93/3 asker yolu bekleyenler

evt cnm :) dayanmdı ya 7 gn +4 yol izni 11 gün burda inş :) kalanında ramzn bayrmdn snra kullnmyı düşünyz kısmtse bklm byel yapalm dedi :)

Olsun canım bir şeycik olmaz, kendileri nasıl istiyorsa öyle olsun. Aytaçım da izne geldiğinde 200 dü bizim şafağımız bi şekilde geçti işte 55 gün de

Olsun canım bir şeycik olmaz, kendileri nasıl istiyorsa öyle olsun. Aytaçım da izne geldiğinde 200 dü bizim şafağımız bi şekilde geçti işte 55 gün de

Aynn cnm nasl istysan öyle yplm dedm bnde :) Ya bi şeklde geçiyo cidden bazn şaşıryrum bu günleri görckmydk diye baznde biter mi bu ya diyorum

Aynn cnm nasl istysan öyle yplm dedm bnde :) Ya bi şeklde geçiyo cidden bazn şaşıryrum bu günleri görckmydk diye baznde biter mi bu ya diyorum

Aynen hayatım gün içinde dört mevsimi yaşıyor insan resmen. Mesela ben sabah baya huzursuz uyandım gün geçmek bilmedi, kalan günleri falan düşününce iyice moralim bozuldu. Sonra akşam oldu sevdiceğimle konuşunca telefonla geçti tüm sıkıntım, dedim ki geçiyor ya bak Ağustostu gönderdiğinde şimdi mart olmuş üstelik de ayın 21 i yani. Tutarsız tutarsız bitiricez işte bugünleri

Tamda anlttğn gibym bnde cnm sabh bi uyndm mutlyum smdi bide gelckya. Sonra öğlen aradı mutlulk tavan yaptı sesinide duynca akşma dgru bi acayiplştm onunda canını sktm snra bi baktm kaptms telefnu nöbete mi gitti blmym garaja saklyo telefnu ve şuan öyle huzurszm ki

Olsun tatlım yarın arayınca toparlarsın. Onlar da halden anlıyolar zaten. Seni de anlayışla karşılar , aşırı derecede özlemekten oluyor sonuçta bunlar

Olsun tatlım yarın arayınca toparlarsın. Onlar da halden anlıyolar zaten. Seni de anlayışla karşılar , aşırı derecede özlemekten oluyor sonuçta bunlar

evt cnm dengm bzldu ya. bitssede normal hayata dönsek valla takvimleri yakıcam

HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU

:92: 22. MART. 2014:92:

TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER

PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER

... seros08 ... 25 ->>> ERZURUM'A SELAM, YOLA DEVAM

... endoplazma ... 36 ->>> KARS'A SELAM, YOLA DEVAM

... Snt55 ... 59 ->>> TEKİRDAĞ'A SELAM, YOLA DEVAM

----------------
-----------
-----

PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

... ARAZIM ... 119

... KUBB88 ... 123

... sweet71 ... 124

... apple2 ... 125

... zeytinagaci ... 128

... meritoo ... 141

... Kanaryam35 ... 144

... KorEc ... 145

... blss ... 145

İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER

183 ..! YOLUN YARISI EDER !

YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER

...NeLs ... 216

... tuqbaCadi ... 226

... AskerYariyim ... 229

... dilanumut ... 231

İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER

... prety54 ... 270

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... Bella9292... 318

... kobayfare ... 318

... wishw ... 321

HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer

:)))) sağol canm aldım selamını ve aleyküm selam Bende İzmrden Karsa selm gönderym bari

ndn cnm baska bişeyi dha mı beklcksnz yksa

Sevgilim askeriyede kalmayı istiyor canım, yani meslek olarak seçmeyi istiyor. O olmasa dahi ikimiz de eylül ayındaki kpss ye gireceğiz atanma durumunda da farklı şehirler olma ihtimali var tabi. Belki yine birimiz İzmir'de kalır diğerimiz gider falan baya ihtimaller var yani. Ciddi adımlar atabilmek adına iş şart, iş için de bir süre daha ayrı olabiliriz belki de net bir şey yok tabi şuanda ama

yaa ne işi var orda çıksın gelsin. Biz konusyrz bunu asla düşünmem askeryenn kapısndan geçmem diyo. gerçi szn kalmsa bile kpss varms zor ama inş aynı şehre çıkrsnz cnm . bi özlem bitiyo derkn yensne nasl başlcan of off efkarlndım

Tatlım şunu kabul etmek gerekir ki askeriye garanti iş yani. Maaşı düzenli, sağlık imkanları iyi, ayrıca diğer sağladığı imkanlar da çok iyi. Askeriyede kaç defa ziyaret ettim ben askerimi, gerçekten zor olan kısmı er olmak yani bir düşününce. Sabah 8 akşam 5 arası çalışıyolar tıpkı normal bi memur gibi. Tehlikeli bir şehirde olmadığını farz ederek yazdım tabi ki de bunları. Gelince daha iyisini yapamam zaten, hayallerimiz için ben buna mecburum , ikimiz için diyor ben de ağzımı açamıyorum. Çok düşünüyor ilerisini, şu ciddi adımları falan işte. Bensiz de duramıyor, yanından ayrılalı daha 5 gün olmuşken önümüzdeki ay da gelsen 2 gün kalsan yine olmaz mı diyor. Ne yaparız inan hiç bilmiyorum gerçekten

Çok zor canm ya Allah yardmcnz olsn ne diyimki düşündkleri de haklı tabiki şartlar çok iyi . Ama ciddi bişeyler olmadan , yanyana olmadan rahat yok gibi Ama geçiyo ya hayata baksana su gibi akıyo dün doğdu dediğimz bebeler bugn okula gdiyo şaşryrum valla . Bizde kavuşurz inş sevdiklerimize hep yanyana oluruz . ttlm bn yatyrum öptüm seni iyi geceler sıkma canını, bi gün gelecek sevdiğimize kavuşmamıza 1 gün kalacak dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…