- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #21.661
şimdi canım dersaneden arkadaşımın abisi astsubay mı ne öle bişey,, konuşuoduk ben dedim ki doğuda askerler çarşıya çıkmıolar ya onun için erken çıkcaklarmış öle diolar dedim.. o da dedi ki,, zaten öyle çarşıya çıkmadığı günler hesaplanır şafaktan düşer dedi..
büyük ihtimal öle olacak gibi duruyor
nasıl ya :S çok ilginç değil mii ... benc bi hata vardır yani umarım ki yoktur ama sonuçta çarşı günleri bizimde düşülüyo sizinde genel olarak ama çıkamadıkları için ekstra çıkartılmış bi kanun mu bu ayrıca o gün askerler saat 5 e kadar hatta bazen spora kaldıklarından 12 den sonra cıkıp bı kac saat gezdiklerinden tüm gün sayılmama durumları dahi oluyor iyice öğrenmek lazımm onuu kızlar araştırın ... ve askerlerinize bence hemen söyleyip heveslendirmeyin böyle şeylerde çok duyumlar geliyo böyle sonra üzülüyo insan
Bn byle sylere inanmiyorm yani bana mantikli gelmedi.neye gore hesaplaniyo carsi gunleri neye gore safaktan dusucek.emreye soyledm sehir efsanesidir falan diyo:))ikimizde ihtimal vermiyorz byle seylere.doguda oldugu icn bi erken cikis bekliyorz evet ama en fazla 1hafta bekliyorz ve onuda tahminimizce ktm ye grcegi icn orda cikarir aradaki farki diye dsunuyorz
selam mılletbugun yada yarın bızımde acıklanıcak 1 hafta erken terhıs alanlar...
bakalım bız aralarında bızde varmıyız bır umut var cunku bundan
2 oncesınde kı boluk cavuslarıda hep erken terhıs almıslar ...
umarım bızde alırız ve 1 hafta daha bı anda duserım safaktan
bu hafta sonuna kadarda tam cıkıs tarıhımız bellı olcak ..
köşk karısık oldugundan cok fazla ugrasıp ayarlayamıyorlarmıs ...
bakalım gene haber verırım bı gelısme olursa
kım neler yapıyo artık pek denk gelemıyoruz eskısı kadarda konusulmuyo yada ben cok gırmıyorum ondan herhalde :)
ozledım amaa sınava gırıcez sımdı bu hafta sonu dıyede bırazcık calısıyorum ondan gıremıyorum pekkkkk
kizlar cok suskunsunuz niye kimse yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yanlız haftada bır günden 52 gün yapıyor öyle değil mi ?? hadi acemiyi çıkar yanı 8 gün = 44 gün :) hayal gibi bu kadarına yürek dayanmaz :))
biz de aynı böyle düşünüyoruzz ee şartlar belli sonuçta
10gun snra 3aylara dusucem diye kalmis aklimda nedense:)snra burdan baktigmda 8gun kaldigini gorunce pek sevindirik oldum:)o 2gun ne onemliii:))
Hosgeldin Gulii ne var ne yk anlat bakalim:)varmi erken ckis haberi:))haber geldimi seninkine durumlar ne :))
Günün değerini bizden iyi kimse bilemez Kübii, yeri geliyor saat sayıyoruz
Ah ahh byle zamanda belli oluyo iste zamanin degeri..
iyilik canm ayni okul ev arasi daha duzenli hersey ama
erken cikis yok canm hayirlisiyla 25 temmuzda felan burda oyle devletin kesinlestirdigi yada askeriyede oyle bisey olmadiktan sonra durum boyle
sen nasilsin neler yapiyon
Arkadaşlar kurusa bakmayın da bana saçma geldi çarşı ve erken terhis meselesi.
Mesela raşit de çarşı hakkı var olmasına rağmen çıkmıyor çarşıya, ona erken terhis verilmesi çok saçma olur yani.
Hem de ne değer, insanın canına okuyor resmen
4aydi 5aydi derken bitiriyoruz be.geldiklernde acisini cikarcaz bu zamanin:)
Ktm olmasa orda oyalanma isi var smdi orda erken cikarirlarmi hc blmiyorz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?