93/3 asker yolu bekleyenler

Var bende panik atak diyorum kimse anlamıyo ki beni. Aynen bak senaryo konusunda üstüme tanımam

Ya bnde sinirlenince fena senaryo yazarımda konuşurken yazarım yani ben Ama askerliğin sonuna doğru belki paniklemende düzene girer bu sana bi tedavi olmş olabilr

Ya bnde sinirlenince fena senaryo yazarımda konuşurken yazarım yani ben Ama askerliğin sonuna doğru belki paniklemende düzene girer bu sana bi tedavi olmş olabilr

Bilemiyorum gerçekten şu paniğime ne yapıcaz ya. Eskisine göre daha mı iyiyim daha mı kötüyüm onun da ayrımına varamıyorum kii

:44:

Bende hep dışardan alıyodm küçük kücük poaçalar zeytinli fln.Dedim ekonomim sarsılmasn kendim yapiyim hem kafamda dağılsın yaptım dün bugünde götrdm yedm yerken içime sindi en azından temiz

En guzelini yapiyosn evden yap gotur tabi.bnmde bazen cimriligim tutuyo sabh aldigm pogacalar haftada su kadar ayda bu kdr eder ohoo evden gtr kubra diyorum hehe:))

En guzelini yapiyosn evden yap gotur tabi.bnmde bazen cimriligim tutuyo sabh aldigm pogacalar haftada su kadar ayda bu kdr eder ohoo evden gtr kubra diyorum hehe:))

Ya aslında yarım kilo alıyorm 5tl tutuyo haftalık ama yinede dün kendime bahane ettim sanırım üşenmedm yaptm Bazen bnde küçük hesaplar yapıyorm da snra bi yere gidiyorm kücük şeyi alsam daha karlıydm diyorm

bnde hamburger ekmeği yada tost ekmeğine kaşar salam yapıp iş yerine getiriyorum sabah kahvaltımı öyle yapıyorm:))
arada da dışarıdan alıyorm değişiklik olsun diye

bnde hamburger ekmeği yada tost ekmeğine kaşar salam yapıp iş yerine getiriyorum sabah kahvaltımı öyle yapıyorm:))
arada da dışarıdan alıyorm değişiklik olsun diye

Şafağını yesinler baktıkca içi açılır insanın
En güzelini yapıyosun da bn onu hazırlamaya sabhları üşendiğim için yapmıyorm şimdilik Ama ilerde şu yediklerimden sıkılırsam yaparm

ay valla şafak güzelleşmeye başlıyoda bi güzellik daha yapıp hızlanmayada başlasa daha güzel olacak:)

bn üşendğimde anneme yaptırıyorm yada akşamdan hazırlayıp buzdolabı poşetine koyuyorm çantaya atıyorm:)

Bnm evde yapck kimse olmadığı için iş bna düşüyo ondan bn dün yaptığım poaçaları sabh üşenmiyim diye akşamdan koydm buzdolabı poşetine

bu öğlen saatlerini hiç sevmiyorum zaman geçmiyr çünkü

doğru diyorsun
akşamlar yemek vs yaparken daha hızlı geçiyor benim.

ööff bende bugün çok sıkılıyorum 23 nisan tatili sonrası diye mi hava bıraz bozuk ondan mı anlamadım çok sıkıcı bugün

tatil sonrası geldik diye zaten bugün pazartesi sanıyor benim bünyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…