- 19 Mart 2013
- 679
- 43
- 73
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.841
eyy senin sendromlu günün o zaman bugündoğru diyorsun
akşamlar yemek vs yaparken daha hızlı geçiyor benim.
tatil sonrası geldik diye zaten bugün pazartesi sanıyor benim bünyem
eyy senin sendromlu günün o zaman bugün
doğru diyorsun
akşamlar yemek vs yaparken daha hızlı geçiyor benim.
tatil sonrası geldik diye zaten bugün pazartesi sanıyor benim bünyem
Bnm evde yapck kimse olmadığı için iş bna düşüyo ondan bn dün yaptığım poaçaları sabh üşenmiyim diye akşamdan koydm buzdolabı poşetine
canım sıkılıyo ya öf
En guzeli.sabah üseniyo insan bide gc kalma telası oluyo
evet canım ya geçti ben en son martın 1inde ankaraya gitmiştim o gün mayısın3ünde tekrar gidicem diye planlamıştık sevgilimle off çok var nasıl geçicek diye düşünürken şuan geldi bile :) Allaha şükür
hehehehe :) öyle galiba.
prety ben bi süredir sana denk gelemiyodum ya, şafağın beklediğimden çok daha az geldi şu angeçiyor ya di mi bi şekilde.
Ben bugün saçıma en son sprey sıkmasam servisi kacırmıyodm milim farkla kacırdım servisi ondan geç kalma telaşıyla bide onu hazırlicak olsam aç kalırdm
Beni kovun buralardan kalkıp da tarih çalışmaya gidemiyorum bir türlü
evet canım ya geçti ben en son martın 1inde ankaraya gitmiştim o gün mayısın3ünde tekrar gidicem diye planlamıştık sevgilimle off çok var nasıl geçicek diye düşünürken şuan geldi bile :) Allaha şükür
Hadi Çağla ders calismayaaaaaaa.burda bisi yk :)
Antlaşma metninde Ankara - Polatlı yazısını görene kadar her şey güzeldi. Ne de güzel çalışıyordum :2::2:
Hic izin kullanmadik cnm ustaya gttignden beri.kullanmycazda aksilik olmazsa
Antlaşma metninde Ankara - Polatlı yazısını görene kadar her şey güzeldi. Ne de güzel çalışıyordum :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?