93/3 asker yolu bekleyenler

hOŞGELDİNN:) Nasıl geçti

Hoş bulduk Kübii, valla iyi geçti baya ama çabuk geçti yaa. Anladım ki arkadaşlarım yanımda olsa belki de şu şafağa bu kadar takılı kalmıcam. Gittiğimden beridir hem 5 ay dan düştüm hem de kategori atladım yani farkında olmadan çok şükür kii

Kısa sürede alıştıysan ne güzel cnm valla çok iyi:)
ister istemez zorlanarak kalktığın zamanlarda olur tabi.ama en azından hafta sonu tatilin var dinlenmek için.

Haftasonu olmazsa katlanamazdm ztn ya
Hani ilerde bi kac günlük arada sıkılıp bi yerlere bile gidilebilr

Hoş bulduk kuzuuum
Ehehe teşekkür ediyorum. Sen naptın nasıl gidiyor iş güç, ev işleri falan

İş şuan için bi iş yapmıyorm gördügün gibi kk da takıl döküman oku öyle geçiyo alışma süreci diye boş bıraktılar beni sanırm
Evide haftasonu hallettim işte bakalm hayrlı olur inş

Oooo süper yaa halletmişsin ne güzel. Düzen kuruluyor desene yavaş yavaş , huhhuuu

Oooo süper yaa halletmişsin ne güzel. Düzen kuruluyor desene yavaş yavaş , huhhuuu

Evet ya bi aksilik çıkmazsa annemle babamda cuma günü burda olcaklar bakalm artk babamda cok izin alamamş annem diyo evi sen temizlersin :18:

Surekli gezsek sehirler arasi turlasak yanimizda arkadaslarimiz olsa valla bu safklar ck daha guzel gececek dogru diyosun.Sanada degisiklik oldu dönüşündeki safak en azindan motive edici olmstur sni:))

Tabiki cuma aksamindan bnip pazar aksami donebilirsn arada byle degisiklik yapabilirsn:)

Herşey paraya bağlı işte bakalm geçimim nasıl olcak Ay sonunda gelir burda ağlarm artk cebimde 5tl kaldı diye

Seroş ya ne güzel oldu şafağın darısı bize olsn oh oh

Evet çok güzel oldu vallahi şimdi bende eve gidicem gelicem derken hooop 15 gün kalıcak

En kısa zaman da size olsun kuzucuklarım

Gunaydinn:)darisi basimiza seross harika bi safagin var:)

Merhabalar kübooşş

Çok şükür be bu günleri de gördük ya ilk günler klıma gely hep burda zır zır ağlarım ah ah geçi hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…