93/3 asker yolu bekleyenler

Son hiz hayallerle devam ediyorz plan yapiyorz her aksam:))ikimizde cok ozledkk 3ay kalmis olmasi moral oluyo.geldignde 9ay gormemis olcam nasl bi bulusma olcak mrk ediyorm dgrusu:)
İnsan basa gelince dayanip sabir gosteriyoms onu ogrendim:)

Kesinlikle kübracım biz de geldiğinde 11 ay görüsmeden bitirmis olucaz. Heycanımı anltamam yani o derece :) Dediğin gibi sabretmeyi öğrendik bu askerlik sayesinde.. Sabrımızın sonuu çook çook güzel olur umarım :)

Kızlar duydunuzmu dün gece geliboluda askeriyede patlama olmus. Allah'a şükür kimseye bisey olmamış. Çok korktum haberi görünce. Allah kimseye acı yasatmasin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah bütün askerlerimizi korusun ya en ufak zarar gelmesin hiçbirisine :50:

Kızlar mayısta gidiceklerin yani 4-2 lerin yerleri açıklanmş :52:

Bu soruya ben cevap verip ferahlatayım sizi :17:

93/3 olduğunuza göre ..

93/4 alt devreniz..
94/1 çömeziniz..
94/2 has olmayan torununuz ( bi diğer deyimle p,ç torununuz) :37:
94/3 has torununuz, çıkış biletiniz :17:

15 ayken de sistem böyle değil miydi yahu ? O zaman mesela 94/4 devresine ne dicektik :27::27:

15 ayken de sistem böyle değil miydi yahu ? O zaman mesela 94/4 devresine ne dicektik :27::27:

15 ayken de böyleydi canım :17: Biz önce 15 olarak başladık yarıdayken 3 ay düştü ya :17: Düşmeden öncede böyleydi :31:
Onlara da poşet, naylon, galoş deniliyor - muşşş yani kafadan sallıyorlar :31: :37:

15 ayken de böyleydi canım :17: Biz önce 15 olarak başladık yarıdayken 3 ay düştü ya :17: Düşmeden öncede böyleydi :31:
Onlara da poşet, naylon, galoş deniliyor - muşşş yani kafadan sallıyorlar :31: :37:

İşte 3 ay düşünce bu terimlerden de birini çıkarttılar diye duymuştuk. Sanırım o aradaki p*ç torunu salladılar :27::27:

He ya olabilir ben bunu hiç düşünmemiştim :17: Ama sanmıyorum canım misal şöyle düşün sizin 3 ayınız var ve iki tertip daha gidecek. Mayıs/Ağustos siz askerlerinizi alırken, torunlarınz yani çıkış biletleriniz gidiyor :27:

Back
X