- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.381
Kesinlikle kübracım biz de geldiğinde 11 ay görüsmeden bitirmis olucaz. Heycanımı anltamam yani o derece :) Dediğin gibi sabretmeyi öğrendik bu askerlik sayesinde.. Sabrımızın sonuu çook çook güzel olur umarım :)
Bu soruya ben cevap verip ferahlatayım sizi
93/3 olduğunuza göre ..
93/4 alt devreniz..
94/1 çömeziniz..
94/2 has olmayan torununuz ( bi diğer deyimle p,ç torununuz)
94/3 has torununuz, çıkış biletiniz
Hahaha sevdim bu cikis biletini :))
Az kaldı onların gelmesine deAllah kavuştursun
He ya olabilir ben bunu hiç düşünmemiştimAma sanmıyorum canım misal şöyle düşün sizin 3 ayınız var ve iki tertip daha gidecek. Mayıs/Ağustos siz askerlerinizi alırken, torunlarınz yani çıkış biletleriniz gidiyor
Amin insllah.kalanda hizli gecsinde tek istegim
Ne karışık işler yahu beynim sulandı
Selam canım :)
Öncelikle Allah kavuştursun :) Benim sevgilimde Ağrı'da.. Bizim 1 ayımız kaldı ama her konuda yardımcı olurum canım :)
Benim boyum 1.73:)iyi olmuyomu yani:)))
Iyi gidiyo tatlim ya özlüyorum iste ama Allahtan konusuyruz iyi geliyor bana:) bnde defter tutuyorum tatlim dağıtıma geldiginde okudu bi kismini hoşuna gtti yazmaya devam ediyorum yine. Mektup yazmayida düşündüm aslinda ama gidermi gtmezmi bilemdm
iyiakşamlar kızlar şafağım çok umutsuz ve hiç ilerlemiyor hep bi bekleyiş ve naci hiç bir yere göndermiyor
Iyi aksamlar canm bzim safaklar senle yakındı galiba bz suan umutsuz vakayiz(
Iyi aksamlar canm bzim safaklar senle yakındı galiba bz suan umutsuz vakayiz(
umudum tükrniyo tatlım bakıyorum bakıyorum hala 9 ay var dönmesine
Kalana değil geçene bakın kızlar. 248 gündür askeriz biz hala bitmedi hala bitmedi yani
valla benm mektup daha gitmedi bir haftayı bulacak galiba hızlı yollucaktım elime bir şey verdiler doldur diye dolduramazdım yanımda kimliğimde yoktu saçma sapan iş ya of
umudum tükrniyo tatlım bakıyorum bakıyorum hala 9 ay var dönmesine
Kalana değil geçene bakın kızlar. 248 gündür askeriz biz hala bitmedi hala bitmedi yani
Sizin o kadr gecmis bzm daha geccek Çağla yaa
braz önce aradı telefonda dayanamadım ağladım onu üzdüm o da ağlıyodur şimdi çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?