93/3 asker yolu bekleyenler

aa ndn kötü uyandınn

Aytaçım rahatsız küb ya, hastaneye merkeze sevk edildi bugün. öğlene kadar bitecekti sözde işleri ama doktor 1 de muayeneye başlayacakmış, 3 e kadar da bizimkilere sıra ancak gelirmiş. öğlen sonrasında ancak halledilecekti ama ne yaptılar bilmiyorum, telefonu da yanında olmadığı için henüz haberim yok ankesörlüden bunu haber vermek için arayabildi işte ama cüzdanını koğuşta unutmuş. Telefon kartı hesap kartı her bişeyi onun içinde, beş parasız akşama kadar naptı içim içimi yedi. Bi de ne oldu ne çıktı onu kafaya taktım çok

Aa ck gcmis olsun.cuzdanini unutmasi kotu olms.yaninda arkadasi falan varsa ondan halleder.bi sekilde bakarlar baslarinin caresine mutlaka.cekiyolar resmen askerlikte ya.
Neyi var?

Aa ck gcmis olsun.cuzdanini unutmasi kotu olms.yaninda arkadasi falan varsa ondan halleder.bi sekilde bakarlar baslarinin caresine mutlaka.cekiyolar resmen askerlikte ya.
Neyi var?

Çok sağol Kübi. Kartı da arkadaşından alıp aramış zaten beni bana da hallederler gibi geliyo da bizimki de pek çekingendir bu konuda, unutmuş sonuçta söylese de bari idare etseler hiç değilse akşama kadar
Kaburgasında ağrı vardı Küb, hafta sonundan beri öyle diyo. Biz hani kas ağrısı falan sanıyorduk, pazartesi günü birliklerinin hastanesine gitti işte. Bir krem vermiş ama merkezdeki göğüs hastalıkları hastanesine de sevk edince aklım kaldı benim. Sadece tedbir için mi yoksa bir şey mi gördü acaba diye kurup duruyorum

Ya mtlaka halletmistir.haber aldinmi?neyi varmis ne dems doktor?
Bnce iyi olms hastaneye sevk etmesi cnm kontrol olup ne var ne yk emin olunmus olr.kotu dusunme sen

Ya mtlaka halletmistir.haber aldinmi?neyi varmis ne dems doktor?
Bnce iyi olms hastaneye sevk etmesi cnm kontrol olup ne var ne yk emin olunmus olr.kotu dusunme sen

Haber aldım Kübi ya. Bir şeyi yokmuş çok şükür, kırık çıkık çatlak falan tespit edilmemiş de doktorun da adam gibi baktığı da yokmuş yani boşuna bekletmişler akşama kadar. Sağlıklarına verilen değerin bu kadar kötü olduğunu görünce üzülüyorum yani

tatlim seninki izne geldimi niye dusmiyosun gunleri yada gelecekmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geldi Gülicim benimki , 6 gün bir izni kaldı düşersek sadece onu düşücez biz de henüz belli değil. Bir duramam gelirim diyo, bi düşük sayıyo falan bilemiyorum yani ben yüksek tutuyorum ne olur ne olmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…