- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #21.701
benım babam da asker ama şu askeriyenın kafasını hala çözemedim :)askeriyede mantık aranmazmıs babam öyle söylüyor :))
Beni takiptesin
Güleceksin tabi gülmeden zaman mı geçer
Bugün daha salı seroş ya bi dur
Bn byle sylere inanmiyorm yani bana mantikli gelmedi.neye gore hesaplaniyo carsi gunleri neye gore safaktan dusucek.emreye soyledm sehir efsanesidir falan diyo:))ikimizde ihtimal vermiyorz byle seylere.doguda oldugu icn bi erken cikis bekliyorz evet ama en fazla 1hafta bekliyorz ve onuda tahminimizce ktm ye grcegi icn orda cikarir aradaki farki diye dsunuyorz
evet canım haklısın hemen söylememek gerek..bence hakları var ama yabenimki pazar günleri de dahil olmak üzere 15 saat görevli
Bak calisan insan nasil kendini belli ediyo:)))
Calis ezgi calisss az kalmis bak:)kolay gelsin ins iyi gecer sinavin.
Ayrica insallah 1hafta erken terhis sizede denk gelir.az kalmis cikis tarihinizin aciklanmasina net cikisi bilceksn artk ne guzel.bi oynamada mtlaka olr safakta :)
Alla alla ilk defa duydumm emreye kopyala yapistir yaptm smdi yzdigini:)eger oyle olucaksa bayag erken gelicekler o zmn.bnuda ancak cikis tarihleri geldignde ogrencez o zmn belli olcak hersey
gunaydin kizlar selamlar hepinize
masallah hepiniz mesajlar sevgidiginizle gorusmeleriniz imrendirdi valla biz hala gunu birlik konusmalarla yetiniyoruz herkes iyi benden haric bu konuda herhalde.
bende demin yarim saat konustum bunada sukur iyi olsunda yeterki:)
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app
hu huuuu millet napıyorsunuzzz
perşembe oldugunda haftanın yarısı gelmş olcak bnm içinSende böyle mi düşünüyosn bilmiyorm küb :44:
ben iyiyim canım sen nasılsın ?
bayadır konuşamıyoruz çalışmalar nasıl gidiyor
aynen ya konusamıyoruz valla :) ıyı gıdıyo hersey guzel evde suan 3 tane kedı var sokakta buldum e bende bı de kopek varr yavrular bı de onlarla ugrasırken bırazcık zaman gecıyo anlamıyorum :) saygınla konusuyorum o da heyecanlı yaklasıyo artık gelmesı tam bellı olucak bu hafta falan dıye sen nasılsınnnnn
askerlık nasıl gıdıyo
Canım ben de özledim
Arada gel özletme kendini.
Eşimle en son dedesinin ölümü sebebiyle vefat izni sırasında görüştük, siz telefon kullanabiliyor musunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
walla bende iyiyim canım çalışıyorum işte hem okul hem iş çabuk geçiyo bu aralarohh ne güzel darısı başımıza artık askerlikte iyi gidiyo çok şükür bugün baya bi uzun konuştuk şimdilik iyi işte izne kesin gelcem dio çok sıkılmış bende peki madem dedim
ay bakalım kubı ya bugunde hala bellı olmadı 1 hafta erken terhıs muhabeti ... bellı olur herhalde bu aksam falan...
hesaplayınca baya tutuyo bana da saçma geldi yusufta yok öle bişey dio
evet canm gunu birlik konusuyoruz sade o kadar iyi ama sukur yinede. ben hayirlisiyla donene kadar goremeyecem boyle daha iyi belkide gorsem dahada zorlasir hersey
seninki nasil ayni ascilkta demi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?