93/3 asker yolu bekleyenler

Iıı şey onu 1 aydan düşünce yapanlar varmış sanırım, bu gidişle biz de yaparız

Yok ya büyük konuşmiyimde bn yapmam kafayı yerim öyle
Onu yapınca ztn bi askerlik süresi daha olmş gibi rakam cıkar hatta 2 3 katı

Benim yapacak halim kalmadı desem yeridir zaten, hangi ay kaç çektiye kadar ezberimde artık bıktım resmen

Ya bnm hatlar karışık şu aralar hani şu ceza meselesi izin işleri fln bi belli olsa net şafağımı hesaplicam ama şimdi ellemiyorm bşyi :18: Korayın şuan tahmini teskere tarihi 16 ağustos görünüyomş dağıtımdanda 1 gün geç gitti diye ama daha ona eklenicek çıkıcaklar fln olabilr ondan ellemicem

Aynen canım bizim de net değil ki, izni kullanamıyo malum yani en azından şimdilik. kalıcak mı böyle düşecek mi ya da artıcak mı hiç belli değil, malum bizde de bi tutanak var :2::2:

Aynen canım bizim de net değil ki, izni kullanamıyo malum yani en azından şimdilik. kalıcak mı böyle düşecek mi ya da artıcak mı hiç belli değil, malum bizde de bi tutanak var :2::2:

Tutanak ne aradan var yahu ben kaçırdım mı şu tel meselesi mi

Tutanak ne aradan var yahu ben kaçırdım mı şu tel meselesi mi

Yok bu baya eski. Aytaç'ım önemli değil diyodu ama benim içim rahat değil, sigara içmek için nöbet yerinden ayrılınca devriye de o sırada kontrole gelmiş ve haliyle yerinde görememiş , ondan tutanak tutuldu diyordu da bilemiyorum

Yok ya yırtıyolar onu komutanlar korayda ilac saatinde ilacını içmeye gitmemşti işler varmş pc de oda kalkamamş başından.Komutana söylemş sizin işleri yapayım derken tutanak tuttular diye.Komutanda almş yırtmş :44: Bencede çok önemli değil bidaha yapmazsa tabi

Bir daha hiç böyle bir muhabbet geçmedi de yine de tedirginim işte. Fazladan bir güne bile tahammülüm kalmadı yani. Her fırsatta Aytaç'ı tehdit ediyorum, bir gün bile ceza yersen zahmet edip de İzmir'e gelme diye

Gunaydin kizlar erkencisiniz baya:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende başta öyle diyodumda işte şartlar böyle gerektirdi malesef Hakkını savunma diyemezdim çünkü haklıydı bimere şikayetinde.Onu geçtim geç geldi diye mahkemeye çıkıyo ama 16 gün geç gelmş adama ne ceza var ne mahkeme.Ben bunda ard niyet ararım yani başka bşy degl

Ya sizin durum çok farklı zaten sonuna kadar da haklısınız zaten ama şu nöbet falan işlerinde de hiç yoktan ceza yemesinler yani. Koray davasında çok haklıydı

Ya sizin durum çok farklı zaten sonuna kadar da haklısınız zaten ama şu nöbet falan işlerinde de hiç yoktan ceza yemesinler yani. Koray davasında çok haklıydı

Ya ama nöbette askeriyeye hak verebilirm yani nöbet yerini bırakmamalı gibime geliyo tabi tuttugu nöbet yerine görede değişir ama bnce o işten ceza alıp uzamaz :44:

Ececim handeninde 3gun teslim oldu ya 3gun gec cikicak diye hesaplamisti.snnde 1gun gec cikar heralde fazlasi olurmuki?
Birde sorcaktm unuttm gec dondu ya izinden sorun olmusmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…