93/3 asker yolu bekleyenler

ya aslında bende ankaraya çıktığını duuyunca hep giderim sakaryadan ohh çok yakın diyordum ama öyle olmadı ya evden izinsiz gittiğim için sabahtan akşama kadar zor oluyo 2 ayda bir ancak gidebilicem.ahh canım yaa zamanın geçtiğine mi sevinsek zaman geçtikce özlemin arttığına mı üzülsek:14:

Öfff demi o olay fena halde sıkıntı aslında haklısın. Sık sık bahaneler üretsen bu sefer de dikkat çekicek tabi haliyle anlayacaklar gittiğini :27::27:

bi süre sonra kesin rahat telefon kullanabilir hayatım doğuda çoğu kişi rahatmış.olsun zaman geçicek bizde seroş gibi teskere alıcaz :)

inş kullanırız canm ya dün mesela ordaki telfnlar bozulmuş arayamadı kafayı yicktm merktan. 2-3 aya anca alcak yanına artık tel öyle diyo bakalım napcaz.evet ya seroş aldı tezkereyi darısı başımızaaa:52:

Öfff demi o olay fena halde sıkıntı aslında haklısın. Sık sık bahaneler üretsen bu sefer de dikkat çekicek tabi haliyle anlayacaklar gittiğini :27::27:
annem hatta ağzımı arıyo aa ankarada seninki senin yerinde olsam giderim yanına dedi bende yok artık anne yuh dedim sonra şaka diyorum sakın haaa diyo beni konuşturcak aklı sıra :1:

inş kullanırız canm ya dün mesela ordaki telfnlar bozulmuş arayamadı kafayı yicktm merktan. 2-3 aya anca alcak yanına artık tel öyle diyo bakalım napcaz.evet ya seroş aldı tezkereyi darısı başımızaaa:52:
ya bozulması kötü olmuş Allah korusun bi gün konuşamasam moralim bozulur benimde yaa

kızlar merhaba benim askerim şuan erzincanda acemi birliğini yapıyo . usta birliğide bugün açıklandı . Ağrı merkeze düşmüş . orda askeri olan varm acaba aranızda bilgilendirse beni orası hakkında ?

kızlar merhaba benim askerim şuan erzincanda acemi birliğini yapıyo . usta birliğide bugün açıklandı . Ağrı merkeze düşmüş . orda askeri olan varm acaba aranızda bilgilendirse beni orası hakkında ?

Selam canım :)
Öncelikle Allah kavuştursun :) Benim sevgilimde Ağrı'da.. Bizim 1 ayımız kaldı ama her konuda yardımcı olurum canım :)

eşimin izinden dönüşüyle tekrar ilk onsuz günümü geçirdim.

askerlik başladığından beri

10 gün dağıtım izni
2 gün ben ziyaret ettim
10 gün ölüm izni
12 gün de normal izin kullandı.

yaklaşık 4 ayımız kaldı
bi kere daha ziyaret ederim sonra gelir artık bitirir diye umuyorum. :34:

eşimin izinden dönüşüyle tekrar ilk onsuz günümü geçirdim.

askerlik başladığından beri

10 gün dağıtım izni
2 gün ben ziyaret ettim
10 gün ölüm izni
12 gün de normal izin kullandı.

yaklaşık 4 ayımız kaldı
bi kere daha ziyaret ederim sonra gelir artık bitirir diye umuyorum. :34:

Ah be handecimm biticek elbet bitiriyoruz da.btn izinleri degerlendirdiniz.snnde gtme ihtimalin var ne guzel iste.
bak bana 2gun sonra gormeyeli 6ay oluyo nasl olms nsl dayanmisim bende anlamadm:)
Ozle iyice dayanamadign noktada gt ziyarete bnce

Back
X