- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #21.641
Bende hiç görmemiştim şimdiye kadar ama artık ay da yok nasıl bir rahatlıkmış anlatamam hemen koşun yanıma gelin
Şaka gibi geliyodur ya şimdi sana sadece gün kalmış yani günnnn
Şaka ki ne şaka o kadar zaman nasıl geçti diyorum yani bildiğin 8 ay yani temmuzdan beri içinde bulunduğun anda geçmez gibi gelen zaman şuan hiç yaşanmamış gibi tam bir ay sonra 17 Nisan akşamı gelmiş oluyooor
mehtap bile sıkıştırıyor benı ya 26 gün kaldı :))
Sen kendini çok iyi motive ediyosun seroş ya yaşam koçu gibisin mübarek
Darısı şafağının başına olsuun
Evet çok güzel oldu vallahi şimdi bende eve gidicem gelicem derken hooop 15 gün kalıcak
En kısa zaman da size olsun kuzucuklarım
Gidip gelcem derken cabuk gecer ztn zaman
Sennki bittiginde bizde 4 kalcaz
slm kizlar nasilsiniz gorusmeyeli askerleriniz iyilermi
cok ozledim hepinizi
safagimizda baya dustu 129 olduk biz sukurler olsun
Bn hic byle bisi duymadim.napicaz kac carsi denk geliyo onu hesaplayip mi dusucez.nerden duydun ?
yaaaa e ne zaman düşücez çıkış kağıdında mı yazacak anca ??
yaaaa e ne zaman düşücez çıkış kağıdında mı yazacak anca ??
Önce sen Kübi, valla maşallah çok güzel olmuş ben yokken şafak yahuu
Evet çok güzel oldu vallahi şimdi bende eve gidicem gelicem derken hooop 15 gün kalıcak
En kısa zaman da size olsun kuzucuklarım
Merhabalar kübooşş
Çok şükür be bu günleri de gördük ya ilk günler klıma gely hep burda zır zır ağlarım ah ah geçi hepsi
nasıl ya :S çok ilginç değil mii ... benc bi hata vardır yani umarım ki yoktur ama sonuçta çarşı günleri bizimde düşülüyo sizinde genel olarak ama çıkamadıkları için ekstra çıkartılmış bi kanun mu bu ayrıca o gün askerler saat 5 e kadar hatta bazen spora kaldıklarından 12 den sonra cıkıp bı kac saat gezdiklerinden tüm gün sayılmama durumları dahi oluyor iyice öğrenmek lazımm onuu kızlar araştırın ... ve askerlerinize bence hemen söyleyip heveslendirmeyin böyle şeylerde çok duyumlar geliyo böyle sonra üzülüyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?