- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #22.781
Bnde yedi bucukta kalkiyorum ama giremedm tabi hemen is güç anca:)) ne cezasi bu ya bnmkide bi gün takti dagitimda sorun olmaz umarim bisey dememisler ama
Ececim handeninde 3gun teslim oldu ya 3gun gec cikicak diye hesaplamisti.snnde 1gun gec cikar heralde fazlasi olurmuki?
Birde sorcaktm unuttm gec dondu ya izinden sorun olmusmu
1 günden bşy olmuyo sadce bi gün geç teskere alır ama bizimkisi izinde 4 gün geç gitti normalde bşy olmazdı ama 1 ay önce bşka bi sebepten komutanları şikayet ettigi için komutanlarda bunu öğrenince sinirlenmşler mahkemeye cıkıcak oyüzden ceza alıcak
ofkelerini cikartcaklar anlasilan.ne kadr kötüler ya biz bi gun hesabi yaparken onlar nasilda ugrasiyrlar kendileride gecti bu yoldan sonucta
Ya hiç birisi düşünmüyo askeri fln.3 sene öncesinde durduk yere disko ceza evlerine gönderip asker intaharlarına ölümlerine sebep oluyolardı.Orda ne işkenceler yapıldıgını bile bile ıvır zıvır şeyler için al sana ceza git diskoya deniyodu.Resmen insan katli bu acımasızlık
düşünmüyorlar işte hiç ondan ben cezamı verırım naparsa yapsınlar modundalar
Aynen ya birebir kışın komutanın yere yatmş soğuktan kusan çocuga ölürse ölür eğitim zaiyatı deriz geçeriz diyip gülen komutana tanık olmş Koray
ay ne kadr fenalar ya Allah'ım böylelrinden korusun bizimkileri iyilerle karşılaştrsın. sanki kndi çoluğu çocuğu yok bi taraflarından çıkar zamanı gelince
Beddua etmek istemiyorm da insaf versin allah ne demr başka :18:
Hemde ne sorunlar Küb ya sorma gitsin
Normalde bşy olmazdı ama 1 ay önce doktoru şikayet etmşti bimere.Koray izindeykende bimer şikayeti için soruşturmaya gelmşler komutanları.Bölük komutanına kadar sorgulamşlar.Komutanlarda yalanlamş tabikide.Bölük komutanı cok sinirlenmş o aradada iki kişi firar etmş iyice çıldırmş adam.Korayda geç gidince demş senin askerliğini uzatmk için elimden ne geliyosa yapıcam diyip geç gitti diye mahkeme dosyası hazırlatmş.Normalde 10 gün fln geç gelen olmş hiç bşy yapılmamş ama Korayın şikayet işi olunca böyle oldu ne yazıkki
Alla alla baskasi yapti yapti iş korayami patladi.bildigin adam hirs yapmis.10gun gec gelene ndn bisi yapilmamis acaba arada tanidik torpilmi varda o görülmedi.
Ee nolcak uzarmi gercekten askerligi
Uzicak gibi duruyo ama kaç gün olur bilmiyorz.3 telefon 8 hat 2 hafıza kartı yakalatan çocuga 15 gün uzatmşlar dün sonuclanmş işte mahkemesi.Bakalm bizimkisi ne zamn ne kadr uzicak :18:
o çocukla sizin suçunuz arasında dağlar kadar fark var.ama tabi cezayı neye göre veriyolar belli değil.
sonuçlanması ne kadar sürüyormuş peki?hemen sonuçlanmaz heralde
Ya ama nöbette askeriyeye hak verebilirm yani nöbet yerini bırakmamalı gibime geliyo tabi tuttugu nöbet yerine görede değişir ama bnce o işten ceza alıp uzamaz :44:
Kapalı alan olunca işte akıllım dışarı çıkmış sigara içmeye
Azcık sabretseymş ya nöbetten önce yada snra içseymş sabırsızmş baya
Kaç aylıksın diye soruyorum zaten ben arada. Yıldırım bebekmiş zaten annesi öyle diyo , bi anda fırlamış
Ay çağla ya benzetmeye bak koca bi sırıttım iş yerinde
Kızlarrrrrrr selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Seros şafağın yakıyo ki şafak kalmamıs ki ortada ! bitirdiin beee :)
Ne zamandır girmiyorum benim şafakta pek bi güzelleşmiş
şu 39 gün geçermi ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?