- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
-
- #23.961
Aceleyle attiysa canm ondan oyle olmustr neden sogusun kiz cocuk deli sende:)
Yoo aceleyle fln atmadı dışarı çıkmama takyo yaa anlyom ben .direkt olarak soylemyo günn nasl geçti naptn bugn dyo nereye gittiğimi msj attğm halde 6 7 msj attı yatağndaydı atablrdi ama uyuyakldı snra snrm . arkdşlrmla gezmcm mi bn ya
Canm bnmkide ayni ya alttan alcaz kiskancliklari tutuyor iste:) yanimzda yoklar ya akillari bzde kötü bisey olmicagini biliyolar ama askerlk psikolojisi:)
Aynn cnm ama arkdşlarm bi yere çağırrken düşünyrum yani tmm laf söylemyo bana gitme pek demiyo hatta sayılıdr gitme dediği . psikoljk baskı kuruyo ben askerdym snde çıkma gibisndn .
hele önmzdeki hafta arkdşlarmn kına gecesi var 2 kız 4 kına gecesi :) 2side kızlar arasndada eğlnce yapçak ve yatılı kalcaz olay çıkcakanaam yandım
Of of of yandn sen :) kavganz eksik olmaz sizin bisey yok bunda ama kesin problem cikartr:)
Aynn canm çok geziyon sen bilmm ne trip yapar ama yapçak bişey yokAslnda birz haklı çok gezyrum da işte napayım evde de zmn geçmiyo dimi ama
Evet valla evde otur otur zaman geçmez. Ama bu kina haftasinda kendind dikkat et:))
Yanlışlıkla şafağımi gördüm yaa250ye dussem baride biran önce grup atlasam:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yani bilemyrum henüz söylemdm byle gece kalcağımı :)) gerçi bi arkdşn bi tanesinn yaplcağı yer bucada ta gece dönüşm zor olablr Allahtn 2 kına yapıyda birine gtçem arkds kzmaz en azndnAma ötekisi kankam gidermde kalrmda arkdaş idare etçk cnm napaym o geçen yıl arkdslrnn düğünnden gece 2de dönmeyi bilyodu
25o ye ne kalmış cnm şunun şurasında
Kisasa kisas diyosun:) kankansa gitmen lazm tabi ona bisey diyemez artik mantiga davet ediyorum su askerleri yauw:))
Dogru diyon ya az kaldi az level atlicam:)
Bi kere demiştm bunu da, ben yaptm dyemi yapıyon bn mecbrdm araba sürcktm fln demişti :) Mantkszlk yernde ne güzl mantıklı davranrlar ya
Topik ziyaretçi rekoru kırıyor .Gelin kızlar sizde uzaktan bakmayın öyle
Aynn cnm level atlmk süper bişi
Sen hakli olsanda zaten hep haksiz olursun nedense hic yabanci gelmiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?