- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.821
Var bende panik atak diyorum kimse anlamıyo ki beni. Aynen bak senaryo konusunda üstüme tanımam
Ya bnde sinirlenince fena senaryo yazarımda konuşurken yazarım yani benAma askerliğin sonuna doğru belki paniklemende düzene girer bu sana bi tedavi olmş olabilr
Bende hep dışardan alıyodm küçük kücük poaçalar zeytinli fln.Dedim ekonomim sarsılmasn kendim yapiyim hem kafamda dağılsın yaptım dün bugünde götrdm yedm yerken içime sindi en azından temiz
Üşenmesem de ne yapsam ki acaba bu akşam ben ?? :44::44:
Mesela cheseecake?mesela bnm portakalli kekim var ama sunumlar portakalin icnde:))oyaliyoda:))
Bunları yazdım bir kenara. Şu ders işlerini bir düzene oturtur oturtmaz başlıyoruum çalışmalara
En guzelini yapiyosn evden yap gotur tabi.bnmde bazen cimriligim tutuyo sabh aldigm pogacalar haftada su kadar ayda bu kdr eder ohoo evden gtr kubra diyorum hehe:))
Yapcagin zaman portakalli kekin tarifini iste benden cnku portakallarin icnde oluyo kek :))guzel gorunuyo bak:))
Ya aslında yarım kilo alıyorm 5tl tutuyo haftalık ama yinede dün kendime bahane ettim sanırım üşenmedm yaptmBazen bnde küçük hesaplar yapıyorm da snra bi yere gidiyorm kücük şeyi alsam daha karlıydm diyorm
bnde hamburger ekmeği yada tost ekmeğine kaşar salam yapıp iş yerine getiriyorum sabah kahvaltımı öyle yapıyorm:))
arada da dışarıdan alıyorm değişiklik olsun diye
Şafağını yesinler baktıkca içi açılır insanın
En güzelini yapıyosun da bn onu hazırlamaya sabhları üşendiğim için yapmıyorm şimdilikAma ilerde şu yediklerimden sıkılırsam yaparm
ay valla şafak güzelleşmeye başlıyoda bi güzellik daha yapıp hızlanmayada başlasa daha güzel olacak:)
bn üşendğimde anneme yaptırıyorm yada akşamdan hazırlayıp buzdolabı poşetine koyuyorm çantaya atıyorm:)
canım sıkılıyo ya öf
ööff bende bugün çok sıkılıyorum 23 nisan tatili sonrası diye mi hava bıraz bozuk ondan mı anlamadım çok sıkıcı bugüncanım sıkılıyo ya öf
bu öğlen saatlerini hiç sevmiyorum zaman geçmiyr çünkü
ööff bende bugün çok sıkılıyorum 23 nisan tatili sonrası diye mi hava bıraz bozuk ondan mı anlamadım çok sıkıcı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?