- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #21.741
söyleyen kişinin abisi astsubay bnde dedim bilioda dio heralde
bnce birşeyi eksik biliyo bu kdr erken gelmeleri çok zor çnkü.
bn doğu diye en fazla 1 hafta erken çıkış bekliyorum ama ona bile az ihtimal veriyorm
aynen ya,, bide yusuf dedi ki kaçak askerlerden dolayı erken terhis olabilirmiş söylenti var ama çok zor doğuda öle bişey olcağını sanmıyorum dedi
o söylenti iki aydır var canım ya batıdakiler içinde bile konuşuluyo keşke olsa ama boş haber gibi :18:
Kızlar bu kk ya ne oluyor yahu, her şey sıfırlanmış gibi. Siteye erişim var ama arkadaşlık listeleri falan bir garipleşmiş :44::44:
aynen ya,, bide yusuf dedi ki kaçak askerlerden dolayı erken terhis olabilirmiş söylenti var ama çok zor doğuda öle bişey olcağını sanmıyorum dedi
Evet ya arkadas listesi 0 gozukuyo.ama iceri grdignde arkadaslarn gozukuyoo.avatarlarda gtmisti.bu nasl bakimm hersey bozulmus:))
Yok küb düzelmiş şimdi
evet tekrardan resim yükledim çnkü:)
ya şu yazan kriazentem midir nedir o nedir allah aşkına ya
Yazmış olduğun mesaj sayısına göre çiçek ismi oluyo orda , orayı da düzeltmen lazım profil ayarlarından
Onuda düzelttim şimdi eksik kalmadı heralde:))
Kk nın güncelleştirmeleri kaldı işte bi tek arkadaşlık listesi falan
Evet bzm yapacaklarımız btti sıra kk'da
24 saat boyunca kk ya giremedik nasıl halledilmeden açıldı onu da bilmiyorum ya neyse artık
ilk giremedim bile şfre yanlış diyo snr etti bni sabah sabah:)
Kötü uyandım zaten sabah sabah iyi bari bana denk gelmemiş öyle, iyice sinir olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?