93/3 asker yolu bekleyenler

Günaydın kızlar, arabada radyo dinlerken sunucu Mart ayını da geride bırakacağız falan dedi. daha ayın 12 si olmasına rağmen deli gibi bi sevindim

Kızlarcımm günaydınlar ve de hoşçakalınnn
Arkadaşımı ziyarete Çanakkale'ye gidiyorum bugün. Pazar akşamı inşallah İzmir'e dönüş yapıcamm. O zamana dek kendinize iyi bakın. Orada askeri olan veya memleketi olan varsa da selam çaktım farz etsinnn

haydi güle güle git :)
seni özlüycez........

Ohh iyi yolculuklarr iyi gezmeler cnm:)

gelir ya sen ortamı öğrenmeye çalış. işe girişin yapıldıysa maaş alıyosun işte oturduğun yerden

Gelmedi ama şirketi gezdim servisimi fln öğrendim şimdide iş arkadslarımla dışarı yemeğe cıktık ısrar ettiler baya :) hepside büyük bnden evli flnlar

selamm kızlar benim bi sorum var, benim sevgilim uzman çavuşluğu düşünüyor sizce nasıl olur benim için evlenince falan zorluk çekermiyim:26:

selamm kızlar benim bi sorum var, benim sevgilim uzman çavuşluğu düşünüyor sizce nasıl olur benim için evlenince falan zorluk çekermiyim:26:

canım benim sevgilimde askere gitmeden önce düşünüyordu bende istersen ol demiştim maaşı falan iyi diye.ama askere gidince vazgeçti bazıları sınava girmiş bu girmek istemedi orda bi uzman çavuşlada konuşmuş pek tavsiye etmemiş artık ne tür zorluğu var bilmiyorum onlar açısından.senin açından evlenince o nerde görev yaparsa oraya gitmen gerekicek yani doğu görevi olucak fln filan.ama maddi olarak bence iyi bi meslek herkes memur olmak için uğraşıyo.buda devlet kadrolu bi meslek sonuçta ben isterdim sevgilimin olmasını ama malesef kendi vazgeçti

çok sağol canım ben açıkcası istemiyorum.. kurulu bi düzenim olsun çocuklarımda ordan oraya gitmek zorunda kalmasın istiyorum bu yüzden hiç sıcak bakmıyorum bunu tabi sevgilime daha söyliyemedim yüzyüze konuşmayı tercih ediyorum ama bu şekilde evliliğe pek sıcak bakamıyorum..

bide 7 yıl uzman çavuşluktan sonra istifa edip zabıta memurluğuna geçiş yapabiliyosun diye duymuştum hatta sakaryada öyle zabıta olan çok adam var.ama yinede zor olur sende istemiyorsan bi şekilde vazgeçirirsin :)

şuan baya kafasına koymuş gibi ama benim fikrimi henüz tam anlamıyla bilmiyor umarım vazgeçirebilirimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…