93/3 asker yolu bekleyenler

Şaka gibi geliyodur ya şimdi sana sadece gün kalmış yani günnnn

Şaka ki ne şaka o kadar zaman nasıl geçti diyorum yani bildiğin 8 ay yani temmuzdan beri içinde bulunduğun anda geçmez gibi gelen zaman şuan hiç yaşanmamış gibi tam bir ay sonra 17 Nisan akşamı gelmiş oluyooor

Sen kendini çok iyi motive ediyosun seroş ya yaşam koçu gibisin mübarek

Sen kendini çok iyi motive ediyosun seroş ya yaşam koçu gibisin mübarek

Etmesem böyle rahat geçmezdi heralde Amaa Gıcıktır falan beni çooook sinirlendirdiği günleri de bilirsiniz ama yine de askıım çok dayanıklıydı hiç bunaltmadı beni hala da öyle maşallahı var bittiğine seviniyoruz ya ben diyorum vay be nasıl geçti niye geçmesin mecburuz sonuçta diyo bitmiyo bitmiyo diye kendimi mi mahfedeym yaani 15 ay olsa 15 ay 2 sene olsa 2 sene yapcam yani kaçar yok diyo zamanı iyi değerlendirmeye çalışıyo onun bu motivesi beni de motive ediyodu çok şükür bitirdik

Bn hic byle bisi duymadim.napicaz kac carsi denk geliyo onu hesaplayip mi dusucez.nerden duydun ?

şimdi canım dersaneden arkadaşımın abisi astsubay mı ne öle bişey,, konuşuoduk ben dedim ki doğuda askerler çarşıya çıkmıolar ya onun için erken çıkcaklarmış öle diolar dedim.. o da dedi ki,, zaten öyle çarşıya çıkmadığı günler hesaplanır şafaktan düşer dedi..

yaaaa e ne zaman düşücez çıkış kağıdında mı yazacak anca ??

nasıl ya :S çok ilginç değil mii ... benc bi hata vardır yani umarım ki yoktur ama sonuçta çarşı günleri bizimde düşülüyo sizinde genel olarak ama çıkamadıkları için ekstra çıkartılmış bi kanun mu bu ayrıca o gün askerler saat 5 e kadar hatta bazen spora kaldıklarından 12 den sonra cıkıp bı kac saat gezdiklerinden tüm gün sayılmama durumları dahi oluyor iyice öğrenmek lazımm onuu kızlar araştırın ... ve askerlerinize bence hemen söyleyip heveslendirmeyin böyle şeylerde çok duyumlar geliyo böyle sonra üzülüyo insan

selam mıllet bugun yada yarın bızımde acıklanıcak 1 hafta erken terhıs alanlar...
bakalım bız aralarında bızde varmıyız bır umut var cunku bundan
2 oncesınde kı boluk cavuslarıda hep erken terhıs almıslar ...
umarım bızde alırız ve 1 hafta daha bı anda duserım safaktan
bu hafta sonuna kadarda tam cıkıs tarıhımız bellı olcak ..
köşk karısık oldugundan cok fazla ugrasıp ayarlayamıyorlarmıs ...
bakalım gene haber verırım bı gelısme olursa

kım neler yapıyo artık pek denk gelemıyoruz eskısı kadarda konusulmuyo yada ben cok gırmıyorum ondan herhalde :)
ozledım amaa sınava gırıcez sımdı bu hafta sonu dıyede bırazcık calısıyorum ondan gıremıyorum pekkkkk

yok canm unuturmuyum hic hep aklimdasiniz netim yok ondan giremedim cepten giriyorum zaten
safagimda iyilesti iste en son girdigimde 190 kusurlerdeydim simdi yariladik zaman gecmis boyle bakinca

Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app

Bnde gecmz btmz diyodumm ama bitiyo valla safak nerelere geldiii:))
Sen bitirde onumuzu ac arkadan bzde gelelim:))

evet canım haklısın hemen söylememek gerek..bence hakları var ama ya benimki pazar günleri de dahil olmak üzere 15 saat görevli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…