #21.441
Ozamn doğum günün kutlu olsunseneye daha güzel olck inş
Saol cnm.bnce smdidn basla cnku hepsini birden alinca tutar fazla oluyo.bn byle her ay bisiler aliyorm o yuzdn cok tutuyoms gbi gelmiyo:)gecen gunde tantitoniden alisveris yaptm.bu aylik yeter bi dahaki ay tekrardan:))
Allah kavustursun.. Benimde erkek arkadasim 93/3 gitti suan edirne hudutta askerlik yapiyor agustosta biticek insallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
seni de allah kavuştursun canım benim az kaldı inşallah bitiyo
Sekerlikleri 300tl civarindaa.sadece beymende satiliyoo.gerek yok yanii.Orda fiyatlar nasl amcam almanyada yasiyo ordan aldiririm:))
Aminn.. Hayirlisiyla gelselerde bitse bu hasret
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
20 ve100 arası canım cupcake servisleri oluyor ya o mesela 50 falan bazı tabaklar 15e bıle oluyor değişiyor ama türkiyedeki kadar pahalı değil daha uygun yanı taltım
alsın canım bende alıcam :)İyiymis o zmn bn amcama siparis veridiriyim gelirken alsin bana:)kusenimde yazin gtcek onada bisiler aldirirm:)
Hosgeldinn:) askerin nerede ne kdar kaldi?sen nerede yasiyosn:)
doğum günüdaşım varmıs demek burda,,benim de şuan itibari ile doğum günüm,,bu kez yalnız geçiyor((
seni de allah kavuştursun canım benim az kaldı inşallah bitiyo
aaaa kmse yok bu akşam
Kusura bakmayin arkadaslarr mesaj doldurmam gerekiyorrrr rahatsiz ediyorsam pardonn
Kusura bakmayin arkadaslarr mesaj doldurmam gerekiyorrrr rahatsiz ediyorsam pardonn
ben vardm ama gidiyorum çok uykum geldi
yaaaiyi geceler ttlm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?