- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.421
Cok var tatlım ya daha yeni gtti zaten ustaya biliyosun.yaz bitsin istyruz bi sonbaharda fln dedk ama bakalim erken gelirmi
Yani cnm tabi biraz geçmesi lazm. Gerçi planla olmuyo bu izin işi bnmki bi anda gelyom dedi. zamn gösetrr artk
Haklısın canm bn umutsuz degilimde bazen düşününce zor oluyor. Kendimi avutcak seyler buluyorum ama geccek inş zaman bz beklerken artik sizde kavuşmuş olcaksnz:)
Kalan zamani dusununce umutsuzluk kacinilmaz oluyor Ztn.bnde dusununce gecmez gbi geliyo.koydugumuz hedefler motive ediyodu bizi.snde deneyebilirsin
Ayy bnde ya hep ayni takildi sanki hic gecmiyor zaman
Bakalim gitcekmi merak ettim:) bnde unuttum söylemeyi
Ah be tatlim be neden agladn tutsaydn kndini. Bzde konustuk demin bn hep gülüyorum o da orda gülüyor mutlu oluyrm cok.uzme kndini tatlim bak en azindan nerde oldugu belli sesini duyuyorsun o acidan bak canm benm uzme kndini
Ben boyumdan memnunum bana gore normal:)siz oyle konusunca bi giriyim konuya ddm:))
sanki ilk gittiğinde zaman daha hızlıydı bekledikçe tükeniyorum
gittiğinde haber veririm tatlım tabi inş giderse
bugün hastalandım galiba ondan bu kadar duygusalım bu ara gene ağlamaya başladım tutamıyorum kendimi bende hep gülerdim gülmeye çalışırdı m ama yapamıyorum artık çok pişman oldum birde onu uzdum diye ağladım
Sendede ayni sey var dimi acemilik daha hizli gecti sanki.smdi zaman geçmiyor gibi. O zmn yemin toreni vardi onu bekledik dagitima gelckti onu bekledik ya ondan gecti galiba smdi bisey yok ne zmn gorcegmz belli degil ondn gecmiyr galiba canm.
Ondn duygusalsindr tatlim. Valla bazen doluyor insan aglama ihtiyaci hissediyr.bnde yasiyorum bazen öyle telefnda konusurken doluyorum ama sakaya vuruyrm hemen. Onun uzuldugunude dusunmussun ondn aglamissindr ama smdi iyisindr tatlım:)
evet hayatım benmki agustosta gelicek daha çoooooook var agustosa 3 4 gün yol izni veriyolarmış dimi
bnmki daha belli degil ya sonbahar filn diyruz ama belki bnmkide oyle gelir evet yol izni veriyorlar o guzel tatlım yaa:)
ya hiç anlamadım hep umutluydum hatta bi ara sanki yokken daha mutluyum diyodum beni üzüyodu şimdi 2 gün önce öyle düşünürken birden hiç dönmiycekmiş gibi geliyo zamna akmıyo tam tersi pskolojiye büründüm
Fazla dusunmemiz lazm bakıyoruz safakta cok ondn gecmiyor hic.safaga filan bakmayalm psikolojmz bozulck valla.bir ayi filan atlatsak alisiriz bak iki haftamiz gecti bile canım:)
yazın denize gtmek istiyoruz denizsiz yapamam ben
Ne guzel işte canm bunlari düşün böyle. Bnde yillik izne cikarm diye konusyrz bi yerlere gideriz fln dedk onun iznine denk getirip:)
aynen ya bugün şımartıcam kendimi ödev yapmak içimden gelene kadar yapmıycam tatlı falan yapıcam şimdi kendimi yıprattım ödev yetiştiricem diye 1 de otururum başına akşamam kadar yaparım artık of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?