93/3 asker yolu bekleyenler

aynen canım bencede cok haklısınnnn bnde oyle dusunuyorum işte mantıksız geldi biraz

Calis ezgi calisss az kalmis bak:)kolay gelsin ins iyi gecer sinavin.
Ayrica insallah 1hafta erken terhis sizede denk gelir.az kalmis cikis tarihinizin aciklanmasina net cikisi bilceksn artk ne guzel.bi oynamada mtlaka olr safakta :)

ay bakalım kubı ya bugunde hala bellı olmadı 1 hafta erken terhıs muhabeti ... bellı olur herhalde bu aksam falan...

Alla alla ilk defa duydumm emreye kopyala yapistir yaptm smdi yzdigini:)eger oyle olucaksa bayag erken gelicekler o zmn.bnuda ancak cikis tarihleri geldignde ogrencez o zmn belli olcak hersey

hesaplayınca baya tutuyo bana da saçma geldi yusufta yok öle bişey dio

aynen bende çok sık konuşamıyorum ama bugün bir buçuk saat konuştuk çok mutluyum

ben iyiyim canım sen nasılsın ?
bayadır konuşamıyoruz çalışmalar nasıl gidiyor

aynen ya konusamıyoruz valla :) ıyı gıdıyo hersey guzel evde suan 3 tane kedı var sokakta buldum e bende bı de kopek varr yavrular bı de onlarla ugrasırken bırazcık zaman gecıyo anlamıyorum :) saygınla konusuyorum o da heyecanlı yaklasıyo artık gelmesı tam bellı olucak bu hafta falan dıye sen nasılsınnnnn
askerlık nasıl gıdıyo

walla bende iyiyim canım çalışıyorum işte hem okul hem iş çabuk geçiyo bu aralar ohh ne güzel darısı başımıza artık askerlikte iyi gidiyo çok şükür bugün baya bi uzun konuştuk şimdilik iyi işte izne kesin gelcem dio çok sıkılmış bende peki madem dedim

evet canm gunu birlik konusuyoruz sade o kadar iyi ama sukur yinede. ben hayirlisiyla donene kadar goremeyecem boyle daha iyi belkide gorsem dahada zorlasir hersey
seninki nasil ayni ascilkta demi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gelsn ya çok bunaldıysa tabiki de hakları yani :) süpermiş çok sevindim iş falan oyalıyordur senide evet bi uğraş olmayınca zorluyor ama sizinde iyi şuan şafaklar ondan çok stres kalmadı artık bizlerde bitirme stresi var şuan bakalım :) konuşabilmenizede çok sevindimmm e ne zaman gelmeyi düşünüyor ne kadar gelcek

Bugünün anlam ve önemine istinaden ...
Eki Görüntüle 1028356

asıl o zaman asker yolu gerçekten beklendi bence, hem de gönderdiğinin bir daha geri gelmeyeceğini bile bile beklemek..
hepsinin ruhları şad olsun...

olsun canım ya, çok uzakta zaten. oradan geldiğine değmez.
hem geldiklerinde bi daha geri gitmek istemiyorlar.
evet raşit hala aşçı
ve haftasonları çarşıya falan çıkamıyor.
sürekli mutfakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…